oohhh bebem ne bu komsularla kahwaltılar,kahweler oooff benim komsum bile yok
bebegim olunca yazarsın dursun simdilik listeee
ama insallah olmazsında hamiss yazarızzzzzzzzzzzz
selam kızlar ben pikoluyum 2. klomen tedavisini gördüm ve yumurtam büyümedi kilo problemim yok fakat metformine başladım mide bulantısı ve ishal yapıyo malesef aynı zamanda soğan kürüde yapıyorum bugün dr. gittim doktorum 25 yaşındasım mutlaka çocuğun olcak dedi inşaaallah piko tedaviye çabuk cvp veren bi hastalıkmış şimdi tarlusal verdi adet olduktan sonra tekrar gitcem yumurtanın büyümesi ve çatlaması için bitkisel bişeylerde kullansam mı böyle bişey biliuo musunuz acaba merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
yok tatlım benimde komsşum yok yalnızım
alt kattaki teyze annemden yaşlıama severim iyidirr
gel bacımmm sana ne istersen yaparım tatlılar börekler açarım
sen yeterki gel tatlııııımmm
hoş geldin canım inşallah doktorun dedği gibi olur bende yşndayım bendede pco varrr amam kilo da var malesef
orta,birer kahwe karsılıklı doyumsuz sohbeti hicbirseye degismem ..
bacım bilirim yaparsın hamaratım benimmmmmmmmmmmmm:13:
kalpler bir olsun nasipte varsa görüsmek birgün olur elbet ..
inşallah canımm benimmm ikizlerimizi tanştırırız kader ortagı oldukk derizzzz çoçuklara
anotomi evleneli 17 kg aldım bennn
beni geçemezsin bosuna ugrasma bacım
evimi süpürdüm,camasırlarımı astım .. Bulasık mak. Calıstırdım .. Burda sizlerleyimm:126::126::126::126:
:127::127::127::127::129::129::129::129::129::129:
bende canım 15 kilo aldım zaten zayıfff değidim temelli tombalak olduuuummm
eşim maşalllah bi yer biyerrrr yok ananm almıyo kilo adm tığ gibi bide onla yesem olrum heral ya
ben sadece yatagimi topladım ne becerikli hatunlarrr var:129::129::129::129::129: Yaa
o şişkoyu almamdedim tosuncuk oldum bende ona benzedimm
Ooffffffff evlenirken 60 kiloydumm fotograflara baktıkca üzülüorum
Evlilik bize yaradıı annemmmmmmmmmmmm
progestan ne ılacmı benım bayagı dusuk cıktı demekkı adetın 21 gunu 1,4 cıktı bakalım artık hayırlısı
günaydın kızlarrr
ben gittim bugün doktora seraphone ye devam edicem salı tekrar kontrole gideceğimm inşallah güzel gelişir yumurtam ve tutar
mrb kızlar Eki Görüntüle 1019133 çalışmalar nasıl gidiyoEki Görüntüle 1019134 Eki Görüntüle 1019134 Eki Görüntüle 1019135
eşim diyo ki sana çook iyi bakıyoruuuummm
:118::118::118:
tatlım senin boyun uzundur bende bide kısayım 155 sen düşün artıııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?