infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki

dilerim gelir yada hamissindir de ondan gelmiodur cnm ya

hosgeldin cnm ara verdim ben kırmızılarlayım 2,3 gündür
sen naptın varmı biseler bakalım .. iyi haberler ver bizlereee

malesef canım 8 gün geçmişti adet oldum klomenimide kullandım yarın takibe çagırdı bakalım ne olacak umut yok şimdi incir ve havuç kürüne başladım hakkımızda hayırlısı

senden cokta uzun sayılmam cnm 10 cm falan farkeder en fazla bende tostombik oldum ..
Düğünde alınan hiçbişey olmuyo artık sen düşün

aynen gelinliğim olmuyo eskiden evlilik yıldönümümde giyiyorduuuuummm
Abiye desen hiç olmuyoooo havalr ısınsın biraz yürüyüş yapacagım bende bide troid de varrr

malesef canım 8 gün geçmişti adet oldum klomenimide kullandım yarın takibe çagırdı bakalım ne olacak umut yok şimdi incir ve havuç kürüne başladım hakkımızda hayırlısı

anladım cnm haydi hayırlı haberlerle gell
klomen klomen içerse nolurr aceppp

canım serephoneye bitince yumurta takibine gidecekmisin ne zaman gideceksin canımyani ilaç bitince kacıncı gün gel dedi

tatlım bugün başlayacağım ilaca (adetin 3. günü) salı kontrole gideceğim ( adetin 9. günü) sende mi kullanıyorsun cnm

aynen gelinliğim olmuyo eskiden evlilik yıldönümümde giyiyorduuuuummm
Abiye desen hiç olmuyoooo havalr ısınsın biraz yürüyüş yapacagım bende bide troid de varrr

hipertroid mi cnm 3 yıldır extrox 50 içiodum düzelmiş bıraktırdı doktorum ocaktaa
kg alımım durdu o hap iyi geldi bana ya , pko da kilo sorunlu olanlar diolar ya ooff

Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki

canım hamiş olabilirsin belki adetin geldimi.eminmisin canım gebe olmadıgından

tatlım bugün başlayacağım ilaca (adetin 3. günü) salı kontrole gideceğim ( adetin 9. günü) sende mi kullanıyorsun cnm

canım ben kendim aldım içtim hemde günde 3 tane içtim doktora gitsemmi takibe gitmesemmi karasız kaldım ondan sordum canım klomen içtim ben

hipertroid mi cnm 3 yıldır extrox 50 içiodum düzelmiş bıraktırdı doktorum ocaktaa
Kg alımım durdu o hap iyi geldi bana ya , pko da kilo sorunlu olanlar diolar ya ooff

canım şaka bi yana göbekten kilo almayın diyo doktorrr ben yarın troid için kontrole gideceğim

canım hamiş olabilirsin belki adetin geldimi.eminmisin canım gebe olmadıgından

ya ıstte pazar gunu halı falan sıldım kaldırdım balkona attım agırdı sonra leke geldı koyu kahve 3. gun hala gelıyor benım sadece ılk gun oyle gelırdı ve sankı ıcınden sag kasıgıma bıcak gırıyor valla doktor baktı tahlıl yaptı yok dedı sokturucu kullandım normalde daha sıddetlı olması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…