Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki
hosgeldin cnm ara verdim ben kırmızılarlayım 2,3 gündür
sen naptın varmı biseler bakalım .. iyi haberler ver bizlereee
eşim diyo ki sana çook iyi bakıyoruuuummm
:118::118::118:
tatlım senin boyun uzundur bende bide kısayım 155 sen düşün artıııkk
senden cokta uzun sayılmam cnm 10 cm falan farkeder en fazla bende tostombik oldum ..
Düğünde alınan hiçbişey olmuyo artık sen düşün
malesef canım 8 gün geçmişti adet oldum klomenimide kullandım yarın takibe çagırdı bakalım ne olacak umut yok şimdi incir ve havuç kürüne başladım hakkımızda hayırlısı
dilerim gelir yada hamissindir de ondan gelmiodur cnm ya
canım serephoneye bitince yumurta takibine gidecekmisin ne zaman gideceksin canımyani ilaç bitince kacıncı gün gel dedi
aynen gelinliğim olmuyo eskiden evlilik yıldönümümde giyiyorduuuuummm
Abiye desen hiç olmuyoooo havalr ısınsın biraz yürüyüş yapacagım bende bide troid de varrr
anladım cnm haydi hayırlı haberlerle gell
klomen klomen içerse nolurr aceppp
Kizlar ya bende pazar gunu leke geldi ama hala oyle 2-3 damla koyu kahvemsi geliyor kist solda olmasina ragmen sag kasigimda batmalar var maydonoz suyu falan ictim banamisin demiyor benim simdiye cigalmasi lazimdi niye boype olduki
Bilmiyorum ama cok bunaldim artik neyse gelsin ya
tatlım bugün başlayacağım ilaca (adetin 3. günü) salı kontrole gideceğim ( adetin 9. günü) sende mi kullanıyorsun cnm
hahhahhaaaaaaaaaaaaaoohhh bebem ne bu komsularla kahwaltılar,kahweler oooff benim komsum bile yok
Bebegim olunca yazarsın dursun simdilik listeee
Ama insallah olmazsında hamiss yazarızzzzzzzzzzzz
hipertroid mi cnm 3 yıldır extrox 50 içiodum düzelmiş bıraktırdı doktorum ocaktaa
Kg alımım durdu o hap iyi geldi bana ya , pko da kilo sorunlu olanlar diolar ya ooff
anladım cnm haydi hayırlı haberlerle gell
klomen klomen içerse nolurr aceppp
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
hahhahhaaaaaaaaaaaaa
canım şaka bi yana göbekten kilo almayın diyo doktorrr ben yarın troid için kontrole gideceğim
:111::111::111::111::111::111::130::130::130::130::130::130:
canım hamiş olabilirsin belki adetin geldimi.eminmisin canım gebe olmadıgından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?