canım ben kendim aldım içtim hemde günde 3 tane içtim doktora gitsemmi takibe gitmesemmi karasız kaldım ondan sordum canım klomen içtim ben
tşk ederim bacım herkezin çok hoşuna GİDİYYsenn avatarına bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
azap_cicegi varmı bi gelisme bebemmm
kızz doktora gitmeden neden içiyorsun Allah korusun kist felan varsa oda büyüyor bi git doktora canımmm kaçıncı gündesin
kızz doktora gitmeden neden içiyorsun Allah korusun kist felan varsa oda büyüyor bi git doktora canımmm kaçıncı gündesin
bekliyom canım bu gün yarın gelir bir an önce adet oolmak istiyom pehhiyiyim cnm sen nasılsın,geldimi kırmızılar haberler nedir ?
yok balımm bende enf olmuştu bu ay boş yani hayrlısı inş önümüzdeki ayy
ya ıstte pazar gunu halı falan sıldım kaldırdım balkona attım agırdı sonra leke geldı koyu kahve 3. gun hala gelıyor benım sadece ılk gun oyle gelırdı ve sankı ıcınden sag kasıgıma bıcak gırıyor valla doktor baktı tahlıl yaptı yok dedı sokturucu kullandım normalde daha sıddetlı olması lazımdı
şaka ya bayıldım günümü güzelleştrdiBen kaçar Canlar okula gidecegim akşam görüşürüz kip öptümm hepinizi
şaka ya bayıldım günümü güzelleştrdiBen kaçar Canlar okula gidecegim akşam görüşürüz kip öptümm hepinizi
çok hoşsun canmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 1019170 Eki Görüntüle 1019170 Eki Görüntüle 1019170 Eki Görüntüle 1019170 Eki Görüntüle 1019172 Eki Görüntüle 1019172 Eki Görüntüle 1019172 Eki Görüntüle 1019173 Eki Görüntüle 1019173 Eki Görüntüle 1019173 Eki Görüntüle 1019174 Eki Görüntüle 1019174 Eki Görüntüle 1019174 Eki Görüntüle 1019175 Eki Görüntüle 1019175 Eki Görüntüle 1019175
balım elam geliyomuuu son durumu ney çok merk ediyorum onu :26:
dadlum avatarını yidimi dilerim bos olmazzzzz
sekerim elaam nere kayboldu?bunalıma mı girdi
canım hangi söktürücüyü içtin söktürücüler öyle yapıyo benimde öyle olyo koyu kahve gelyo ve az sürüyo kanamam
çok hoşsun canmmmmmmmmmmm
tarlusal ıctım maydonoz suyu ıcmtım yesıl cay ıcıyorum zıplıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?