ne bilim kuzum ya gecen ay günde 2 içmiştim yumurtam büyümedi.bu ayda günde 3 alayım dedim:26: 3. günümdeyim canım ben acayip halsizlik yaptı sendede yaptımı.cumaqrtesi yada pazartesi gideyim bende doktora:26:
VALLA ÇOK HOŞŞ BAK SİGARA İÇMEYEN BIRI OLARAK HOŞUMA GİTTTİbekliyom canım bu gün yarın gelir bir an önce adet oolmak istiyom pehh
tşk ederim bacım herkezin çok hoşuna GİDİYY
dadlum avatarını yidimi dilerim bos olmazzzzz
sekerim elaam nere kayboldu?bunalıma mı girdi
VALLA ÇOK HOŞŞ BAK SİGARA İÇMEYEN BIRI OLARAK HOŞUMA GİTTTİSEN NE YAPIYON NE DURUMDASIN CANM
bende sana elayı soruodum?nere kayboldu bu kız
kalbimiz biemiş balımm
hahhahaaaaaaaaaaaaaasende canım bazende gülmek lazım hep üzülünmez ki canım
canım bende halsizlik yapmadı ben 1 tane içiyorum çok içmişsin ben klomeni 2 defa kllndım etki etmedi bıraktım bazı vücutlar klomene duyarlı oluyormuş o yüzden etkisi olmuyormuş bence dikkatli ol canımm rahmi inceltiyor klomen
tarlusal ıctım maydonoz suyu ıcmtım yesıl cay ıcıyorum zıplıyorum:)
VALLA ÇOK HOŞŞ BAK SİGARA İÇMEYEN BIRI OLARAK HOŞUMA GİTTTİSEN NE YAPIYON NE DURUMDASIN CANM
ilaçdan canım ozaman.bide maydonoz gebelikte düsük yapıyomus canım bilgin olsun.:))
hahhahaaaaaaaaaaaaaaaglanacak halımıze guluyoruz yaa valaahaa helal bıze
valla suan adetim gelirsede gelsin o derexrye geldim cunku..
namazımı kılmam lazm kızlar görüşürüz:119::118::119::121::118::122::130:
Biliyorum ama bebek olsa illaki gorunurdu biryerde sanmam bebek oldugunu
VALLA BIZ BU AY AYNI AVATARNDAKI GIBI ÇALIŞTIK AMA SIGARAYI HERİF IÇTIbende bekliyom işte belim agrıyo akşam sabh adet olurum bir an önce olmk istiyom avatarım gibi bol bol mikmik yapmak için herşey bebek için kıı
inş balım imş hepimizn emegi boş olmaz
elama özelden mesaj attım ilk defa cvp gelmedi demk girmiyo çok üzüldüm yaa
ben gecen ay serephone içtim canım günde 2 tane büyümedi bu ayda klomen aldım günde 3 alıyorum.ben en iyisi bi doktora gideyim canım:26:
namazımı kılmam lazm kızlar görüşürüz:119::118::119::121::118::122::130:
balım hangimiz calışmıyoz ki bebek için kııı koçişler için deilVALLA BIZ BU AY AYNI AVATARNDAKI GIBI ÇALIŞTIK AMA SIGARAYI HERİF IÇTIBAKALM NE OLACAK
balım hangimiz calışmıyoz ki bebek için kııı koçişler için deilVALLA BIZ BU AY AYNI AVATARNDAKI GIBI ÇALIŞTIK AMA SIGARAYI HERİF IÇTIBAKALM NE OLACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?