infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ne bilim kuzum ya gecen ay günde 2 içmiştim yumurtam büyümedi.bu ayda günde 3 alayım dedim:26: 3. günümdeyim canım ben acayip halsizlik yaptı sendede yaptımı.cumaqrtesi yada pazartesi gideyim bende doktora:26:

canım bende halsizlik yapmadı ben 1 tane içiyorum çok içmişsin ben klomeni 2 defa kllndım etki etmedi bıraktım bazı vücutlar klomene duyarlı oluyormuş o yüzden etkisi olmuyormuş bence dikkatli ol canımm rahmi inceltiyor klomen

bekliyom canım bu gün yarın gelir bir an önce adet oolmak istiyom pehh

tşk ederim bacım herkezin çok hoşuna GİDİYY
VALLA ÇOK HOŞŞ BAK SİGARA İÇMEYEN BIRI OLARAK HOŞUMA GİTTTİSEN NE YAPIYON NE DURUMDASIN CANM[/QUOTE]
bende bekliyom işte belim agrıyo akşam sabh adet olurum bir an önce olmk istiyom avatarım gibi bol bol mikmik yapmak için herşey bebek için kıı

dadlum avatarını yidimi dilerim bos olmazzzzz
sekerim elaam nere kayboldu?bunalıma mı girdi

inş balım imş hepimizn emegi boş olmaz
elama özelden mesaj attım ilk defa cvp gelmedi demk girmiyo çok üzüldüm yaa

VALLA ÇOK HOŞŞ BAK SİGARA İÇMEYEN BIRI OLARAK HOŞUMA GİTTTİSEN NE YAPIYON NE DURUMDASIN CANM
bende bekliyom işte belim agrıyo akşam sabh adet olurum bir an önce olmk istiyom avatarım gibi bol bol mikmik yapmak için herşey bebek için kıı

elama özelden mesaj attım ilk defa cvp gelmedi demk girmiyo çok üzüldüm yaa [/QUOTE]

bende elamm üzülm enasip falan yazdımdönmedi,bi daha da girmedi sanırım

ben gecen ay serephone içtim canım günde 2 tane büyümedi bu ayda klomen aldım günde 3 alıyorum.ben en iyisi bi doktora gideyim canım:26:

VALLA ÇOK HOŞŞ BAK SİGARA İÇMEYEN BIRI OLARAK HOŞUMA GİTTTİSEN NE YAPIYON NE DURUMDASIN CANM

elama özelden mesaj attım ilk defa cvp gelmedi demk girmiyo çok üzüldüm yaa [/QUOTE]
VALLA BIZ BU AY AYNI AVATARNDAKI GIBI ÇALIŞTIK AMA SIGARAYI HERİF IÇTIBAKALM NE OLACAK

VALLA BIZ BU AY AYNI AVATARNDAKI GIBI ÇALIŞTIK AMA SIGARAYI HERİF IÇTIBAKALM NE OLACAK[/QUOTE]
balım hangimiz calışmıyoz ki bebek için kııı koçişler için deil

ben gecen ay serephone içtim canım günde 2 tane büyümedi bu ayda klomen aldım günde 3 alıyorum.ben en iyisi bi doktora gideyim canım:26:

git canım git ihmal etme haber bekliyorumm inşallah olumlu şeyler duyarsın

VALLA BIZ BU AY AYNI AVATARNDAKI GIBI ÇALIŞTIK AMA SIGARAYI HERİF IÇTIBAKALM NE OLACAK
balım hangimiz calışmıyoz ki bebek için kııı koçişler için deil [/QUOTE]

Size anlatayim gulun benim isim sigara icmez ben kullanirim o isten sonra ben sigara yakiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…