25 yaşındayım 7 yıllık evliyim benimde hamile kalamamakla ilgili bir sorunum var doğuştan yumurta eksikliği var bende hiç adet görmedim ilaçlarla adet görüyorum hormonlarım çok yüksek çıkıyo bende bi umut arıyorum
testere dişli kür denesene canmm
anladım cnm dilerim hepimiz birgün anne oluruz ne diyelim ..
Rabbim nasip ederse olur inanıyoruz degilmii
evet testere dişli aslan pençesi canm benmdedm saraç oglu yumurtalık rezervı ve kalıtesı ıcın tum hormonları dengelemek içinmiş günde 2 bardak içiyosun 1 ay ama ben içemedm 1 hafta ıctım 1 hafta ara verdm 1 bardak klorsuzkaynamş suya 1 tutam atıp 10 dk kaynatıyosun sonra ıcınde beklemedn suzup ılık ıcıyosun yemeklerden 1 2 saat sonrazencefilli bitkisel macun dediler onu buldum ve ona başladım bugün bakalım testere dişli aslan pençesi galiba senin dediğin nasıl kullanılıyor ki?
neden arıyolar benı hıc aramazlar benı adamdan saymıyolarmışimdi sağlık ocağımdan aradılar .. Gebelik varmı eses hanım
Yok dedim tedavimi anlattım,gencsiniz olur vs vs...
Acaba olacakmı birgün benimde evladım
neden arıyolar benı hıc aramazlar benı adamdan saymıyolarmıüzülme kız elbet olacak rabbm bızımde yuzumuzu güldurecek arkadasm
evet testere dişli aslan pençesi canm benmdedm saraç oglu yumurtalık rezervı ve kalıtesı ıcın tum hormonları dengelemek içinmiş günde 2 bardak içiyosun 1 ay ama ben içemedm 1 hafta ıctım 1 hafta ara verdm 1 bardak klorsuzkaynamş suya 1 tutam atıp 10 dk kaynatıyosun sonra ıcınde beklemedn suzup ılık ıcıyosun yemeklerden 1 2 saat sonra
öyle bacm bende öyle hamıle dedıklerı zaman eşim benden önce yok dıyooo ama benm çok zoruma gıdıyoooooooooooooo
inşallahhhhhhhh,artık cocuk soru zoruma gidiyo aglayacak gibi oluyorum ..
Yalnızken daha iyi aglanıyor be .. Kocam da üzülüyo artık ben üzüldükce
önemlı degl ınş faydasını görrsun tup felan denednmı tedavı görüyomusunbirde onu deneyim bakalım macundan sonra
çok saol
leman adet oldunmu cnm paylassana bizimleee
HATTA ŞUAN KAYNATIYORM ONU İÇECEMMMMMMMMMMMMMMMMbirde onu deneyim bakalım macundan sonra
çok saol
önemlı degl ınş faydasını görrsun tup felan denednmı tedavı görüyomusun
selam eses cnm yok hala olmadim bekliyorum test de yapmadim ne zaman yapsam hemen ardindan adet olurum onun icin yapmadim bekliyorum iste
yaaaaaaaaaaaaaa bence sen bunu yap bak netten arştır canm olur allahn ıznı ıledenemedim daha şimdiye kadar hep ilaç kullandım ama doktor tüp bebek bile olmaz dedi kıbrısta başkasının yumurtasıyla olur dedi bilmiyorum doktora gitmeye korkar oldum artık
öyle bacm bende öyle hamıle dedıklerı zaman eşim benden önce yok dıyooo ama benm çok zoruma gıdıyoooooooooooooo
aaaaaaaaaaaaaaa
yapp yappp bu kez tuttu gibime geliorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?