infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

anladım cnm dilerim hepimiz birgün anne oluruz ne diyelim ..
Rabbim nasip ederse olur inanıyoruz degilmii

anladım cnm dilerim hepimiz birgün anne oluruz ne diyelim ..
Rabbim nasip ederse olur inanıyoruz degilmii

amiiin inşallah allah bizim gibi olanların duasını kabul etsin ve allah kimseyi anne olma duygusundan mahrum bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlerede ...

şimdi sağlık ocağımdan aradılar .. gebelik varmı eses hanım
yok dedim tedavimi anlattım,gencsiniz olur vs vs...
acaba olacakmı birgün benimde evladım

zencefilli bitkisel macun dediler onu buldum ve ona başladım bugün bakalım testere dişli aslan pençesi galiba senin dediğin nasıl kullanılıyor ki?
evet testere dişli aslan pençesi canm benmdedm saraç oglu yumurtalık rezervı ve kalıtesı ıcın tum hormonları dengelemek içinmiş günde 2 bardak içiyosun 1 ay ama ben içemedm 1 hafta ıctım 1 hafta ara verdm 1 bardak klorsuzkaynamş suya 1 tutam atıp 10 dk kaynatıyosun sonra ıcınde beklemedn suzup ılık ıcıyosun yemeklerden 1 2 saat sonra

şimdi sağlık ocağımdan aradılar .. Gebelik varmı eses hanım
Yok dedim tedavimi anlattım,gencsiniz olur vs vs...
Acaba olacakmı birgün benimde evladım
neden arıyolar benı hıc aramazlar benı adamdan saymıyolarmı üzülme kız elbet olacak rabbm bızımde yuzumuzu güldurecek arkadasm

neden arıyolar benı hıc aramazlar benı adamdan saymıyolarmı üzülme kız elbet olacak rabbm bızımde yuzumuzu güldurecek arkadasm

inşallahhhhhhhh,artık cocuk soru zoruma gidiyo aglayacak gibi oluyorum ..
yalnızken daha iyi aglanıyor be .. kocam da üzülüyo artık ben üzüldükce

birde onu deneyim bakalım macundan sonra
çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…