- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
inşallah
güzel ama dimi
ben varımmm
naptın cnm hastanede herşey yolundadır umarım..bende faturalar ıcın çıktım pazarada ugrıyım dedım pazarımız kapalı..burdada hava çok soğuk neysekı pazara servıs koymuşlar eve kadar geldım ıyı oldu
hımm ne guzelmısvalla servicin olması bak ıst a laf edıyodum dun pısman oldum sımdıkan verdım canım yumurta catlamıs mı ona bakacakmıs doktor sonuc ıcın yarın yıne gıdıcem
merhaba arkadaşlar.. aranızda bayandan değilde erkekten kaynaklı sorunu olanlar yazabilir mi.. ona göre uyguladığımız kür ilaç vitamin ne varsa paylaşalım birbirimizden destek alalım..
aynı şekilde erkekten değilde bayandan kaynaklı olanlarda birbirine yazsın... yoksa topikte gebe kalmak dışında boş muhabbet ediyoruz :) bilgileirmizi paylaşalım hangi aşamalara geldiğimizi anlatalım.. ama aynı dertten muzdarip olanlar birbirine anlatsınki karışmasın... bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
sevgiler
yok canım 3 aydır ilaçın hiçbir türlüsünü kullanmıyorum adetim sapııtı bi erken bi gec bi uzunn bi kısa anlamadım hayır olsun
hmmm hadiii bakalımmm inşallah çatlamıştırda döllenıverıyordurrhee kızz yenı koymuşlar servisi seçim zamanıya kanımca ondandır
evt evtttt secım zamanı oldugundandır dogru dedın. inşallah canım netten baklıyorum tahlılıme ama cıkmadı demekkı hala gorunmuyo yarın gıdıcem bakalım bol duaya ıhtıyacım varrr duyurulurrr
canım cok dogru dıyorsun dıyorsunda devamlı bebek devamlı tedavı devamlı sorun devamlı ılac bunları konusmak bazen o kadar sıkıyor kı ınsanı dusunmedıgım hıc bı an kalmıo bunu ama degısık seylerden bahsedınce arada bı en azından guluyoz be arkadasım
ıstıyon madem ben yazıım sana surecımı 23 yasındayım 9 aydır bebek ıstıyoruz takıbımde yumurtalıkların yeterlı buyumedıgını gordu doktorum klomen verdı ılk dozunda 19 mmlık bı yumosum olustu ıgnemı yaptı ılışkı gunlerı verdı bı hfta sonrada kontorle cagırdı bugun gıttım kontrole kan aldı catladımı dıye bakmak ıcın yarında sonucum ıcın gıdıcem ıste oyle canım cok sukur benım esımde bı sorun cıkmadı. rabbım hepımıze ıyılıkler versın gonlumuzdekını versın ınsallah. senın durumun nedır canım hangı asamadasın ?
strestendir kesin çok takıyoruz yaa kafamıza bu konuyu.. sen nerde oturuyodun cnm birde kaç yıllık evlisin sorun sendemi eşindemi
belli olmaz cnm bakarsın seçimden sonrada devam eder benım evım pazara çok uzak süper olur benim için..ee yarın dedıyse yarın cıkıcaklar demekkı tatlım..dualarımız senınle ben senden çok umutluyum bılıyorsun kuzumm
iktidar partısı koyduysa servısı alınca oyları devam eder gıbıme gelıyo ınsallahay agızından bal damlıyooooo bana nedense cok uzak bı hayal gıbı gelıyo devamlı dua edıyorum ama umutlanmak ıstemıyorum hayal dahı kurmak ıstemıyorumkorkuyorum
canım izmirdeyim ben 2 yıl olacak sorun kimde bilmiyoruz sorun var mı onu da bilmiyoruz:) belli olacak ben muayene oldum sorun çıkmadı hormon testi vericem adetin 2. günü o da denk gelmedi hastane bi dahaki aya sen neredesin
rabbim inşallah gonlune gore versın kuzum erkekte sorun olması o kadar agır oluyorkı erkek ııcn maalesefmerhaba fundacığım :),
doğru diyorsun haklısın kafamızı kemiriyor bu sorun çok haklsın.. bana daha fazla düşünüp deli olalım diye demedim de hani aynı süreçten geçenler ve tecrübeli ve tecrübesizler birbirinden faydalansın diye dedim ve sustum :)
ben 24 yaşındayım eşim 31 yaşında 3 yıllık evliyim ve 1 yıldır istiyordum olmadı,ben sürekli gidiyordum her ay bir soruna rastlanmadı.. eşimde senn artık gitme ben bir test verim dedi verdi ve sonuç hüsran.. sperm sayısı düşük hareketli hiç yok.. hayatımız allak bullak oldu.kürlere başladık ondan sonra 1 ay olacak hemen hemen..bakalım nisanda tekrar sperm testi vereceğiz sonuç yükselmiştir inşalah.birde eşim hergün antibiyotik içiyordu çok inatçı adam :) hergün biryeri ağrır duşa girse hapşurur üşütür ama kendisi sporcu kalıbına baksan bişey olmaz buna dersin ama işte çocuk gibi :) bizim hayat hikayemizde bu..Allahım bundan daha kötü günler göstermesin sınavımızın sonucunu bekliyoruz bizde işte bu hayatta :)
ewt cnm ıktıdar partisi beledıye başkanımızda o partiden ve çok güzel çalışıyor.. sen çok düşünmemeye üzerinde durmamaya bak cnm ama ben güzel şeyler hıssedıyorum senin için..ilk tedaviye başladığım zaman ben her ay yalancı hamılelık yasıyordum psıkolojıkmen o yüzden sen çok fazla kendını dınleme olurmu bebegım allah nasıp ettıyse inşallah bebişin seninledir bizim içinde dua et
inşaalah canım benım etmemmı dua ahhhhh ah etmemı( ben artık dalgaya alıyorum yaaa takmayım kafaya dıye. gecelerı cok cıkarım ben kucuk abdeste banyo kapısına cok vuruyorum kafamı esıme dıyom kı gecen aksam ''ben kafamı banyo kapısına cok cakıyomya onun ıcın bebegımız olmuyo heralde'' hahahaha
rabbim inşallah gonlune gore versın kuzum erkekte sorun olması o kadar agır oluyorkı erkek ııcn maalesefkadın bıle ezılıyor bu sorunun altında demi sana bı onerım olabılır arı dunyası sayfasına gır netten arı sutunu arstır gonullu ınsanlar uzerınde yapılan deneyler sonucu erkklerde ınannılmaz derecede sperm sayısını arttırmıs ve olumlu sonuclar alınmıs. arı sutu ıscı arıların yutak bezınden yaptıgı ve kralıce arının beslendıgı bı besın maddesı normal işçi arılar 2 ay falan yasıyor ve hıc yumurta uretemıyorken arı sutu ıle beslenen kralıce arı kendı agırlıgından daha fazla yumurta uretebılyormus ve tam 7 yıl ysabılıyormus . hem kadın hem erkek uremesını ınanılmaz derecede arttırıcı etkısı varmıs fıyatı bıra z tuzlu ama kaz gelecek yerden tavuk esırgenmez hemen bı arastır canım. bu arada unutmadan kalıtelı ve guvenılır bı yerden al onların hda degerlerı ve saflık derecelerı cok onemlı arastırma yaparken bunları da goz onune al kuzum. belkı vesılenız bu olur allah bılır. faydam olduysa ne mutlu :)
iiym sen nasılsınnn???????????????merhabaa tatlımm nasılsın
tamam canım araştırıyorum hemen..pahalı olsun önemli değil.. zaten kimyasal tüp bebek ilaçlarına daha çok para veriliyor.. arı sütünü polenle falan mı direkt mi alınması faydalı bilmiyorum hemen araştırmaya giriyorum :)
sağol cnm inşallah vesile olursun allahım sanada nasip etsin.. senin sıkıntın nedir canım ?
iiym sen nasılsınnn???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?