şimdi sağlık ocağımdan aradılar .. gebelik varmı eses hanım
yok dedim tedavimi anlattım,gencsiniz olur vs vs...
acaba olacakmı birgün benimde evladım
merhaba arkadaşlar.. aranızda bayandan değilde erkekten kaynaklı sorunu olanlar yazabilir mi.. ona göre uyguladığımız kür ilaç vitamin ne varsa paylaşalım birbirimizden destek alalım..
aynı şekilde erkekten değilde bayandan kaynaklı olanlarda birbirine yazsın... yoksa topikte gebe kalmak dışında boş muhabbet ediyoruz :) bilgileirmizi paylaşalım hangi aşamalara geldiğimizi anlatalım.. ama aynı dertten muzdarip olanlar birbirine anlatsınki karışmasın... bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
sevgiler
Selam canlar nasilsiniz???
Evet katılıyorum canım benim eşimde sorun yok aslında bende de yok net birşey ama nasip işte ben bu ay hayır otu ve testeredişli Aslan pençesi kürü yapıyorum bi de soğan kürü bakalım umutluyum bu aydan olursa bütün serüvenimi anlatırım neler yaptığımı inşallahhhhhhh
sim kızlarnasılsınız bakalım bugün eşim ürolojiye gitti başka bi devlet hastanesinde yapılıyomus sperm testi onun için gidecek gideceği hastanede teyzesi hemşire bizi sıra alacak en az 4 gün ilişki yasak demiş başka bilgi varsa yardımcı olur msusunuz
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.. aslan pençesi hayıt ve soğanı bir arada kullanman sakıncalı oalbilir. önce hayıt kullan.. çünkü hayıtta baya acı bişey ben içmiştim çayını.. hepsini bir kullanma o arada hamile falan kalırsan sakıncalı olabilir
Doğru diyorsun aslında hayıtı mı kullanayım yoksa Aslan pençesini mi acaba
canım geç bile kaldı eşin... devlette yapılmasını bende tavsiye ediyorum özel hastaneler de sperm testine güvenmiyorum..
en az 3 gün en fazla 5 gün ilişki yasak testi hastanede yapıyor eşin.. fazla stresli olmasın verirken oda etkiliyor sayıyı..allah yardımcınız olsun cnm sonucu çıkınca yazarsın
hayıtı ben kullandım hiç bir faydası olmadı... aslan pençesini yumurtalıklarını geliştirmek için kullanırsın ama bana sorarsan önce rahimin içindeki enfeksiyon ödem varsa atılmalı yani temizlenmeli adetinin bitttiği gün soğana başla derim cnm... ben soğan kullanıyorum şuan acayip akıntılarım çoğaldı içimdekiler çıkıyor afedersin.. sonrada incir kürüne başlıycam
merhabalarrr ciciii kızlarrr nasılsınızzz
bugünn faturalarımı yatırdım ordan pazara geçtimm şimdide geldimm kimsee yokk
aleynamm aldınmı kan sonucunuuu heycanla bekliyorum seni kuzumm :18::18:
saol canım teşekkür ederim cvp için inşallah bakalım ne gün verecek bu arada ben 1 hafta oldu bugün hala adetim yaa
inşallahinsallah bizlerinde olurrrrrrrrrrrrrrr :2::2::2:
güzel ama dimihahahahahahaha bende tammm offf cekecektım yazıyı okduum guldum . hangi partıye oy verecen bakem kuzu
merhabalarrr ciciii kızlarrr nasılsınızzz
bugünn faturalarımı yatırdım ordan pazara geçtimm şimdide geldimm kimsee yokk
aleynamm aldınmı kan sonucunuuu heycanla bekliyorum seni kuzumm :18::18:
ohh ıyı pazarını gormussun canm bızım de bugun pazar var ama hava soguk ve bıra zuzak gıdesım gelmedı en acıllerı hastaneden gelırken marketten alıverdım .
ayy canım benim kan kalmadı.. biraz kan yapıcı şeyler yee aspirin falan içme sakın kanın çok sulu bu sıra demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?