infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlarrr ben hasta ziyaretine gidioruz ,2 saate gelirim ..

öptüm bye

şimdi sağlık ocağımdan aradılar .. gebelik varmı eses hanım
yok dedim tedavimi anlattım,gencsiniz olur vs vs...
acaba olacakmı birgün benimde evladım

olacak canm inancını sakın yitirme daha çok gençsin demekle haklılar önünde uzun bi zaman var mücadele ve inanç eksik olmasın dualarım sizinle

merhaba arkadaşlar.. aranızda bayandan değilde erkekten kaynaklı sorunu olanlar yazabilir mi.. ona göre uyguladığımız kür ilaç vitamin ne varsa paylaşalım birbirimizden destek alalım..
aynı şekilde erkekten değilde bayandan kaynaklı olanlarda birbirine yazsın... yoksa topikte gebe kalmak dışında boş muhabbet ediyoruz :) bilgileirmizi paylaşalım hangi aşamalara geldiğimizi anlatalım.. ama aynı dertten muzdarip olanlar birbirine anlatsınki karışmasın... bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
sevgiler

sim kızlarnasılsınız bakalım bugün eşim ürolojiye gitti başka bi devlet hastanesinde yapılıyomus sperm testi onun için gidecek gideceği hastanede teyzesi hemşire bizi sıra alacak en az 4 gün ilişki yasak demiş başka bilgi varsa yardımcı olur msusunuz

Evet katılıyorum canım benim eşimde sorun yok aslında bende de yok net birşey ama nasip işte ben bu ay hayır otu ve testeredişli Aslan pençesi kürü yapıyorum bi de soğan kürü bakalım umutluyum bu aydan olursa bütün serüvenimi anlatırım neler yaptığımı inşallahhhhhhh

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.. aslan pençesi hayıt ve soğanı bir arada kullanman sakıncalı oalbilir. önce hayıt kullan.. çünkü hayıtta baya acı bişey ben içmiştim çayını.. hepsini bir kullanma o arada hamile falan kalırsan sakıncalı olabilir

canım geç bile kaldı eşin... devlette yapılmasını bende tavsiye ediyorum özel hastaneler de sperm testine güvenmiyorum..
en az 3 gün en fazla 5 gün ilişki yasak testi hastanede yapıyor eşin.. fazla stresli olmasın verirken oda etkiliyor sayıyı..allah yardımcınız olsun cnm sonucu çıkınca yazarsın

Doğru diyorsun aslında hayıtı mı kullanayım yoksa Aslan pençesini mi acaba

Doğru diyorsun aslında hayıtı mı kullanayım yoksa Aslan pençesini mi acaba

hayıtı ben kullandım hiç bir faydası olmadı... aslan pençesini yumurtalıklarını geliştirmek için kullanırsın ama bana sorarsan önce rahimin içindeki enfeksiyon ödem varsa atılmalı yani temizlenmeli adetinin bitttiği gün soğana başla derim cnm... ben soğan kullanıyorum şuan acayip akıntılarım çoğaldı içimdekiler çıkıyor afedersin.. sonrada incir kürüne başlıycam

saol canım teşekkür ederim cvp için inşallah bakalım ne gün verecek bu arada ben 1 hafta oldu bugün hala adetim yaa

merhabalarrr ciciii kızlarrr nasılsınızzz

bugünn faturalarımı yatırdım ordan pazara geçtimm şimdide geldimm kimsee yokk

aleynamm aldınmı kan sonucunuuu heycanla bekliyorum seni kuzumm :18::18:

Anladım canım ben o zamn Aslan pençesine devam edeyim adetim biteli çok oldu 10 gün falan da soğan kürsüne devam edeyim bakalım

ohh ıyı pazarını gormussun canm bızım de bugun pazar var ama hava soguk ve bıra zuzak gıdesım gelmedı en acıllerı hastaneden gelırken marketten alıverdım .

saol canım teşekkür ederim cvp için inşallah bakalım ne gün verecek bu arada ben 1 hafta oldu bugün hala adetim yaa

ayy canım benim kan kalmadı.. biraz kan yapıcı şeyler yee aspirin falan içme sakın kanın çok sulu bu sıra demekki

insallah bizlerinde olurrrrrrrrrrrrrrr :2::2::2:
inşallah

hahahahahahaha bende tammm offf cekecektım yazıyı okduum guldum . hangi partıye oy verecen bakem kuzu
güzel ama dimi

ben varımmm

ohh ıyı pazarını gormussun canm bızım de bugun pazar var ama hava soguk ve bıra zuzak gıdesım gelmedı en acıllerı hastaneden gelırken marketten alıverdım .

naptın cnm hastanede herşey yolundadır umarım..bende faturalar ıcın çıktım pazarada ugrıyım dedım pazarımız kapalı..burdada hava çok soğuk neysekı pazara servıs koymuşlar eve kadar geldım ıyı oldu

ayy canım benim kan kalmadı.. biraz kan yapıcı şeyler yee aspirin falan içme sakın kanın çok sulu bu sıra demekki

yok canım 3 aydır ilaçın hiçbir türlüsünü kullanmıyorum adetim sapııtı bi erken bi gec bi uzunn bi kısa anlamadım hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…