infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bunu siz yazmadınızmı songül hanım ? [/FONT]
ben yazdım ben orda birilerine iğleneyici bişey yazmadım kendimi de katarak boş muhabbet ediyoruz dedim.. neyse sizin kompleksiniz var ben artık daha fazla ılımlı konuşmayacağım.. siz komplekliyseniz bu sizin sorununuz..........................[/QUOTE]

benim hickimseyle bi kompleksim olamaz ..
topikte bos durmuyoruz dua da ediyoruz herseyy sohbette ..

nerdsin msj yazdım merak ettim hastaneyi ne yaptun gittin mi bugün

mesaj gelmedı kuzucum bana kan verdım yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakacakmıs yarın ogleden sonra ad sonucu ıcın gıdıcem. sabahın 6 30 n da uyandım gıttım hastaneye inşallah ıyı hayrklı sonuc cıkar allahımmm

hımm inşallah canım öyle sabah erken gidince iyi oluyo sonucu alınca haber ver inşallah hayrlı haberler alırsın

hımm inşallah canım öyle sabah erken gidince iyi oluyo sonucu alınca haber ver inşallah hayrlı haberler alırsın

Funda'm insallah hayırlı haberlerle gel kuzummm

eses canım sen çok araştırmacı gazeteci bir kişilikte gördüm
canım çok güzel dualar payşalmışsın.istersen şöyle yapalım.dua okumak isteyenler diye duyuralım.sonra tüm bu dualar arasından hangisini okuyacağımıza beraber karar verelim.Allahın izniyle sırayla hepsini okuruz inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
katılın duamızaaaaaaaaaa

canım sen hipo hipo hastası olabilirmisin hiç hormon tahlili yaptırdın mı bende kendi kendime hiç adet olmadım ilaçla oluyorum sadece hipo hipolar hep böyle kendi kendine adet olamıyolar diye biliyorum pko da adet olunuyo ama düzensizlik oluyo sanırım fsh ve lh tahlilinin sonucunu yazarsan sana yardımcı olabilirim çünkü ben 4 ay gonal iğnesiyle tedavi oldum meğer bana uygun değilmiş yani eksik bi tedaviymiş benim için doğru iğne hem fsh hem lh içeren menegon ve onun türevleriymiş şimdi menegonla ilk iğne tedavim olumsuz sonuçlandı bu ay ara vermiştim şimdiki adetimle başlıycam iğnelere

evet tekrar paylasırım cnm ... gecmis olsun fundam nesi var eniştemin

sorma bacıııım bagsur ( ( ıse falan gıdemedı aksama kadr yattı yazık yenı uyandı yemek yedırdım uzanıyo sımdı kız ıyıkı bızım calısmalar bıttıydı rabbım bu ay her ısımı oyle duzenlı goturuyor kı allahın ıznıyle hayırlı guzel sonuc alıcam heralde benm adetm hep gecıkırdı 25 gune kadr bu ay hemen geldı gununde tek doz ılacla yumosum 19 mm oldu bız calısmaları bıtırdık kocıs hasta oldu vs vs ... allahımın gucune gıtmesın ınsallah yaaaaa bosa umutlanmak ıstemıyorum ama bunlar hep ısaret bana heralde rabbım can gonderecektet yerını sırasını yapıverdı sankı .... umıtlenmktende korkuyorum aslında . amaaaan neyse bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler

saol bitanem,bilmediğimi öğrenmeye ,bildiğimi de yaymaya çalısırım genelde
insallah rabbim dualarımızı kabul eder cnm,katılmak isteyenler cogalsın dagıtırız bitanem
sende saol aracı oldun bizlere iyiki geldin cnm hosgeldin,sefalar getirdinnnnn

bencede güzel fikir hem kişi sayısına görede karar veririzzz

cnm ya cok zor o hastalıkta :26:
gecmis olsun ins.tutmustur

geçmiş olsun canım öyle rabbimin bi düzeni vaaar

mrb arkadaslar bende bebek sahibi olmak istyrum ama rabbim henz nasip etmdi.

arkadaşlar spermde morfoloji bölümünde şu bilgiler yazıyor.. sizce normal mi.. bilginizi rica ederim.tşkler.

normal yapılı %80
anormal yapılı %20
baş anomalisi %10
boyun anomalisi %4
kuyruk anomalisi %6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…