ben yazdım ben orda birilerine iğleneyici bişey yazmadım kendimi de katarak boş muhabbet ediyoruz dedim.. neyse sizin kompleksiniz var ben artık daha fazla ılımlı konuşmayacağım.. siz komplekliyseniz bu sizin sorununuz..........................[/QUOTE]bunu siz yazmadınızmı songül hanım ?[/FONT]
nerdsin msj yazdım merak ettim hastaneyi ne yaptun gittin mi bugün
eyi ettin bende gezdim geldimmkızlarr naıslsınız bakalım,ben hasta ziyareti yaptım geldim
mesaj gelmedı kuzucum banakan verdım yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakacakmıs yarın ogleden sonra ad sonucu ıcın gıdıcem. Sabahın 6 30 n da uyandım gıttım hastaneye inşallah ıyı hayrklı sonuc cıkar allahımmm
eyi ettin bende gezdim geldimm
hımm inşallah canım öyle sabah erken gidince iyi oluyo sonucu alınca haber ver inşallah hayrlı haberler alırsın
mesaj gelmedı kuzucum banakan verdım yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakacakmıs yarın ogleden sonra ad sonucu ıcın gıdıcem. sabahın 6 30 n da uyandım gıttım hastaneye inşallah ıyı hayrklı sonuc cıkar allahımmm
*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.
*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
cocuklugumdan beri adet görmüyorum yılda 1 kez bile görmeye razıyım kendiliğimden:26ko bide hasimato troidi var bendede.13 yıl diane içtim.kilom yok ama adet olamıyorm tüy sorunum cok fazla her yerimden cıkıyorlar iycede arttı.
canım bende hasimato troidi var bide pko.kilom yok ama ben ilaçsız hiç adet olamdım bu yasıma kadar . yani cocukluktan beri ilaçla oluyorum 13 yıl diane içtim simdi adet söktürücü ile olyom.sanırım yumurta rezervimde az doktor ünversite hastanesine git dedi.oraya gitcem insallah.
evet tekrar paylasırım cnm... gecmis olsun fundam nesi var eniştemin
eses canım sen çok araştırmacı gazeteci bir kişilikte gördüm
canım çok güzel dualar payşalmışsın.istersen şöyle yapalım.dua okumak isteyenler diye duyuralım.sonra tüm bu dualar arasından hangisini okuyacağımıza beraber karar verelim.Allahın izniyle sırayla hepsini okuruz inşallah
eses canım sen çok araştırmacı gazeteci bir kişilikte gördüm
Canım çok güzel dualar payşalmışsın.istersen şöyle yapalım.dua okumak isteyenler diye duyuralım.sonra tüm bu dualar arasından hangisini okuyacağımıza beraber karar verelim.allahın izniyle sırayla hepsini okuruz inşallah
hımm inşallah canım öyle sabah erken gidince iyi oluyo sonucu alınca haber ver inşallah hayrlı haberler alırsın
sorma bacıııım bagsur( ( ıse falan gıdemedı aksama kadr yattı yazık yenı uyandı yemek yedırdım uzanıyo sımdı kız ıyıkı bızım calısmalar bıttıydı rabbım bu ay her ısımı oyle duzenlı goturuyor kı allahın ıznıyle hayırlı guzel sonuc alıcam heralde benm adetm hep gecıkırdı 25 gune kadr bu ay hemen geldı gununde tek doz ılacla yumosum 19 mm oldu bız calısmaları bıtırdık kocıs hasta oldu vs vs ... allahımın gucune gıtmesın ınsallah yaaaaa bosa umutlanmak ıstemıyorum ama bunlar hep ısaret bana heralde rabbım can gonderecektet yerını sırasını yapıverdı sankı .... umıtlenmktende korkuyorum aslında . amaaaan neyse bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler
sorma bacıııım bagsur( ( ıse falan gıdemedı aksama kadr yattı yazık yenı uyandı yemek yedırdım uzanıyo sımdı kız ıyıkı bızım calısmalar bıttıydı rabbım bu ay her ısımı oyle duzenlı goturuyor kı allahın ıznıyle hayırlı guzel sonuc alıcam heralde :d benm adetm hep gecıkırdı 25 gune kadr bu ay hemen geldı gununde tek doz ılacla yumosum 19 mm oldu bız calısmaları bıtırdık kocıs hasta oldu vs vs ... Allahımın gucune gıtmesın ınsallah yaaaaa bosa umutlanmak ıstemıyorum ama bunlar hep ısaret bana heralde rabbım can gonderecektet yerını sırasını yapıverdı sankı .... Umıtlenmktende korkuyorum aslında . Amaaaan neyse bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler
cnm ya cok zor o hastalıkta :26:
gecmis olsun ins.tutmustur
aynen bacımm aynenn ögrenıyoz işteeevalla bende bilmiyorum çok cahillik etmişiz bilmiyoruz.kaç kaç biilmiyorum.bende bir daha gittiğimde didik etcem
mrb arkadaslar bende bebek sahibi olmak istyrum ama rabbim henz nasip etmdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?