yokyok doluyuz burdaaaaaaaaa
merak etme yalnız degilsin cnm
canım sen hipo hipo hastası olabilirmisin hiç hormon tahlili yaptırdın mı bende kendi kendime hiç adet olmadım ilaçla oluyorum sadece hipo hipolar hep böyle kendi kendine adet olamıyolar diye biliyorum pko da adet olunuyo ama düzensizlik oluyo sanırım fsh ve lh tahlilinin sonucunu yazarsan sana yardımcı olabilirim çünkü ben 4 ay gonal iğnesiyle tedavi oldum meğer bana uygun değilmiş yani eksik bi tedaviymiş benim için doğru iğne hem fsh hem lh içeren menegon ve onun türevleriymiş şimdi menegonla ilk iğne tedavim olumsuz sonuçlandı bu ay ara vermiştim şimdiki adetimle başlıycam iğnelere
kızlar yakı yapıstırdım acayip yakıyor bu cok yakıyo kızlar:26::26::26:ama dayancam 2 gün insallah
kızzz onlar arıyo bunlar saglık ocagından dıyolar onlar yolunacak tavuk aryılor ya ararlar tabııı
yok tatlım olmadım ama beklentim yok pazartesi biyopsi oldu zaten ben ilaçla oluyorum:19:
Kizllarr selamm nasilsinizz
bu topiğe kanım kaynadı he terapi gibi geldiniz cümlenizden Allah razı olsun çifter çifter doğurun inşaallah ikizlerimiz üçüzlerimiz olsun
niçin yaptın canımmm:26::26::26::26::26:
abooo sen fenaymıssın bacım valla
valla damarina basilirsa emin ol sende fena olursun bacim
hadi ya üzülme cnm hayirlisi biran once bebisin olur ins.cnmmm
[as hosgeldin balım
Bizde sana ısındık cnmm
Aminnn aminmn inşallah canim hoşgeldin
Temel bir gün denize çırılçıplak girmiş. Köyün çocukları şaka olsun diye Temelin bütün elbiselerini alıp kaçmışlar, zavallı Temel de denizde öylece kalakalmış. Beklemiş gelen yok giden yok.
Yardim edecek kimse de yok. Hava biraz kararınca ne yapsın bizim Temel çıkmış denizden.
Hemen az ilerideki otların arasından usulca köyüne doğru gitmeye başlamış.
Otlak bitince evine de az kaldığı için ön tarafını eliyle kapatarak evine doğru koşmaya başlamış. O sırada onu gören babası bağırmış:
- Ula salak uşak büllüğüü kapayacağinaaa yüzünü kapasana, kim taniyacak oraniii ? (OG)
inşallah canım hepimizin:16:
amaaan bende nasıl bısı varsa bende bılmıyom hıııııc kın tutamıyorum ben ıyı mı kotumu bılemedım
Kuzum hayırlısı
begenmedunuzmiiiiiiiiiiiii biraz gülün dedimmmmm :)) benmde ıhtıyacm varriyidir herhalde
Bendee katilirimmm datlimmmm
AYNEN BENDE SABAH ERKEN KALKACAĞIM HALBUKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?