infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yokyok doluyuz burdaaaaaaaaa
merak etme yalnız degilsin cnm
[/QUOTE]

bu topiğe kanım kaynadı he terapi gibi geldiniz cümlenizden Allah razı olsun çifter çifter doğurun inşaallah ikizlerimiz üçüzlerimiz olsun

yokyok doluyuz burdaaaaaaaaa
merak etme yalnız degilsin cnm

bu topiğe kanım kaynadı he terapi gibi geldiniz cümlenizden Allah razı olsun çifter çifter doğurun inşaallah ikizlerimiz üçüzlerimiz olsun[/QUOTE]

Aminnn aminmn inşallah canim hoşgeldin

canım benim lh fsh dan yüksek pko diyo doktorlar ama onu bende duydum inan acaba omuyum diye düsündüm.:26:ama doktorlar hiç hipo hipo demedi:26:Allahyardımcın olsun canım bi netten bakayım hipo hipoya:26:

kızlar yakı yapıstırdım acayip yakıyor bu cok yakıyo kızlar:26::26::26:ama dayancam 2 gün insallah

Temel bir gün denize çırılçıplak girmiş. Köyün çocukları şaka olsun diye Temelin bütün elbiselerini alıp kaçmışlar, zavallı Temel de denizde öylece kalakalmış. Beklemiş gelen yok giden yok.

Yardim edecek kimse de yok. Hava biraz kararınca ne yapsın bizim Temel çıkmış denizden.

Hemen az ilerideki otların arasından usulca köyüne doğru gitmeye başlamış.

Otlak bitince evine de az kaldığı için ön tarafını eliyle kapatarak evine doğru koşmaya başlamış. O sırada onu gören babası bağırmış:

- Ula salak uşak büllüğüü kapayacağinaaa yüzünü kapasana, kim taniyacak oraniii ? (OG)

inşallah canım hepimizin :16:

amaaan bende nasıl bısı varsa bende bılmıyom hıııııc kın tutamıyorum ben ıyı mı kotumu bılemedım

iyidir herhalde

AYNEN BENDE SABAH ERKEN KALKACAĞIM HALBUKİ

Bende sabah kahvaltıya kuzen, öğlen de arkadaş gelecek ıslak kek yap dedi onu yapcam sabah[/QUOTE]

hııım severim ıslak kek yarın güzel bi gün olacak desene ya bugünlerde çok uyuyorum erken kalkmak çor zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…