sakın ol canım bı zamanı var elbet sabır ve dua en guzel ılacımız...
hemen hemen hepimiz pko luyuz cnm sende bizdensin ..
aramıza hosgeldin o zmnkac senelik evlisin?yasın anlatsana
kesinlikle hersey allahtan belki yaşımdan dolayı omyr belkde rahatszlıgım ama dr. gittiğimde bana dediği sen hamile kalamazsın buna müdhle etmemz gerekr dedi o kadar üzüldüm ki o an boşluga düştüğümü sandım
benm doktorumda senın yumurtaların gebelık ıcın yeterlı buyukluge ulasmıyor ama sukur kı caresı var dedı eve nasıl geldigimi bılmıyorum . sayıkladıgım tek cumle sukur kı bunun caresı var oldu... sukurkı senın rahatsızlıgının da caresı var guzelım rabbım bı yluna koyar allahın ıznıyle . tedavinin hangi asamasındasın canım su an ?
progestan kullandım baya tabi kilo vermek için glifor kendi halinde devam etsin biraz dedi dr.um olmazsa tedaviye baslylım kesin olarak dedi. ve bugün serophene basladım artık yumurtalıklarını büyütmeye çalısacgz dedi salı günü ultrasna cagırdı
hayırlı olsun canım tedavın ınsallah hayırlı sonuclarla tez vakıtte alasın bebısını kucagına.
pkosluyum ben yaklaşık 6 aydır tedavi görüyrum içmdgm bitki içmediğim ilaç kalmdı ama işe yaramadı
belki bana gülersniz ama ben daha 8 aylık evlyim 21 yaşındayım 6 senedr pcosluyum ve sizede cok tesekkr ederim beni aranıza kabul ettiiğinz için
progestan kullandım baya tabi kilo vermek için glifor kendi halinde devam etsin biraz dedi dr.um olmazsa tedaviye baslylım kesin olarak dedi. ve bugün serophene basladım artık yumurtalıklarını büyütmeye çalısacgz dedi salı günü ultrasna cagırdı
Kilo vermek icin gliforu verdi bna henuz aşılama önermdi erken asılama icn dedi progestani gebelik olrsa eger tehlike olmsn bebek tutnsn dye verdi
amin rabbim hepimize hayırlısıyla birer bebek nasip etsin inş.
Canimm ben okurum 1gun arapca turkcesini..aramizda paylasiriz tatlimmm.ask olsunnn....
Canimm ben okurum 1gun arapca turkcesini..aramizda paylasiriz tatlimmm.ask olsunnn....
anladım cnm artık listemizdesin,dilerim ugurlu gelirrr
amin camım inşaallah bizim çevrede yeni evlenenlerden bi ben kaldım herkes soruşturuyo malum kurtulmak istyom bu durumdan
birer ikişer ucerelini korkak alıstırma kuzum rabbımın rahmetı buyukkkkk ısterse cıfter cıfter verırrrr. eyyyyy rahmetı bol rabbım eyyyy yoktan var eden yuce allahımmmmm eyyy merhametlılerın merhametlısı mevlammmmm sen bıze merhamet et sen bıze haırlı evlatlar nasip ettttt aminnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
katılın duamızaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?