tamam canm gel takıp et sende bılınçlenırsın ordaben daha yeni kürtaj oldum iki ayim var.mayista düşünüyorum ekliyimde seni yazarsin topiğini
saol bitanem,bilmediğimi öğrenmeye ,bildiğimi de yaymaya çalısırım genelde
insallah rabbim dualarımızı kabul eder cnm,katılmak isteyenler cogalsın dagıtırız bitanem
sende saol aracı oldun bizlere iyiki geldin cnm hosgeldin,sefalar getirdinnnnn
bencede güzel fikir hem kişi sayısına görede karar veririzzz
hhahahaha valla benı hiç aramıyolar kızzzzzzzzzzolacak inşallah canim ümitsizlik yok benide ariyorlarddi
geçmiş olsun canım öyle rabbimin bi düzeni vaaar
katılırım tabiki bacımmmhosgeldin kuzummm
duamıza katılırmısın sende?
ve diğerleri de okuyup yazmayanlarr heyyooo katılın duamıza kızcelerimmmmmmm
inşallah arkadasım ınsallahhakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
mrb arkadaslar bende bebek sahibi olmak istyrum ama rabbim henz nasip etmdi.
mrb arkadasım sorun nedır canm ne kadardır beklıyorsun bebek ne tedavısı oluyorsun?
tamam o zaman canlar.yarın duyuralım inşallah.kimler katılacak belli olsun.sonra da ne okuyacağımızı kararlaştırıp başlarız allahın izniyle...
bana müsaade kızlar şimdilik.allah hepinizden razı olsun.
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı,güzel kaderli,güzel yüzlü,güzel vücutlu,rabbine kul,efendisine ümmet bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
hhahahaha valla benı hiç aramıyolar kızzzzzzzzzzonlarında ümidi yok benden herhalde
katılırım tabiki bacımmmetmemmi hiç????
mrb arkadasım sorun nedır canm ne kadardır beklıyorsun bebek ne tedavısı oluyorsun?
arkadaşlar spermde morfoloji bölümünde şu bilgiler yazıyor.. sizce normal mi.. bilginizi rica ederim.tşkler.
normal yapılı %80
anormal yapılı %20
baş anomalisi %10
boyun anomalisi %4
kuyruk anomalisi %6
tamam o zaman canlar.yarın duyuralım inşallah.kimler katılacak belli olsun.sonra da ne okuyacağımızı kararlaştırıp başlarız allahın izniyle...
bana müsaade kızlar şimdilik.allah hepinizden razı olsun.
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı,güzel kaderli,güzel yüzlü,güzel vücutlu,rabbine kul,efendisine ümmet bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
saol cnm dur kac kisi olduk 4,5 kisi olduk henüzz katılmak isteyen yokmu baskaaaaaaaaaaa
kızzz onlar arıyo bunlar saglık ocagından dıyolar onlar yolunacak tavuk aryılor ya ararlar tabıııbenide arıyorların özellikle kadın doğuma gideyim tüp bebek sonrsı hemşire hep arıyorrr
pkosluyum ben yaklaşık 6 aydır tedavi görüyrum içmdgm bitki içmediğim ilaç kalmdı ama işe yaramadı
kızlar net eşimde sonra girerim öptüümmm
cnm doktorunuz sölemedi mi normal yada kötü diye?
kac milyon dedi birde bu sekilde pek anlamam da ben
canım benim bende katılırım dualarınıza
pkosluyum ben yaklaşık 6 aydır tedavi görüyrum içmdgm bitki içmediğim ilaç kalmdı ama işe yaramadı
yaa doktor morfolojiye bakmadı onu ayrı aldık biz.. sayı 1,5 milyon ama morfolojiyi daha göstermedik c.tesi bakacakmış ameliyatı vardı göstremedik..
sizin yaptırdıklarınızla kıyaslarsanız normal mi değil mi belki anlarsınız diye sormak istedim.. tşk ederim cnm yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?