infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bencede güzel fikir hem kişi sayısına görede karar veririzzz

tamam o zaman canlar.yarın duyuralım inşallah.kimler katılacak belli olsun.sonra da ne okuyacağımızı kararlaştırıp başlarız allahın izniyle...
bana müsaade kızlar şimdilik.allah hepinizden razı olsun.
Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı,güzel ahlaklı,güzel kaderli,güzel yüzlü,güzel vücutlu,rabbine kul,efendisine ümmet bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

geçmiş olsun canım öyle rabbimin bi düzeni vaaar

sagol kuzucum ınsallah hayırlı haber getırır bana bu ay ınsallah bundan sonrakı en kısa aylarda tum arkadaslarım hayırlı haberlerı alırlar . hepımız anne olmaya aadyız sonucta canı veren rabbımmmmm

inşallah arkadasım ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

mrb arkadaslar bende bebek sahibi olmak istyrum ama rabbim henz nasip etmdi.

mrb arkadasım sorun nedır canm ne kadardır beklıyorsun bebek ne tedavısı oluyorsun?

arkadaşlar spermde morfoloji bölümünde şu bilgiler yazıyor.. sizce normal mi.. bilginizi rica ederim.tşkler.

normal yapılı %80
anormal yapılı %20
baş anomalisi %10
boyun anomalisi %4
kuyruk anomalisi %6

cnm doktorunuz sölemedi mi normal yada kötü diye?
kac milyon dedi birde bu sekilde pek anlamam da ben

saol cnm benim hayırlı geceler görüsürüz insallah henüz 4,5 kisiyiz ben cogalınca yaxcam sana öptüm saol

cnm doktorunuz sölemedi mi normal yada kötü diye?
kac milyon dedi birde bu sekilde pek anlamam da ben

yaa doktor morfolojiye bakmadı onu ayrı aldık biz.. sayı 1,5 milyon ama morfolojiyi daha göstermedik c.tesi bakacakmış ameliyatı vardı göstremedik..
sizin yaptırdıklarınızla kıyaslarsanız normal mi değil mi belki anlarsınız diye sormak istedim.. tşk ederim cnm yinede

1,5 milyon düşük sanırm bizim 20 milyon :44::44::44:

pkosluyum ben yaklaşık 6 aydır tedavi görüyrum içmdgm bitki içmediğim ilaç kalmdı ama işe yaramadı

hemen hemen hepimiz pko luyuz cnm sende bizdensin ..
aramıza hosgeldin o zmn kac senelik evlisin?yasın anlatsana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…