mrbEki Görüntüle 1020834 Eki Görüntüle 1020837 Eki Görüntüle 1020838 can kuşlar nasılsınız eses naber canım iyileştinmi biraz
hosgeldin gıggı naberrr
tatlım grip oluyorum misafirlerim gelcek kısır,ıslak kek,salata yaptım onları bekliorm
sen nasılsın bacım,ne war ne yok
ooff hemen hemen aynı durumdayız cnm yaaaa
yeni evlisin daha olur acele etmeee
listeye ekleyeyimmi senide bat nedir ?
Eki Görüntüle 1020849 Eki Görüntüle 1020849 Eki Görüntüle 1020849 iyiyim canım az önce doktordan geldim Eki Görüntüle 1020852 bi sizlere bakıyım dedim döktürmüşsün yine çok güzel gözüküyo Eki Görüntüle 1020853 Eki Görüntüle 1020854 Eki Görüntüle 1020855
ekle diycem cnm da sorun orda ben geçen ayın 24 olcaktım 26 dr gittim gebelik yok dedi ralusal verdi bitirdim hala gelmedi adetimmm yani belirsiz bi dahaki ay yazarsın sen beni cnm sen aşılama yaptırmıştım topikte bakıyodum sana üzülmüştüm tutmadığına 2 yaptırmadın mı cnm bide ne kadara yaptırdın
her ay yeni bir umuttur canım..
bizler umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim rabbim vericektir buna inanıyorum
hayırlısı cnmbattas olmsuuzz
edam katılıorum hayırlısı bitanemm,yazın kızlar durumuuuu
öyle hklısınız kızlar.ama bu ay hiç üzülmedim zaten...:)) biliyordum olacağımı :) nasip kısmet ..
yok bearkadaş ne istediyse onu yaptım bebem ..
ne dedi doktorun bakalım ii haberler verrr
ahh cok umutlanmıstım cnm ya kırmızılar geldi bebek beklerken
2.ci yi yaptırmadım cnm özelde yumos takibi,tahliller,asılama 1 tl gecti ya
sen hic asılama oldunmu cnm ,tm diger ay yazarım cnm
ınsallah o kadar ısterımkı aksama kadar dua etmeyı calısıyorum eve gıt yemek yap dıyene kadar oturdugumda saat 9 oluyırancak 1 dua edebiliyorum Rabbım duyar sesımızı o bızı bos cevırmez emınım
hoşbulduk
yarın ultrasyon verdi bakalım yumurtalar gelişip çatlamışmı bakıcaz çatlammassa baltayla kırıcam artık
yok olmadım cnm drm klomen kullandık gonal f kullandık yomuşlar oluyo çatlıyo bebiş yok en son hsg çektirdim onda da temiz çıktı dedi yormayalım sizi dedi ilk aşılamam olucak inşallh dr umutluyum senn aşılaman tutar dedi ama ben pek umutlu değilim 1.5 ayırdım cnm köşeyede yeter o zmn bende özeldee yaptırcam gittiğim hastanenn tüp bebk bölümüne iyi diyolar aşılama olanların hepsinmin tutmuş inşallah bnmde tutar
günaydın kızlarr arkadaşım gelecek kısır,ıslak kek,salata yaptım buyrun gelinnnnn
yok bearkadaş ne istediyse onu yaptım bebem ..
ne dedi doktorun bakalım ii haberler verrr
aynenn cnm 2 aşıla yaptırcam olmassa tüp düşünüyorum zaten ama allah ne zmn verirse o zmn kavuşcaz bebişlerimize e kesin biz istersen her yolu deneyelim yersiz
slm kızlar benmde pkoyla başım dertte ne yapıcam artık bilmiyorum dr kontrolündeyim bu ay aşılamam olucak ama adetim gelmedi bir türlü tarlusal vardi içtim bitti bir hafta oluyo nerdeyse gelen giden yok delircem resmen
hoşbulduk
ilaç bittikten sonra on gün içinde olman lazım telaş yapma olursunnn
bende olmadım heray göğüslerim patlıcak gibi şişerdi bu ay hiç bi tık yok bu ayda mide bulantısı var hayırdır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?