infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ooff hemen hemen aynı durumdayız cnm yaaaa
yeni evlisin daha olur acele etmeee
listeye ekleyeyimmi senide bat nedir ?

ekle diycem cnm da sorun orda ben geçen ayın 24 olcaktım 26 dr gittim gebelik yok dedi ralusal verdi bitirdim hala gelmedi adetimmm yani belirsiz bi dahaki ay yazarsın sen beni cnm sen aşılama yaptırmıştım topikte bakıyodum sana üzülmüştüm tutmadığına 2 yaptırmadın mı cnm bide ne kadara yaptırdın

ahh cok umutlanmıstım cnm ya kırmızılar geldi bebek beklerken
2.ci yi yaptırmadım cnm özelde yumos takibi,tahliller,asılama 1 tl gecti ya
sen hic asılama oldunmu cnm ,tm diger ay yazarım cnm

her ay yeni bir umuttur canım..
bizler umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim rabbim vericektir buna inanıyorum

hayırlısı cnm battas olmsuuzz

edam katılıorum hayırlısı bitanemm,yazın kızlar durumuuuu

öyle hklısınız kızlar.ama bu ay hiç üzülmedim zaten...:)) biliyordum olacağımı :) nasip kısmet ..

hoşbulduk [/QUOTE]

günaydın kızlarr arkadaşım gelecek kısır,ıslak kek,salata yaptım buyrun gelinnnnn
[/QUOTE]

bende kısır yapcam bugün temizlikten sonra bol nar ekşili ayyy ağzım sulandı bee

ahh cok umutlanmıstım cnm ya kırmızılar geldi bebek beklerken
2.ci yi yaptırmadım cnm özelde yumos takibi,tahliller,asılama 1 tl gecti ya
sen hic asılama oldunmu cnm ,tm diger ay yazarım cnm

yok olmadım cnm drm klomen kullandık gonal f kullandık yomuşlar oluyo çatlıyo bebiş yok en son hsg çektirdim onda da temiz çıktı dedi yormayalım sizi dedi ilk aşılamam olucak inşallh dr umutluyum senn aşılaman tutar dedi ama ben pek umutlu değilim 1.5 ayırdım cnm köşeyede yeter o zmn bende özeldee yaptırcam gittiğim hastanenn tüp bebk bölümüne iyi diyolar aşılama olanların hepsinmin tutmuş inşallah bnmde tutar

ınsallah o kadar ısterımkı aksama kadar dua etmeyı calısıyorum eve gıt yemek yap dıyene kadar oturdugumda saat 9 oluyır ancak 1 dua edebiliyorum Rabbım duyar sesımızı o bızı bos cevırmez emınım

bir olsun içten olsun oda yeter inşaallah inancımız yeter beeeee ALLAH bazı kullarının dua etmesini çok severmiş bu yüzdende isteklerini hemen vermezmiş bizide çok seviyodur inşaallah

günaydın kızlarr arkadaşım gelecek kısır,ıslak kek,salata yaptım buyrun gelinnnnn
[/QUOTE]

bende kısır yapcam bugün temizlikten sonra bol nar ekşili ayyy ağzım sulandı bee[/QUOTE]

cıkıve gel cnm yiyelimmm

yarın ultrasyon verdi bakalım yumurtalar gelişip çatlamışmı bakıcaz çatlammassa baltayla kırıcam artık

haydi hayırlı haberler bakalım gıggımmm

anladım cnnmm,benim hsg,hormonlar hersey normal olmuyoo
asılama % 15 olma sansı cnm tüp bebekte % 50 nasip yani bu isss

bende kısır yapcam bugün temizlikten sonra bol nar ekşili ayyy ağzım sulandı bee[/QUOTE]

cıkıve gel cnm yiyelimmm

haydi hayırlı haberler bakalım gıggımmm

anladım cnnmm,benim hsg,hormonlar hersey normal olmuyoo
asılama % 15 olma sansı cnm tüp bebekte % 50 nasip yani bu isss [/QUOTE]

aynenn cnm 2 aşıla yaptırcam olmassa tüp düşünüyorum zaten ama allah ne zmn verirse o zmn kavuşcaz bebişlerimize e kesin biz istersen her yolu deneyelim yersiz

yok be arkadaş ne istediyse onu yaptım bebem ..
ne dedi doktorun bakalım ii haberler verrr

been geldim7 den beri hastaneydim çok yoruldum yaaaa midemde baya kötü 2de tekrar gideceğim şeker için bakıldı ne zormuş ya ALLAH şeker hastalrına yardm etsinnn
siz nasılsınız bakalım ohh eses dötrmüş banada bi hazrlayan olsada yesemmm

aynenn cnm 2 aşıla yaptırcam olmassa tüp düşünüyorum zaten ama allah ne zmn verirse o zmn kavuşcaz bebişlerimize e kesin biz istersen her yolu deneyelim yersiz

cnm ne zmn yaptırcan 2.asılamanı?
insallah tutar cnm eşinin spermler kac milyon?

ilaç bittikten sonra on gün içinde olman lazım telaş yapma olursunnn

[/QUOTE]

offf canımm kısır cektiiii şimdikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…