bende kısır yapcam bugün temizlikten sonra bol nar ekşili ayyy ağzım sulandı bee
buyrun gelin ; Türkiye/Antalya/Alanya merkez
bende kullanıyorum tarlusal 2. günüm dr. bittikten sonra 10 gün içinde adet olursun dedi belki geçen sefer adet günün yakındı ve ilaccı kullanınca hemen oldungeçen ayda kullandım tarlusal içerken 2 günü oldum bu sefer gecikti anlamadım bende cnm
bir olsun içten olsun oda yeter inşaallah inancımız yeter beeeee ALLAH bazı kullarının dua etmesini çok severmiş bu yüzdende isteklerini hemen vermezmiş bizide çok seviyodur inşaallah
evet canım ya tam dinleyemedim bende ögle arasına gelmiştim actım baktım konusyo:26::26::26:
bugunde gitmis icinde 10gr olan arisutu karisimi almis ee be adam ben seninle neden kavga ettim karisim alma diye ilk aldigi acilmamiz sekilde duruyo bide ikinciyi almjs gulermisin aglarmjsin
ınsallah sever de cennetnı bahseder bu arada gecen okudum bu dunyada dogum yapamayan kadınlar cennette dogum yapacaklarmıs
bu dünyada tatmak nasip olur inşaallah canım sabretmek zor
aaa yinemiii eşin seni duymuyomu ne
üzülme tatlım insallah nisan ayında hamis kalırızzzzzzzzz
hoşbulduk
demekki duymuyor kendince is yapıyo ama bir ise yaramiyo alsin alsin biriktirsin belki kolleksiyon olur
ınsallah sever de cennetnı bahseder bu arada gecen okudum bu dunyada dogum yapamayan kadınlar cennette dogum yapacaklarmıs
deme oyle gucune gıder ınsallah tadarız bu duyguyu
Eki Görüntüle 1021026 Eki Görüntüle 1021027
buda benim yiğenimm inşallah bizlerin böyle tatlı miniği olurrrrr
Merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın Antalyada vitale ye Ali Fuat Bey'e gidiyorum yaklaşık 6-7 aydır çok yoğun bi doktor 2 defa çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi uyguladı film vs.. çektirdim eşimde de problem yok.Öncesindede bi tıp merkezinde çatlatma iğnesiyle yumurta takibi yaptırmıitım.En son klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama yapılacak demişti ama ben ona gitmek istemiyorum çünkü çok ilgilenmiyor bi çok arkadaşımla görüştüm hamileliği düşünen arkadaşlarıma folik asit vermiş doktorları yada ne bilim kan tahlili vs.. istemedi.Kime gitmem lazım ne yapacağım bu ay aşılama için gitmedim hiç bilmiyorum(((((((((
maşallah çok taTLI BİR BEBEK ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH ALLAHIM SANADAVERSİN CANIM :)
aminnnnnnnn alahım sen büyüksünn...İnsallah bıtanemm rabbim hepimize eli ayagı düzgün evlat nasip etsinnn rabbım duy sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?