infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bende kısır yapcam bugün temizlikten sonra bol nar ekşili ayyy ağzım sulandı bee

cıkıve gel cnm yiyelimmm

haydi hayırlı haberler bakalım gıggımmm

anladım cnnmm,benim hsg,hormonlar hersey normal olmuyoo
asılama % 15 olma sansı cnm tüp bebekte % 50 nasip yani bu isss [/QUOTE]

aynenn cnm 2 aşıla yaptırcam olmassa tüp düşünüyorum zaten ama allah ne zmn verirse o zmn kavuşcaz bebişlerimize e kesin biz istersen her yolu deneyelim yersiz[/QUOTE]

buyrun gelin ; Türkiye/Antalya/Alanya merkez

geçen ayda kullandım tarlusal içerken 2 günü oldum bu sefer gecikti anlamadım bende cnm
bende kullanıyorum tarlusal 2. günüm dr. bittikten sonra 10 gün içinde adet olursun dedi belki geçen sefer adet günün yakındı ve ilaccı kullanınca hemen oldun

bir olsun içten olsun oda yeter inşaallah inancımız yeter beeeee ALLAH bazı kullarının dua etmesini çok severmiş bu yüzdende isteklerini hemen vermezmiş bizide çok seviyodur inşaallah

ınsallah sever de cennetnı bahseder bu arada gecen okudum bu dunyada dogum yapamayan kadınlar cennette dogum yapacaklarmıs

Merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın Antalyada vitale ye Ali Fuat Bey'e gidiyorum yaklaşık 6-7 aydır çok yoğun bi doktor 2 defa çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi uyguladı film vs.. çektirdim eşimde de problem yok.Öncesindede bi tıp merkezinde çatlatma iğnesiyle yumurta takibi yaptırmıitım.En son klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama yapılacak demişti ama ben ona gitmek istemiyorum çünkü çok ilgilenmiyor bi çok arkadaşımla görüştüm hamileliği düşünen arkadaşlarıma folik asit vermiş doktorları yada ne bilim kan tahlili vs.. istemedi.Kime gitmem lazım ne yapacağım bu ay aşılama için gitmedim hiç bilmiyorum (((((((((

bugunde gitmis icinde 10gr olan arisutu karisimi almis ee be adam ben seninle neden kavga ettim karisim alma diye ilk aldigi acilmamiz sekilde duruyo bide ikinciyi almjs gulermisin aglarmjsin

sizinle yaşanmış bi hayat hikayesini paylaşmak istiyorum bizimle alakalı olduğu için belki biraz moral olur diye düşünüyorum.Bundan 40 yıl kadar önce bi çift evlenmişler ve memleketlerinden istanbul a gelmişler kadının burda kimsesi yok adamın ailesiyle içiçeler zaman geçiyo ama bi türlü çocukları olmuyo ne duysalar yaoıyolar doktora gidiyolar ve doktor bu adamın çocuğu olmaz olsada sakat olur diyolar umutlarını yitirmiyolar kadın düzenli adet olmazmış olduğundada ağlarmış kocasına bellii etmezmiş kocasıda üzülme biz böylede mutluyuz dermiş tabii etrafın baskısı hakeretleri ayrı bir dert işte bunu aklım almıyo herşey Allah tan insanın kendi elinde mi ki. nese böle 10 sene geçiyo ve kadın bigün çok sancı çekiyo ve düşük yapıyo 2 aylık hamileymiş çok seviniyolar demekki çocuğuöuz olabilir diye bi kaç ay sonra tekrar hamile kalıyo ve bi kızı oluyo 2 yıl sonra 2.kızını alıyo kucağına 5 yıl sonrada oğlunu hepside sağlıklı bu insanlar benim annem ve rahmetli babam.demem o ki kim de derse olacağı varsa oluyo işte bizim bi avantajımız daha varki şuan tıp o güne çok daha işeride tabi yine Allah ol derse olcak Rabbim o güne kadar hepimize sabır versin ve isyana düşmekten korusun.

[MENTION]Allahım herkese evlat duygusunu tatmayı nasip eylesinnnn aminnn[/MENTION]

Sanırım sesimi duyan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…