infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

vallaha mı teklif etmek aklımdan bile geçmemişti çömezim ya daha buralarda tamam o zaman sen istersen seninkinide ben okurum adetin boyunca has arapçadan hemde

vuvvvvvv süpersin benim adetim 2 gün önce bitti çok şükürr...bugün 15.yi okuyacam..
ozman benimki bitmesne yakın sen başlarsın..aramızda burdakilerle paylaşırız okumak isteyenlerle.. :)

inaşallah canım umut oldu bize imkanlaar ndaha çok tabi ama ne yaoarsak yapalım RABBİM vermeyince vermiyo

vuvvvvvv süpersin benim adetim 2 gün önce bitti çok şükürr...bugün 15.yi okuyacam..
ozman benimki bitmesne yakın sen başlarsın..aramızda burdakilerle paylaşırız okumak isteyenlerle.. :)

inaşallah canım umut oldu bize imkanlaar ndaha çok tabi ama ne yaoarsak yapalım RABBİM vermeyince vermiyo

tabiki öle Rabbim ol dese herşeye rağmen olcak demekki vakti saati gelmemiş pikomuş falan filan uğraşıyoz tedavi luyoruz tevekkül ediyoruz tedbir bizlerden taktir Allahtan canım

kızlarr konu ile alakalı değil ama topiğ nasıl açılıyor ve bu gülen ağlayan ifadelerin kısa yolu nedir

benim de misafirim geliyoooorrrrrr cok mutluyum kardesim yegenimle misafir geliyor yoldalar su an ben yutrdisindayim kardesimde KRIMDAN geliyor
hhheeyyyyy hheeeyyyyy teyzesinin bitanesi geliyorrr

gözün aydın cnm benimmm

kızlarr konu ile alakalı değil ama topiğ nasıl açılıyor ve bu gülen ağlayan ifadelerin kısa yolu nedir

topik acmak icin istedigin bölüme girip konu ac diyosun cnm ..
ifadeler içinde bak altta var tıklıyosun oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…