- 30 Ekim 2013
- 20.617
- 57.202
- 798
hmmmm tamam geri aldım canımmm
aminnnnnnnn alahım sen büyüksünn...
canım senin adetin gecikmişti diye okudum test yaptın mı?
vallaha mı teklif etmek aklımdan bile geçmemişti çömezim ya daha buralarda tamam o zaman sen istersen seninkinide ben okurum adetin boyunca has arapçadan hemde
yok tatlım yapmadm daha 2 gun gecıktı
vuvvvvvv süpersin benim adetim 2 gün önce bitti çok şükürr...bugün 15.yi okuyacam..
ozman benimki bitmesne yakın sen başlarsın..aramızda burdakilerle paylaşırız okumak isteyenlerle.. :)
sizinle yaşanmış bi hayat hikayesini paylaşmak istiyorum bizimle alakalı olduğu için belki biraz moral olur diye düşünüyorum.Bundan 40 yıl kadar önce bi çift evlenmişler ve memleketlerinden istanbul a gelmişler kadının burda kimsesi yok adamın ailesiyle içiçeler zaman geçiyo ama bi türlü çocukları olmuyo ne duysalar yaoıyolar doktora gidiyolar ve doktor bu adamın çocuğu olmaz olsada sakat olur diyolar umutlarını yitirmiyolar kadın düzenli adet olmazmış olduğundada ağlarmış kocasına bellii etmezmiş kocasıda üzülme biz böylede mutluyuz dermiş tabii etrafın baskısı hakeretleri ayrı bir dert işte bunu aklım almıyo herşey Allah tan insanın kendi elinde mi ki. nese böle 10 sene geçiyo ve kadın bigün çok sancı çekiyo ve düşük yapıyo 2 aylık hamileymiş çok seviniyolar demekki çocuğuöuz olabilir diye bi kaç ay sonra tekrar hamile kalıyo ve bi kızı oluyo 2 yıl sonra 2.kızını alıyo kucağına 5 yıl sonrada oğlunu hepside sağlıklı bu insanlar benim annem ve rahmetli babam.demem o ki kim de derse olacağı varsa oluyo işte bizim bi avantajımız daha varki şuan tıp o güne çok daha işeride tabi yine Allah ol derse olcak Rabbim o güne kadar hepimize sabır versin ve isyana düşmekten korusun.
Sanırım sesimi duyan yok
vuvvvvvv süpersin benim adetim 2 gün önce bitti çok şükürr...bugün 15.yi okuyacam..
ozman benimki bitmesne yakın sen başlarsın..aramızda burdakilerle paylaşırız okumak isteyenlerle.. :)
inaşallah canım umut oldu bizeimkanlaar ndaha çok tabi ama ne yaoarsak yapalım RABBİM vermeyince vermiyo
gelınnn cayyy ıcelımmmm:)
Eki Görüntüle 1021026 Eki Görüntüle 1021027
buda benim yiğenimm inşallah bizlerin böyle tatlı miniği olurrrrr
afıyet olsun canımmmmmm
benim de misafirim geliyoooorrrrrr cok mutluyum kardesim yegenimle misafir geliyor yoldalar su an ben yutrdisindayim kardesimde KRIMDAN geliyor
hhheeyyyyy hheeeyyyyy teyzesinin bitanesi geliyorrr
kızlarr konu ile alakalı değil ama topiğ nasıl açılıyor ve bu gülen ağlayan ifadelerin kısa yolu nedir
topik acmak icin istedigin bölüme girip konu ac diyosun cnm ..
ifadeler içinde bak altta var tıklıyosun oluyorrr
naptın canımEki Görüntüle 1021310 misafirin gittimi Eki Görüntüle 1021316 Eki Görüntüle 1021317 Eki Görüntüle 1021318
yok yanımda cnm nette taklıoz
sen napıyosunnnnnnn
topik acmak icin istedigin bölüme girip konu ac diyosun cnm ..
ifadeler içinde bak altta var tıklıyosun oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?