infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

selam kızlarrr bugün doktordaydım klomen verdi doktorcum bakalım nası olacak bu ay

meryem suresini bende okudum 41 gün ara vermeden devamm etmek gerkiyomuş 32. yi okudum adet oldum kalan 9 u internetten takip ettim ondan mı olmadı acep

arapça bılıosann en ıyısı kendı okumann bılmıosanda turkcesını oku ama kendın okuman bence daha ıyı olur cnm adet gırınce ısın içine bazıları baskası okusun o surede dıyor baskasıda adet bıtınce kaldıgın yerden devam et dıyor orası muaallaktaa ben adet olunca kocama okutucammm insallah ıkımızde bılıyoruz zeten cok sukur kurann

Kızlar ben de onu sorucaktım Beyt'e başladım Meryem süresine Rabbimmmmmm kabul etsinnnn 8 gün falan m U bu süreyle hamile kalan var mı ya bildiğiniz inşallah vesile olur Allhımmmmmm aminn

evet canım kalanlar var sen umudunu kaybetmeden okumaya devamm ett hepp destekkk tamm destekkk gidiorzz hadı bakalımm

Benim daimi duam canımmmmmmm;
Rabbim benim gibi evlat hasreti çekenlere ve bana hayırlı evlatlar ver rabbim ...

super canımm ınsallahhhhh
bak gecen bı yerde bı kıssa ya rastladımmm ve o bnım rehberım oldu dıyebılırımmm sızede anlatıyorumm :
hz musa zamanında bı evlı cıft cocuk ıstıyormus fakat olmuyormus cıft hz musaya gelerek allahla konusurmusun bızım evladımız olacak mı ? diyorlar o da allahu tealaya soruyor allah da buyuruyor ''onların bu dunyadakı koklerı kuru evlat sahıbı olamayacaklar ''dıyor hz musada bu eslere bunu ıletıyor onlarda uzulerek gerı gıdıyorlarrr
5 sene sonra hz msa bu cıfte bı toplumda rastlıyor ve yanlarında 4 yaslarında bı cocuk goruyor ve allaha soruyor :''yarrabbı hanı sen onlara evladınız olmayacak demıstınız dıye buyuruyor '' rabbım soylee cevap verıyor :''evet musa onların kaderlerınde bır cocuk yoktu bunu bıldıklerı halde onlar bendenn umutlarını kesmedıler bana hep nıyazda bulundular ve bende onlrın ıstegıne ıcabet ettımm buyuruyorr
ne kadar guzel bırsey deılmı canımmm hepımıze rehber olsun bu kıssa yılmadan ıstıcezz baska yolu yokkk

eevett biliyorum cnmm
dünya dua üzerine kurulu

canım üzme kendini.. inşallah olur bu ay...

kızlar bi bakın sanki bi çizgi var gibi hem de yok gibi ama cizgilerin yeri kaymış gibiydi. adetime 3 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…