- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
meryem suresini bende okudum 41 gün ara vermeden devamm etmek gerkiyomuş 32. yi okudum adet oldum kalan 9 u internetten takip ettim ondan mı olmadı acep
aaaaaa vardımm gecen sekerımm sımdı yoksa bılmıorumm bat 18 marttt ekleeeeyinizzz
Bende bugün 14.okuyacam canimmmm..birbirimize destek olalimm.
Kızlar ben de onu sorucaktım Beyt'e başladım Meryem süresine Rabbimmmmmm kabul etsinnnn 8 gün falan m U bu süreyle hamile kalan var mı ya bildiğiniz inşallah vesile olur Allhımmmmmm aminn
günaydın canım ben okudum bitirdim takdir allahın artık inşallah dualarımız kabul olur
Benim daimi duam canımmmmmmm;
Rabbim benim gibi evlat hasreti çekenlere ve bana hayırlı evlatlar ver rabbim ...
super canımm ınsallahhhhh
bak gecen bı yerde bı kıssa ya rastladımmm ve o bnım rehberım oldu dıyebılırımmm sızede anlatıyorumm :
hz musa zamanında bı evlı cıft cocuk ıstıyormus fakat olmuyormus cıft hz musaya gelerek allahla konusurmusun bızım evladımız olacak mı ? diyorlar o da allahu tealaya soruyor allah da buyuruyor ''onların bu dunyadakı koklerı kuru evlat sahıbı olamayacaklar ''dıyor hz musada bu eslere bunu ıletıyor onlarda uzulerek gerı gıdıyorlarrr
5 sene sonra hz msa bu cıfte bı toplumda rastlıyor ve yanlarında 4 yaslarında bı cocuk goruyor ve allaha soruyor :''yarrabbı hanı sen onlara evladınız olmayacak demıstınız dıye buyuruyor '' rabbım soylee cevap verıyor :''evet musa onların kaderlerınde bır cocuk yoktu bunu bıldıklerı halde onlar bendenn umutlarını kesmedıler bana hep nıyazda bulundular ve bende onlrın ıstegıne ıcabet ettımm buyuruyorr
ne kadar guzel bırsey deılmı canımmm hepımıze rehber olsun bu kıssa yılmadan ıstıcezz baska yolu yokkk
selam kızlarrr bugün doktordaydım klomen verdi doktorcum bakalım nası olacak bu ay
inşallah canım çok heyecanlı ve endişeliyim:18::18:insallah cevap verir canımmmm
slm herkese. dun yumurta catlamıs mı dıye kan vermıstım sonucu bugun aldım cattamıs cok sukur ama hgc cok dusuk ilişkinin 7. gunu hgc 3.72 doktorum slında guzel catlamıs ama... dedı baska bısı demedı adetını bekle dedı yanı umutlu konusmadı . yanı kızlar bu ay benden umut yok.
bu arada hastanede tanıstıgım bı kız klomenın ıkıncı ayında gebeydı bugun aldı haberı. darısı bıze ınsallah.
Eki Görüntüle 1021673
kızlar bi bakın sanki bi çizgi var gibi hem de yok gibi ama cizgilerin yeri kaymış gibiydi. adetime 3 gün var
inşallah canım çok heyecanlı ve endişeliyim:18::18:
Ikinizi n de güzel haberlerini bekliyorum
Lili cnm kan testi yaptıraa ayyyyy ya
canımm sankı ıkı tane sılık cızgı var ıdrar fazla geldıgınde yanı tamamı ıslandıgındaa bazen bole oluyor cok umutlanmaa bence sonra uzulursunnnEki Görüntüle 1021673
kızlar bi bakın sanki bi çizgi var gibi hem de yok gibi ama cizgilerin yeri kaymış gibiydi. adetime 3 gün var
yok sanırım ya ben boşuna umutlanıyorum. yarın memlekete gidiyoruz bi kaç güne adetim gelmezse bidaha yaparım .
yok sanırım ya
canım üzme kendini.. inşallah olur bu ay...
aminn canımcımm ınsallah dualarmızlada destek olalımmm kımın duasının kabul olacagı bellı olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?