selam fıstığım bende takılıyorum ölesineSelam herkese kızlar ne yapıyorsunuz
inşallah canım çok heyecanlı ve endişeliyim:18::18:
Evet canimmm dualarla biraz daha umutlaniyor insan..ALLAHIM BÜYÜK EVLATSIZ KOYMA YARABBIMM..AMIN
selam fıstığım bende takılıyorum ölesine
Selam kizlar Nasılsıniz ne yapıyorsunuz
canımm sankı ıkı tane sılık cızgı var ıdrar fazla geldıgınde yanı tamamı ıslandıgındaa bazen bole oluyor cok umutlanmaa bence sonra uzulursunnn
Çok şükür canım sende iyisindir inşallah:)
Çok şükür canım sende iyisindir inşallah:)
yok yok umutlanmıyorum alıştım her ay negatif görmeye. zamanını bekliyoruz işte kısmet .. sağolasın :)
yok yok umutlanmıyorum alıştım her ay negatif görmeye. zamanını bekliyoruz işte kısmet .. sağolasın :)
derdımıze umut olacak seylerlee oyalanıyoruzzz dıyelımmm
İnşallah bizlerinde olur kızlar
arapça bılıosann en ıyısı kendı okumann bılmıosanda turkcesını oku ama kendın okuman bence daha ıyı olur cnm adet gırınce ısın içine bazıları baskası okusun o surede dıyor baskasıda adet bıtınce kaldıgın yerden devam et dıyor orası muaallaktaa ben adet olunca kocama okutucammm insallah ıkımızde bılıyoruz zeten cok sukur kurann
Eki Görüntüle 1021673
kızlar bi bakın sanki bi çizgi var gibi hem de yok gibi ama cizgilerin yeri kaymış gibiydi. adetime 3 gün var
ben biliyorum eşimde biliyoda çok yoğun çalıştığı için okuyamaz ben adetken. bide ben şöyle biliyorum suya okuyosun ve suyu içiyosun biraz bekleyip tekrar başlıycam kısmetse canım
Canım sanki var gibi ikinci çizgi silik inşallahhhhh vardır canım benim inşallahhhh
Beİyiyim cok süKür canım Kocisim ve kardesimle cay keyfisen ne yapıyorsun hayatım
derdımıze umut olacak seylerlee oyalanıyoruzzz dıyelımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?