infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canımm sankı ıkı tane sılık cızgı var ıdrar fazla geldıgınde yanı tamamı ıslandıgındaa bazen bole oluyor cok umutlanmaa bence sonra uzulursunnn

yok yok umutlanmıyorum alıştım her ay negatif görmeye. zamanını bekliyoruz işte kısmet .. sağolasın :)

yok yok umutlanmıyorum alıştım her ay negatif görmeye. zamanını bekliyoruz işte kısmet .. sağolasın :)

oyle cnm ya hıc unutmam bnde ıkıncı cıgı cıkmıstı kanda negatıfı gorunce yıkıldımm kımse o duruma dussun ıstemıyorumm artık test magduru oldum yani rabbım en kısa zmanda nasıp etsın ınsallah

ben biliyorum eşimde biliyoda çok yoğun çalıştığı için okuyamaz ben adetken. bide ben şöyle biliyorum suya okuyosun ve suyu içiyosun biraz bekleyip tekrar başlıycam kısmetse canım

Kızlar ben bişey daha biliyorum az suya Saffat süresinin ve cin süresinin ilk sayfalarını, Tarık süresini 3 defa sonra 7 ayetelkürsi, 7 ihlas, 7 felak ve 7 nas süresini okuyup suyu içiyorsun hemen bunu ayda 7 gün olmak üzere 3 ay yapıyorsun iyi bir arkadaş söylemişti ben yaptım bu ay bakalım Meryem süresine de başladım inşallahhhhhhhhhh Allahım vesile olurrr

inşallah Allahım Meryem suresinin Hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle

kızlar iyi akşamlar,,
neggüzel herkes dualarda bende şimdi Meryem suresini okudum geldim.. 41 gün okuycamm.. rabbim büyük olursada olmazsada hepsi Rahman Allahtan..

Canım sanki var gibi ikinci çizgi silik inşallahhhhh vardır canım benim inşallahhhh

öyle olsun diye umuyorum ama varla yok gibi birde iki çizgi arasında çok yer var . bakalım bir kaç güne belli olur.
bu ay akıntım vardı sürekli o yüzden umutluydum başka da belirtim yok.
herkes için hayırlısı canım

Beİyiyim cok süKür canım Kocisim ve kardesimle cay keyfi sen ne yapıyorsun hayatım

Ne olsun işte. .isten geldim yemek yaptim bulasiklari makineye dizdim:) bugun hepimize dua ettim meryem suresinde yasinde ve ya varis cektim...hepsiinn sonunda hepimiz icin hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar diledim eses:) inşallah ALLAHIM NASIP EDERR..AMINNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…