infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Aminnnnnn imşallahhhhhh canımmmm

canm mrb nasılsın afıyet olsn sana bısı sorucam kuzu ıgnenın 8. gunu bugun yumurta catlamısmı dıye test ıstemıstı doktorum hgc yıde ıstemıs. hgc 3.72 cıktı sence yukselır mı canım varmıdır ıhtıml bu ay ıcın ???

ya bir arkadaş bir bilmece mi desem sorumu desem bilemedim hatta anlayamadım desem yeridir soru diyelim

soru şuu ; Bir günde aynı kişiye aynı soruyo soruyosun kişi farklı cevap vermesine rağmen cevap doğrudur busoru nedir:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: bilen varmı arkadaşlarrrrrr

Allahımm bizlere de nasip ettt anne olmak rabbim lütfen ele güldürme,utandırma ♡♥♡♥♡♥

Arkadaslar meb.bugun adetimin 3.gunuilk igne tedavim basarisiz oldu bugun doktor bna serephone ovitrelle igne dostinex ve dekort verdi.aranizda dekortu kullanan var mi?dekort kortizon diye geciyor sitelerde ve doktor bna bunu niye verdi bilmiyorum bi aciklamada yapmadi sagolsun.aranizda kullanan varsa size doktorne diye verdi ve faydasini goren var mi?

Nasilsin olabilir mi yada ne yapiyorsun

Annemmm bu nasıl soru
Bilen banada söylesin abooowwww

işte bende bilmiyorumki cevabı arkadasa sordum bakımm söleyecekmi

Bu bilmece ve ben bunu zengin kiz fakir oglanda duymuştum ama orda soru soyle idi gun icinde hep ayni soruyu sordugunuz halde farkli cevaplar aliyorsunuz bu nedir diye idi ama cevabini orda söylemedi yani izlemedim sonuna kadar

Bu bilmece ve ben bunu zengin kiz fakir oglanda duymuştum ama orda soru soyle idi gun icinde hep ayni soruyu sordugunuz halde farkli cevaplar aliyorsunuz bu nedir diye idi ama cevabini orda söylemedi yani izlemedim sonuna kadar

keşke izleseydinnn arkadaşıma da eşi sormuş cevabını bul demiş oda bana soruyoo bende bilmiyorumkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…