Ne olsun işte. .isten geldim yemek yaptim bulasiklari makineye dizdim:) bugun hepimize dua ettim meryem suresinde yasinde ve ya varis cektim...hepsiinn sonunda hepimiz icin hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar diledim eses:) inşallah ALLAHIM NASIP EDERR..AMINNN
tatlım günde 3 adet incirin kime zararı olcak :26:
değerlerim normal çıktı çok şükürrrrrrrrrr
Ne olsun işte. .isten geldim yemek yaptim bulasiklari makineye dizdim:) bugun hepimize dua ettim meryem suresinde yasinde ve ya varis cektim...hepsiinn sonunda hepimiz icin hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar diledim eses:) inşallah ALLAHIM NASIP EDERR..AMINNN
cnm ben kaynatip ictim zararı oldu normalde bnmde degerim normal bilginiz olsun diye dedim
İnşallah bizlerinde olur kızlar
Aaa Tatlım ne zararı oldu:26:
ya bir arkadaş bir bilmece mi desem sorumu desem bilemedim hatta anlayamadım desem yeridirsoru diyelim
soru şuu ; Bir günde aynı kişiye aynı soruyo soruyosun kişi farklı cevap vermesine rağmen cevap doğrudur busoru nedir:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: bilen varmı arkadaşlarrrrrr
ya bir arkadaş bir bilmece mi desem sorumu desem bilemedim hatta anlayamadım desem yeridirsoru diyelim [y/FONT]
soru şuu ; Bir günde aynı kişiye aynı soruyo soruyosun kişi farklı cevap vermesine rağmen cevap doğrudur busoru nedir:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: bilen varmı arkadaşlarrrrrr
Nasilsin olabilir mi yada ne yapiyorsun
Annemmm bu nasıl soru
Bilen banada söylesin abooowwww
prolaktinimi yukseltti ilacla düzeldi. ...
işte bende bilmiyorumki cevabı arkadasa sordum bakımm söleyecekmi
Aaa aa canım gerçekten mi:26:
Nasıl anladın peki yükseldiğini:44:
Bu bilmece ve ben bunu zengin kiz fakir oglanda duymuştum ama orda soru soyle idi gun icinde hep ayni soruyu sordugunuz halde farkli cevaplar aliyorsunuz bu nedir diye idi ama cevabini orda söylemedi yani izlemedim sonuna kadar
keşke izleseydinnn arkadaşıma da eşi sormuş cevabını bul demiş oda bana soruyoo bende bilmiyorumkiii
keşke izleseydinnn arkadaşıma da eşi sormuş cevabını bul demiş oda bana soruyoo bende bilmiyorumkiii
herhalde buna yakin bjseydir
doktorum tedbir amacli tahlil istemişti ozamn fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?