- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
cnmm eczaneden cok onceden bende aldim içinde dedigin gibj 5adet var ve pahali..gittigidiyordan kullananlar var ve cok uygun simdi istedim 20adet ovulasyon +6adet gebeljk testi 20lira pzt.sali gelecek ins.gec kalmamis olurum adetim hâlâ devam ediyor bakalim hayırlısı olsun ins.bu ay sonuc alirsin alamazsn netten iste cnm ben kullanan kizlara sordum labagoic diye bir marka var onerdiler onu istedim bakalim..
inşallah Allahım Meryem suresinin Hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle
canım soganı adetin 7.günü basla 15 gün yap. yemeklerden yarım saat önce ac karnına günde 2 kere sabah aksam yap kuzum ben calıstıgım için aksam eve gelince yapıyorum bide yatarken yapıp içiyorum.hergün taze olacak sabahkide aksamkide.ılıktan az sıcak iç bide.
yakıyı adetin bitince beline yapıstır canım ama hiç cıkarma ben 2 gün tutucam ama arkadaslar kendi düsmesi lazım dedi.2gün sonra etkisi azalıyo zaten.bide yumurtlama günlerinde yapıstırsan iyi olur.ilişkiye gir ama yıkanma en az 2 saat ayaga kalkma.bende topiklerden ögrendim canım.yakmayanı yok sanırım ilk gün benimkide cok yandı bu 2. gün gecti yakması.
canım basım agrıtmadın bilakis seve seve söylerim hayat paylasınca güzelllll
amin insallah canım hepimizinkini
benimki galenik kuzum.tamam sagol canım o cok iyimiş ya.bidaha gerek kalmaz insallah ama gerekirse isterim canım
Kızlar bu havuç kürü ve yakı ne zaman yapılır ve ne işe yarat bi açıklar mısınız nasıl yapılır
cook teşekür ederim bebegimsimdi test siparişi de verdim bakalım artık. .cnm bu yakı ne işe yarayacak bu konuda da hic bilgim yok
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş benim 21 oldu hayrlısıyla 41 e tammlıcam inş bacım adetliyim diye oglum okuya sagolsunn
inşallah Allahım Meryem suresinin Hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip eyle
Kızlar ya hastalandım malesef napalım kısmet değilmiş bu ay bu cuma saati inşallah diğer ay hamile kalırım hayırlısıyla.
Eses yeni bat tarihim 11 Nisan vatana millete hayırlı olsun
Gülerim ağlanacak halime
oğlunmuuuuuu :44::44:
hayırlı cumalar güzellerrrrrrrrrrr
insallah fayda eder kuzum hepimize.canım yakı ne ise yarıyo inan bende tam anlamadım ama yapıstırıp hamile kalanlar olmus denemekten zarar gelmez canım
evet pembe canım rengi
evt oglum balım15 yaşında oglum var benim yaş 39
şaka mı buuuuuuuuuuuuu
Ben de şaşırdım valla allah bağışlasın kuzum
hayırlı cumalar canım dualarda bulusalm insallahdua eder,dua beklerimmm
Ben de onu kullandım.ama düzensiz yumurtlayan için 5 adet az olabiliyor canım ınş.sen hemencecik sonuç alırsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?