- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
tabiii buyrunn..yardımcı olabilecegim bir konuysa elimden geleni yaparım..
ben 2,5 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım eşimde varıkosel vardı yaklaşık 1,5 sene önce ameliyat oldu. spermlerde düzelme var fakat ileri hareket düşük napabilirim. yani evde bitkisel amaçlı neler yapabilirim. bide ben çok hareketli bir bayanım oturmak gibi bir huyum yok devamlı bişeylerle uğraşırım işyerinde sadece fatura işlerken yada keserken oturuyorum . sizce bu kadar hareketli olmak gebe kalmaya engel mi ?
s.a bacılarr cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşşş
onemli degil benimde uykum gelince uyudum.napim oyle gun geciriyorum cnmm test istemeyi dusundum dun gittj gidiyora msh attim pzt yada sali elinizde olur dedi test icim ama korkuyorum ya ovulasyonum ondan once baslarsa diye istesemmi ki bilmiyorum yaaa
ya ben ovulasyon testinde geciktim bende bal polen ari sutu karışımı iki kavanoz var malum esimle olan kavgamin ana kaynaklarjacaba netten istesem mi testi yaaa
​Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,
kızlar adetin ikinci günü neye başlıyonuz banada deyinn bagaam :) ben hiç bişe yapmıyom neler yapıyonuz bende başlayım kürlere felan :)
inşallah bu günleri gülerek hatırlayacaz . bebeklerimizin resimlerini paylaşacağımız günlerde gelecek inşallahhhh
​Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,
Kızlar bu havuç kürü ve yakı ne zaman yapılır ve ne işe yarat bi açıklar mısınız nasıl yapılır
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnn inşşAmellerin en hayırlısı ALLAH'ı zikirdir.
Çok zikredenlerden olmak duası ile CUMA'mız mübarek olsun..!
Rabbim cuma hürmetine dualarımızı kabul eyler inşallahhhhhh ..
tatlım naıslsın hayırlı cumalar,kırmızılardan haber yokmu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnn inşş
hg balımmgeldi kıı kırmızılar çok şükürr aslanpencesi hyt içiyom artık başladım yawş yawaş
onemli degil benimde uykum gelince uyudum.napim oyle gun geciriyorum cnmm test istemeyi dusundum dun gittj gidiyora msh attim pzt yada sali elinizde olur dedi test icim ama korkuyorum ya ovulasyonum ondan once baslarsa diye istesemmi ki bilmiyorum yaaa
anladım bacım haydi bu ay insallah hamis kalalım
ee yeni bat nedir düzeltim o zmn seninkiniii cnmm
aminnnnnnnnnnn inş balım inşyeni batım adı batasıca 12 nisan
Evet canim ben en dis kabugu soyuyorum alttaki ince kahve kabugu soymuyorum.en ustteki sert kabugu soy canim
Cnm adet uzunlugun 26 28 yada 30 gunse gececegini zannetmiorum ayın onunda adet olduysan testin gelecegi gun adetinn 7 ya 8 ine denk geliyor tatlim buyuk ihtimalle geçmez birde yumurtlamanada bagli tabi bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor
cnmcmm bide ac karnjna mi iciyon gunde kac defa hergün taze yapilmasi lazim degil mi basini agirttim kusura bakma..
cnmm merhaba sana bişe soracaktım yaa. ben de enfeksiyon var soğan suyunu aç karnına mı içicez nasıl yaacak bilemedim . bide yakıyı ne zman belimize yapıştırmamız lazım ben bir kere denedim ama canım çok yandı . bu yakının yakmayanı yokmu yaw .
ins.emeklerin bosa cikmaz tatlimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?