nber kizlar napiyorsunuz herşeyi içmeyin.bazen yararli detsin rahiminne zarar verir.
pwrsembe bidaha Arıcam ins.unutmam. .benimde adetim bitmek uzere bitsjn basliyacam.ustundeki ince kabugu tek soyacaz dimi geri kalan kabuk kalacak soganjn ustunde..
bisey yapmıyorum ki cnm bal tarcin çörek otu yiyorum bide sogan suyunu dusunuyorum
.
kelin ilacı olsa kendi başına sürcek cnm seninkide soruu
kuzum bende calısyom ondan cıktım.aradınmı canım öbür persembe bidaha ara canım.biz yinede 15 gün yapaılm sogan suyunuadetin 2. günü basla dedi ben 7.gün basladım bişi olmaz heralde
canm mrb nasılsın afıyet olsnsana bısı sorucam kuzu ıgnenın 8. gunu bugun yumurta catlamısmı dıye test ıstemıstı doktorum hgc yıde ıstemıs. hgc 3.72 cıktı sence yukselır mı canım varmıdır ıhtıml bu ay ıcın ???
Bal tarcin corek otu bende yiyorum kuzum bide esime aksam bi cay kasigi polen arisutu bal yediriyom bende yiyorum.incir gunde 4 tane yiyorum aklima geldikce.yarinda havuc kurune basliyorum.belime yaki yapistirdim.ovulasyon testi aldim.bu ay herseyi deniycem
Bal tarcin corek otu bende yiyorum kuzum bide esime aksam bi cay kasigi polen arisutu bal yediriyom bende yiyorum.incir gunde 4 tane yiyorum aklima geldikce.yarinda havuc kurune basliyorum.belime yaki yapistirdim.ovulasyon testi aldim.bu ay herseyi deniycem
Evet canim ben en dis kabugu soyuyorum alttaki ince kahve kabugu soymuyorum.en ustteki sert kabugu soy canim
canım bekleyip görecegiz inşallah yükselir yaaaaa...dr.un açıklama yapmadı mı..bende bilmiyorum bana gelen hastalarda bu gibi konularda gelmiyolar...inşallah yüükselir gebe kalırsın tatlım benim yaaa...
​Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,
kızlar adetin ikinci günü neye başlıyonuz banada deyinn bagaam :) ben hiç bişe yapmıyom neler yapıyonuz bende başlayım kürlere felan :)
Evet canim ben en dis kabugu soyuyorum alttaki ince kahve kabugu soymuyorum.en ustteki sert kabugu soy canim
ikinci gunu bal tarcin corek otu ac karnjna 1yemek kasigi yiyosun bacimmmmm
tmm cnmm sagolasın başka napacaz bende enfeksiyon var biraz
sogansuyu ic cnm enfeksiyonada iyimiş
tmm cnm onu ne zman içicem aç karnına mı yani.
cnm normalde adet bitiminden sonra. 15gundiye duydum ama ac kkarnına mi bilmiyorum.
benim ask pastam daha iyi biliyor onun mesajini alinti yap ona sor bi cnm[
tmm cnmm çok sagol bide bu yakı olayı var ya ben onu denedim dayanamadım yaaa belim acayip kızarmıştı
merhabalar ebesiniz sanırım bişe sorabilirmiiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?