- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
ben yatıyorum walla arada annemgile gdiyorum arada kardeşlerim geliyo aama genelde kendim kalıyorumevet aynen yoldaşımız olurduu walla ben uykudan kaldırıyom adamı :) bazende kıyamıyom yazık yoruluyo sonra işte çalış evde çalış diiyo:) inşallah hayırlısıyla dualarımız kabul olurr
insallah kuzum yakında bizlerde annee oluruzzzzzzzz
kuzum kolum cok fena oldu ben cıkıyorum öptüm nanakdan göürüsürz
ay ben alıstım artık eses demeye esra dememkı zateniyi geceler kuzucum...
hee ıyı cesaretlıymıssın ben kalamıyorum cnm ya..bende sabah geliyor önce kahvaltı sonra işimi gördürüyom gıt sımdı yat zıbar dıyorum napalım..dedıgın gıbı bazende cok yorgun oluyor kıyamıyor ınsan..allahım tez vakıtte bızede yasatır ınsallah dualarımız kabul olur
inşallah kuzum en buuyuk duam tek arzum tek ıstedıgım mınık bebegımı karnımda hıssedebılmeköptüm bende cnm
hee ıyı cesaretlıymıssın ben kalamıyorum cnm ya..bende sabah geliyor önce kahvaltı sonra işimi gördürüyom gıt sımdı yat zıbar dıyorum napalım..dedıgın gıbı bazende cok yorgun oluyor kıyamıyor ınsan..allahım tez vakıtte bızede yasatır ınsallah dualarımız kabul olur
inşallah kuzum en buuyuk duam tek arzum tek ıstedıgım mınık bebegımı karnımda hıssedebılmeköptüm bende cnm
Adım Esra
balım cıkıyorum ii geceler görüsürüzz
ay ben alıstım artık eses demeye esra dememkı zateniyi geceler kuzucum...
oyy yerım senın ısmını ben tahmın etmıstım esra olabılır dıyeeama bnde esese alıştım esr bı ybancı gıbı geldi
fundaaa fundaaaaaaa tatlımmmmmm nsılsınnnnnnnn
oyy yerım senın ısmını ben tahmın etmıstım esra olabılır dıyeeama bnde esese alıştım esr bı ybancı gıbı geldi
fundaaa fundaaaaaaa tatlımmmmmm nsılsınnnnnnnn
inşallahh canımm aminn biraz kendnen bahsetsene nerde yasıyosun kaç yasndasın kaç yıllk evlısın
gene eses deyin bende alıstımmm
kuzum kactım byyyeee size doyum yok
iyiyim kuzumm gunlerı gecırmeye calısıyorum ıste ....sen ne yapıyon yoksun gunlerdır
25 yaşındayım cnm 3 senelik evlıyım ılk 6 ay korunduk onun harıcınde hep bebek ıstedık ama hıc hamıle kalamadımrahım fılmımde benım tek tüpüm kapalı cıktı başka gıttıgım bı doktor tüpümün acık oldgunu fılm esnasında kendımı sıktığım ıcın oyle cıktıgını soyledı..bır suru yumurta takıplerı bı aşılama yaptırdım hepsi olumsuz sonuclndı esımın spermlerıde turp gıbıymıs bende de pek ele avuca gelen bı sorun yok vaktı zamanımızın gelmesını beklıyorz işte..bu arada istanbulda yaşıyorum..
sende bahsetsne kendınden
anladım datlım hayırlısıyla olur inşallah .. ben 22 yaşındayım 10 aylık evlıyim ilk günden beri istiyoruz bende ultroson ve hormon testi yaptrdm bi sorun çıkmadı bu ay da olmazsa eşim için ve bn rahim filmi için gtcem doktora ankarada yaşıyorum canım
ooo daha çok genç ve çok yenı evlısın tatlım..benım yaptığım aptallığı yyapma strese gırmemeye bak çok fazla düşünmemeye bak cnm inşallah hayırlısıyla güzel haberlerını alırız
yumurta catlamıs ama hgc cok dusuk 3.72 doktor pek umutlu konusmadı adetını bekleyelım dedı.
apmamaya calışiyorum ama etrafımda korunurken bile hamıle kalanlar var yanıhalıyle sıkıntıya giriyorum kuzum ama umudumuzu kaybetmek yok inşallah hepimizin haberlerini alırız hayırlısıylaa
inşallah canım . bu arada eses benım yasımı hep karıstıyo yıne kucuk gelın demıs banaaa hadii yaa kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok cnm..hem 3.72 de fena degıl ben aşılama yaptırdığım zaman 0 çıkmıştı inşallah yükselir değerin cnm benım
amann ben ne yapıyım cnm etrafımda hamıle olmayan yok her ay bı hamıle haberı alıyorum benımle evlenenler ılk çocuklarını yaptı ıkıncıye hamılebenden sonra evlenenlerı hıc saymıyorum..vardır elbet rabbımın bı bıldıgı o bızım için herşeyın en hayırlısı olanı bilendir...inşallah bizimde yüzümüzü güldürür
inşallah canım . bu arada eses benım yasımı hep karıstıyo yıne kucuk gelın demıs bana
bırde hastanede bı kızla tnstm taa bekarkenden ılac kullanmadan adet olamıyormus oda ben gıbı 9 aylık evlıydı klomenın ıkıncı ayındaymıs persembe gunu hamıle oldugunu ogrendı( darısı bıze ıns) hastanede bı sarıldık bırbırımıze haberı verınce allaaaaam yaaa nerdeyse aglayacaktım ben
evet datlım sende ümidini kaybetme dediğin gibi vardır bi bildiği vardır bi hayır eşim hep bebek kendini özletiyo çok kıymetli olcak der :) inşallaah güldürrcekk rabbiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?