infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hee ıyı cesaretlıymıssın ben kalamıyorum cnm ya..bende sabah geliyor önce kahvaltı sonra işimi gördürüyom gıt sımdı yat zıbar dıyorum napalım..dedıgın gıbı bazende cok yorgun oluyor kıyamıyor ınsan..allahım tez vakıtte bızede yasatır ınsallah dualarımız kabul olur

insallah kuzum yakında bizlerde annee oluruzzzzzzzz
kuzum kolum cok fena oldu ben cıkıyorum öptüm nanakdan göürüsürz

inşallah kuzum en buuyuk duam tek arzum tek ıstedıgım mınık bebegımı karnımda hıssedebılmek öptüm bende cnm

ay ben alıstım artık eses demeye esra dememkı zaten iyi geceler kuzucum...

iyi geceler kızcelerim

inşallahh canımm aminn biraz kendnen bahsetsene nerde yasıyosun kaç yasndasın kaç yıllk evlısın

oyy yerım senın ısmını ben tahmın etmıstım esra olabılır dıyee ama bnde esese alıştım esr bı ybancı gıbı geldi

fundaaa fundaaaaaaa tatlımmmmmm nsılsınnnnnnnn

gene eses deyin bende alıstımmm
kuzum kactım byyyeee size doyum yok

oyy yerım senın ısmını ben tahmın etmıstım esra olabılır dıyee ama bnde esese alıştım esr bı ybancı gıbı geldi

fundaaa fundaaaaaaa tatlımmmmmm nsılsınnnnnnnn

iyiyim kuzumm gunlerı gecırmeye calısıyorum ıste ....sen ne yapıyon yoksun gunlerdır

Bismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn

:13::
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________

İsim ****************bat************************ durum
1.)nrycck25 ***** ***** ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ******* **** 2.hamişimizz
3.)Brownim ******* ******* 3. hamişimizz
4.) isyaann ******* ******* 4. hamişimizz
5.)edebineedebine ******* ******* 5. hamisimizz

feelcrying ******* ******* 9 mart beklemede

nazende88 ******* ****** 10 mart beklemede
CrystalDoll ******* ****** 10 Mart beklemede
edaaaaaaaaaa******* ****** 11 mart beklemedee
saskinanne ******* ******* 12 mart beklemede
sue1 ******* ******* 12 mart beklemede
littebirre ******* ******* 13 mart beklemede
volhat ******* ******* 13 mart beklemede
sedicoo ******* ******* 14 Mart beklemede
semaas06 ********** ******** 15 mart beklemede
sevva7 ******* ******* 15 mart beklemede
0611GNc ******* ******* 16 mart beklemede
ebru_ko ******* ******* 16mart beklemede
sewda22 ******* ******* 17 mart beklemede
sultan33 ******* ******* 18 mart beklemede
funda19ad ******* ******* 18 mart beklemede
hatibi ******* ******* 18mart beklemede
minimax ******* ******* 19 mart beklemede
cano1985 ******* ******* 20 mart beklemede
yasmin7986 ******* ******* 20 mart beklemedeee
songul0134 ****** ******* 21 mart beklemede
mevanurrrr ******* ******* 21 mart beklemede
nehirdenizz ******* ******* 21 mart beklemede
jonguil ******* ******* 22 mart beklemede
gözdegül ******* ******* 24 mart beklemede
nur_nurca ******* ******* 26 mart beklemede
EslemLiva ******* ******* 26 Mart beklemede
kelebekhayat ******* ******* 27 mart beklemede
ilkimmm ******* ******* 28 mart beklemede
zehra9090 ******* ******* 29 mart beklemede
Lility ******* *********** 29 mart beklemede
emotions88 ******* ******** 29 martta beklemede
Yqmr2201 ******* ******** 30 mart beklemede
sadecim ******* *******2 nisan beklemede
blackcinder ******* ******* 2 nisan beklemede
bukili ********* ***** 3 nisan beklemede
kelebek 2435 ******** ***** 3 nisan beklemede
Aleyna5434 ******* ******** 3 nisan beklemede
umuttttt ******* ******* 4 nisan beklemede
Kevok ******* ******* 4 Nisan beklemede
adzeynep ******** ***** 5 nisan beklemede
berre ******* ******* 5 nisan beklemede
oceanshine ******* ******* 5 nisan beklemede
sndz ******* ******* 6 nisan beklemede
deryadeniz81****************** 6 nisan beklemede
benimaskpastam ******* ******* 7 nisan beklemede
elaaaam ********* ***** 7 nisan beklemede
brsn61 ******* ******** 7 nisan beklemede
leman24 ******* ******* 7 nisan beklemede
zalimsinhayat ******* ******** 9 nisan beklemede
delinefsim ******* ******* 10 nisan beklemede
hanife81 ******* ******* 10 nisan beklemede
ebugra ******* ***** 10nisan beklemede
eses07 ******* ******* 10 nisan beklemede
kuday ******* ***** 11 nisan beklemede
1ibeni7 ******* ******* 11 nisan beklemede
sykapusuz ********** ******** 12 nisan beklemede
azap_cicegi ******* ******* 12nisan beklemede
anotomi ******* ******* 14 nisan beklemedee
Nargazeli ******* ******* umutla beklemede
ebe88 ******* ******* umutla beklemede

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

inşallahh canımm aminn biraz kendnen bahsetsene nerde yasıyosun kaç yasndasın kaç yıllk evlısın

25 yaşındayım cnm 3 senelik evlıyım ılk 6 ay korunduk onun harıcınde hep bebek ıstedık ama hıc hamıle kalamadım rahım fılmımde benım tek tüpüm kapalı cıktı başka gıttıgım bı doktor tüpümün acık oldgunu fılm esnasında kendımı sıktığım ıcın oyle cıktıgını soyledı..bır suru yumurta takıplerı bı aşılama yaptırdım hepsi olumsuz sonuclndı esımın spermlerıde turp gıbıymıs bende de pek ele avuca gelen bı sorun yok vaktı zamanımızın gelmesını beklıyorz işte..bu arada istanbulda yaşıyorum..

sende bahsetsne kendınden

gene eses deyin bende alıstımmm
kuzum kactım byyyeee size doyum yok

tamam melegım sen yat

iyiyim kuzumm gunlerı gecırmeye calısıyorum ıste ....sen ne yapıyon yoksun gunlerdır

o ne demek kız gunlerı gecırmeye çalışıyorum..aldınmı sonuçlarını ne dedı doktor..mısafır vardı kaynanamda ordaydım gelemedim yavrum

anladım datlım hayırlısıyla olur inşallah .. ben 22 yaşındayım 10 aylık evlıyim ilk günden beri istiyoruz bende ultroson ve hormon testi yaptrdm bi sorun çıkmadı bu ay da olmazsa eşim için ve bn rahim filmi için gtcem doktora ankarada yaşıyorum canım

ooo daha çok genç ve çok yenı evlısın tatlım..benım yaptığım aptallığı yyapma strese gırmemeye bak çok fazla düşünmemeye bak cnm inşallah hayırlısıyla güzel haberlerını alırız

o ne demek kız gunlerı gecırmeye çalışıyorum..aldınmı sonuçlarını ne dedı doktor..mısafır vardı kaynanamda ordaydım gelemedim yavrum [/QUOTE]

yumurta catlamıs ama hgc cok dusuk 3.72 doktor pek umutlu konusmadı adetını bekleyelım dedı.

apmamaya calışiyorum ama etrafımda korunurken bile hamıle kalanlar var yanı halıyle sıkıntıya giriyorum kuzum ama umudumuzu kaybetmek yok inşallah hepimizin haberlerini alırız hayırlısıylaa

yumurta catlamıs ama hgc cok dusuk 3.72 doktor pek umutlu konusmadı adetını bekleyelım dedı.

aa hadii yaa kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok cnm..hem 3.72 de fena degıl ben aşılama yaptırdığım zaman 0 çıkmıştı inşallah yükselir değerin cnm benım

apmamaya calışiyorum ama etrafımda korunurken bile hamıle kalanlar var yanı halıyle sıkıntıya giriyorum kuzum ama umudumuzu kaybetmek yok inşallah hepimizin haberlerini alırız hayırlısıylaa

amann ben ne yapıyım cnm etrafımda hamıle olmayan yok her ay bı hamıle haberı alıyorum benımle evlenenler ılk çocuklarını yaptı ıkıncıye hamıle benden sonra evlenenlerı hıc saymıyorum..vardır elbet rabbımın bı bıldıgı o bızım için herşeyın en hayırlısı olanı bilendir...inşallah bizimde yüzümüzü güldürür

aa hadii yaa kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok cnm..hem 3.72 de fena degıl ben aşılama yaptırdığım zaman 0 çıkmıştı inşallah yükselir değerin cnm benım
inşallah canım . bu arada eses benım yasımı hep karıstıyo yıne kucuk gelın demıs bana
bırde hastanede bı kızla tnstm taa bekarkenden ılac kullanmadan adet olamıyormus oda ben gıbı 9 aylık evlıydı klomenın ıkıncı ayındaymıs persembe gunu hamıle oldugunu ogrendı ( darısı bıze ıns) hastanede bı sarıldık bırbırımıze haberı verınce allaaaaam yaaa nerdeyse aglayacaktım ben

evet datlım sende ümidini kaybetme dediğin gibi vardır bi bildiği vardır bi hayır eşim hep bebek kendini özletiyo çok kıymetli olcak der :) inşallaah güldürrcekk rabbiimm

ayyy ne güzel bi duygu inşllah bizde yaşarız yaa..bu bebişlerr bizi çok duygusal yaptıı bi gelsinler popolarını ısırcam ben onların

evet datlım sende ümidini kaybetme dediğin gibi vardır bi bildiği vardır bi hayır eşim hep bebek kendini özletiyo çok kıymetli olcak der :) inşallaah güldürrcekk rabbiimm

inşallah cnm sıkıntıları bız sımdıden cekıyoruz gelınce çok hayırlı bı evlat oluck hıc uzmıycek bizi inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…