inşallah canım . bu arada eses benım yasımı hep karıstıyo yıne kucuk gelın demıs bana
bırde hastanede bı kızla tnstm taa bekarkenden ılac kullanmadan adet olamıyormus oda ben gıbı 9 aylık evlıydı klomenın ıkıncı ayındaymıs persembe gunu hamıle oldugunu ogrendı( darısı bıze ıns) hastanede bı sarıldık bırbırımıze haberı verınce allaaaaam yaaa nerdeyse aglayacaktım ben
inşallahhhhhhh benım bu ay ıcın umudum yok olursa surprız olur o 3.72 catlatma ıgnesının etkısıyle yukseldı bana kalırsa.ayyy ne güzel bi duygu inşllah bizde yaşarız yaa..bu bebişlerr bizi çok duygusal yaptıı bi gelsinler popolarını ısırcam ben onların
inşallah cnm sıkıntıları bız sımdıden cekıyoruz gelınce çok hayırlı bı evlat oluck hıc uzmıycek bizi inşallaahh
aman ben hamılelerden yenı doguranlardan uzak duruyorum valla cok ozenmek ıstemıyorumbizim kçük gelen alynayla karıştırdı herhalde kuzum :) walla bnde bugun ev sahibimde sohbete çıktım orda 3 senelk evli bayan vardı kucagndada 50 gunluk bebişi yiyecektım bebeği ya nası datlııallahımm bizede nasipp et yarabbimmmmm
anladım datlım hayırlısıyla olur inşallah .. ben 22 yaşındayım 10 aylık evlıyim ilk günden beri istiyoruz bende ultroson ve hormon testi yaptrdm bi sorun çıkmadı bu ay da olmazsa eşim için ve bn rahim filmi için gtcem doktora ankarada yaşıyorum canım
aman ben hamılelerden yenı doguranlardan uzak duruyorum valla cok ozenmek ıstemıyorum
hımmm o zormus ıstebenim görümce hamılee nası uzak durayımm yakında doğurack hç uzak duramam datlım
semacim senin için hayirlisi olsun.birsencim nbr nasilsin
inşallahhhhhhh benım bu ay ıcın umudum yok olursa surprız olur o 3.72 catlatma ıgnesının etkısıyle yukseldı bana kalırsa.
inşalllahhh inşallahh
semacim senin için hayirlisi olsun.birsencim nbr nasilsin
hmm doğru oda olabılır cnm..moral bozmak yok daha ılk tedavın bu inşallah ıkıncıye tutturursun sendee
hayırlısı kuzum... ben ytıorum bu arada coook yyorgunummm ıyı geceler grssss
benim görümce hamılee nası uzak durayımm yakında doğurack hç uzak duramam datlım
neye canm sende yıllardır beklıyor degılsınya 40 yasında degılsınya daha bısmıllah 1 yıl bıle olmamıs evlenelı canım var demekkı vaktı saatı. ben yatıorm cook yorgunum kuzu ıı geceleryaaaaaaa sormaaa
hmm doğru oda olabılır cnm..moral bozmak yok daha ılk tedavın bu inşallah ıkıncıye tutturursun sendee
iyi geceler kuzum allah rahatlık versinn
uzak durmayin bence bir kadan kedisini okadar seviyormuşki annelik hormonlari yükseldiğinden göğsünden süt gelmiş.
neye canm sende yıllardır beklıyor degılsınya 40 yasında degılsınya daha bısmıllah 1 yıl bıle olmamıs evlenelı canım var demekkı vaktı saatı. ben yatıorm cook yorgunum kuzu ıı geceler
hoş geldin cnm ıyıyım sen nasılsın
canım bence dene 9 gün gecmiş .günde 1 yapmıs yapan arkadas sen istersen 2 ögün yap zararı olacagını düsünmüyorum canım.insallah catlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?