infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bizim kçük gelen alynayla karıştırdı herhalde kuzum :) walla bnde bugun ev sahibimde sohbete çıktım orda 3 senelk evli bayan vardı kucagndada 50 gunluk bebişi yiyecektım bebeği ya nası datlıı allahımm bizede nasipp et yarabbimmmmm

ayyy ne güzel bi duygu inşllah bizde yaşarız yaa..bu bebişlerr bizi çok duygusal yaptıı bi gelsinler popolarını ısırcam ben onların
inşallahhhhhhh benım bu ay ıcın umudum yok olursa surprız olur o 3.72 catlatma ıgnesının etkısıyle yukseldı bana kalırsa.

aman ben hamılelerden yenı doguranlardan uzak duruyorum valla cok ozenmek ıstemıyorum

semacim senin için hayirlisi olsun.birsencim nbr nasilsin

inşallahhhhhhh benım bu ay ıcın umudum yok olursa surprız olur o 3.72 catlatma ıgnesının etkısıyle yukseldı bana kalırsa.

hmm doğru oda olabılır cnm..moral bozmak yok daha ılk tedavın bu inşallah ıkıncıye tutturursun sendee

inşalllahhh inşallahh

semacim senin için hayirlisi olsun.birsencim nbr nasilsin

hoş geldin cnm ıyıyım sen nasılsın

uzak durmayin bence bir kadan kedisini okadar seviyormuşki annelik hormonlari yükseldiğinden göğsünden süt gelmiş.

hmm etrafmda çok hamıle ve anne oldugu için uzak duramıyorum zaten dısanur kendınden bahsedermısın

neye canm sende yıllardır beklıyor degılsınya 40 yasında degılsınya daha bısmıllah 1 yıl bıle olmamıs evlenelı canım var demekkı vaktı saatı. ben yatıorm cook yorgunum kuzu ıı geceler

evet canım vardır bi hayırrr

eses07 cim benim bat 13 marttı ama hastalanmadım beklemedeyim haberin olsun

canım bence dene 9 gün gecmiş .günde 1 yapmıs yapan arkadas sen istersen 2 ögün yap zararı olacagını düsünmüyorum canım.insallah catlar canım

Tamam canım dün başladım bakalım inşallah işe yarar galiba benim ovulasyonum geç ya adet günüme çok yakın zamanda bu olabilir mi kızlar bu durumda olan var mı bilgi verirseniz sevinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…