hmm etrafmda çok hamıle ve anne oldugu için uzak duramıyorum zaten dısanur kendınden bahsedermısın
ESES ESES DİKKATİNE bugün regl oldum listeye eklermisin canim...
ohh be özlemişimmm
Merhabalar canlar . .
ESES ESES DİKKATİNE bugün regl oldum listeye eklermisin canim...
Bende hamile değilmişim
yağmur nasılsın canım?
kimse yokmu bugün
Iyi canım ne olsun evdeyim yengemler gelicek onları bekliyorum sen nasılsın cnm kimse yok galiba bugün
oohh ne güzellllevt kimse yok bugünn
canım bende temizlik yaptım 2 mak.camasır asıyorum halen
Oto baya birikmiş ha benim de birsürü ütüm varyapan yok ama
1 makine renkli 1 makine beyazlar tamamm
sende ütünü yap haydiii aksam yapıcam bende
Amasan dursun az daha Pazartesi'ye çoooookkk var :)))
slm kızlar formları gezerken gördüm bu topiği güzel bi topik olmuş neler yapıyorsunuz merak ettim bende 3senedir hatta 4 seneye gircez çocuk düşünüyoruz ama olmadı ben pkoluyum eşimdede varikosel vardı amelıyat oldu ama değerleri iyidi en son normal yolla olur dedi doktoru ama bende yumurta tembelliği olduğu için( pko ) olmadı yumurta takibi yaptırdım ama çok değil çalıştığım için izin problemim çok oluyordu aşılama yaptırmadan geçen yaz direk tüp yaptırdık olmadı geçen ay donmuşları denedik ama yine olmadı şimdi zayıflama derdindeyim şöyle bi zayıflasam tekrar donmuşları deniycem ama aylarıda es geçmek istemiyorum sizler neler yapıyorsunuz denediğiniz yöntemler var mı acaba? dün akşam bi arkadaşım beline bardak vurdur dedi aranızda beline bardak vurduran var mı acaba ?
hosgeldin cnm benimde 3 buuck yıl oluyo ama 1 yıldır istiyoruz olmuyo ..
sorunda yok pko baslangıcı dedi doktorum ama genede olmuyırr..
asılama oldum 23 ocakta tutmadı canım yasın kac?
hoşbulduk canım hakkında hayırlısı olsun canım nasl pko başlanbgıcı dedi benim bildiğim pko doğuştan gelen bişey diyor kimi doktor geçer kimi geçmez diyo ben anlamadım bu işi dikkat et canım kilo falan mı aldın bu hastalık kiloyla başlıyo özellikle bel çevresinin simit şekli gibi olmasıyla
eses07 cim benim bat 13 marttı ama hastalanmadım beklemedeyim haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?