aynenn cnm yaa inanıyourm olacak bizlerde anne olcazzzz
senn inancına hayranım. bende umutsuzluk hat safhada(( dua edyorum sürekli kuranımı okudum geldim rahatlatsın diye ama hala aynı nasıl yapıcam yaaa
Rabbimin ol demeden olmicanı bilmek ..
O'na sığınmak,zamana bırakmakkk ...
senn inancına hayranım. bende umutsuzluk hat safhada(( dua edyorum sürekli kuranımı okudum geldim rahatlatsın diye ama hala aynı nasıl yapıcam yaaa
öyle duaa ediyorum zaten rabbm ol der oluverir... sabretmek zorr işte... bu ay presed aldık onunla birlikte denicez bakalım
tatlım senin vajinusmus sorununmu var
tesadüfden gördüm de yazdıklarını
yok aslında canım ama bazı dönemler neden olduğunu anlayamıyorum ama canım çok yanıyor geçen ay olmamasının bir sebebide buydu ağladım resmen hep ilişkiden sonra doktorda o günlerde ilşki demişti zorladık psikolojik oldu heralde normalde sıkıntı yok ama bazen oluyor şte(
preseed in faydasını görürsen söyle olurmu?
bende düşünmüstüm cnm kaca aldın acaba?
gebeliğe yardımcı jel diye okumustum burda
canım eşiyurtdışından aldı burda pahalı sanırım 110 lira falan biz 80 e aldık canım ama 3 4 ay gidiyormuş 1 tanesi. eğer faydası olursa hemen paylaşırım canım merak etme. onunla gebe kalan çok var canım ben ilk zamanlarda kullanmıştım 1 kere ama o zaman başka sorunlarımız vardı olmamıştı malesef. şimdi işe yarar inşallah
kuzum stres yapma,sakin oll ..
tadını çıkar rabbm bizlere de verecek ..
negatif düşünme,iyi düşün ki iyi olsun
inşallah canımm rabbim aratmasın , bizlerede nasip etsin anne olmayııı
en büyük sıkıntım o biliyor musun? stres çok bende nasıl aşıcam bilmiyorum geçen ay o kadar rahattım ki doktora gittik kontrole 3 yumurta var dedi ya bende stres başladı. şimdide rahattım bakma böyle dediğime zayıflamaya taktım kafamı bu konuyu hiç takmıyordum bugün konuşuldu arkadaşlarla ondan stres oldum. geçer ama perşembe gene doktor günü orada hamişleri görünce arabaya biner binmez ağlamaya başlıcam sonrada stres artacak gündne güne((her ay aynı şey
amin tatlım rebbim herkese nasip etsin.bugün böyle olmamaın bir sebebini dha analatayım sana. ara tatilde bir arkadaşımın hamiel kaldığını öğrendim. nasıl kıskandım ama üzüldüm kendi adıma tabi onun adına da sevndm ama benden sonra evlendi dedi ne kadar şanslı. bugün bir sorayım deidm kaybetmiş bebeğini çok üzüldüm(( kendie nasıl kızdım nasıl kızdım anlatamam suçlu hissetim
insallah cnm stres yapmaaaaaa
ben inanıyorum benimde stresten olmuyoo
aynen ccanım ama ne yapmmam gerektiğini bilmiyorum bunun için bir ara dedim ki bırakıcam kadınlar kulübünü 2 ay hiç girmedim gene birşey değişmedi burası cesaret verior umut veriyor hiç değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?