infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Hayyee ******* **** 2.hamişimizz
nasılsın tatlım nasil gidiyo hamilelik??

kızlar son durumlar nedir?????????? :44::44::44:

feelcrying *******
******* 9 mart beklemede
nazende88 ******* ***** 10 mart beklemede
CrystalDoll ******* ****** 10 Mart beklemede
edaaaaaaaaaa******* ****** 11 mart beklemedee
saskinanne ******* ******* 12 mart beklemede
sue1 ******* ******* 12 mart beklemede
littebirre ******* ******* 13 mart beklemede
volhat ******* ******* 13 mart beklemede
sedicoo ******* ******* 14 Mart beklemede
semaas06 ********** ******** 15 mart beklemede
sevva7 ******* ******* 15 mart beklemede

iyyim canm sizi hep takip ediyorum.bırakamıyorum sizi .şimdilik biz iyyiz haftaya 2.ayımız bitecek bakalım hayırlısı

bırakma bizi 2.anneişimizz ooyşşş insallah cinsiyetinide yaz paylas biizimleee
insallah sağsalim al kucağına tatlımmm , bol bol c vitamini ye,su iç darısı bize

O zamann ablaa diymmm sana benn yeni sayilirim allahom inşallah hayirlisiyla cifter cifter evlatlar verir insallahh.aminn

bende evlendikden sonra aldım canım kiloları senin adetler düzenli ne güzel ben 2 ,3 ay adet olmadığımı bilirim. kiminde hbafif oluyor pko kiminde ağır hafifler hamile kalıyor ama ağırlar biraz zor rabbim büyük zamanı var belkide

bugün ne kadar çok beklemede olan var test mi yapcak bu arkadaşlar

insallahh olur cnm eşinin kaç milyon spermler bizim 20 milyon normal dedi doktor gebeliğe engel bişey yok
zamanını bekliyo bizim sıpalar bence bi gelsinler totişini ısırcam onun bennnnnnnnnnnnn

insallahh olur cnm eşinin kaç milyon spermler bizim 20 milyon normal dedi doktor gebeliğe engel bişey yok
zamanını bekliyo bizim sıpalar bence bi gelsinler totişini ısırcam onun bennnnnnnnnnnnn

bizdede o civardı canımm şuan hatırlamıyorum ki hayırlısı artık

bırakma bizi 2.anneişimizz ooyşşş insallah cinsiyetinide yaz paylas biizimleee
insallah sağsalim al kucağına tatlımmm , bol bol c vitamini ye,su iç darısı bize

dualarım sizinle inanıyorum sizin de olacak ki ben en ümitsiz vaakaydım .demekki zamanı gelmeiş bi gün o zaman gelecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…