- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Eşim arkadaşının nişanına gitti,diğer arkadaşları da gelmiş tabii ..
mesajı aynen yazıyorum ; '' askım arkadaslarımın cocukları kocaman olmus,tuhaf oldum .. ''
cnm üzülme diycem ama seni teselli etmez biliyorum bnmde içim acıyo herkez hamile yengem ikinciye hamile kalmış oğlu var bir yaşında allahın sen büyüksün diyorum ortağımız var adam 45 kadın 40 yaşında 10 günde bi eve gidiyo karısı hamileymiş şookkk oldum demekki herşeyde var bi hayır biz istersek herşeyi yapalım olmıycak rabbim bize vermediycce bu yüzden kendini yıpratma cnm öpüyorum seni
inancımız olmasa zaten hiç dayanamayız cnm ben bugün diyorum allahım adet olmak istemeyiz oluruz bende istiyorum olmuyorum şuan bebiş varsa olmıyım ama yoksa fazla bekletmede bebişim için tedavime başlıyım diyorum 10 olucak ilaç biteli gelen giden yokhaklısın cnm Rabbim ol derse olur ..
O'na inancımız tammmm
inancımız olmasa zaten hiç dayanamayız cnm ben bugün diyorum allahım adet olmak istemeyiz oluruz bende istiyorum olmuyorum şuan bebiş varsa olmıyım ama yoksa fazla bekletmede bebişim için tedavime başlıyım diyorum 10 olucak ilaç biteli gelen giden yok
aaaaaaaaaaaaa
haydi güzel haberlerle gell bat neydi ?
bnm 24 olmam gerekiyodu olmadım 26 dr gittim kan tahlili yaptı yoktu ilaç verdi işte biteli 10 gün olucak olmadım daha öncede kullandım kullanırken 3 gün adet oldum nette gezerken 10 gün olmayıp test yapıp çıkanları gördüm ama ben pek umutlu değilim pztesi bi test yapıcam ama yoksa dr arıycam
aayy haydii insallahhhhhhhhhhhhhhh
pzt. kac kişiden haber gelcekkkkkkk
hmmm inşallh güzel haber veririm ama bnm hiçççççç umudum yok
"Anne.."
Hiç duyamayacağım bir sözcük ,
Hiç anlayamacağım bir duygu bu benim için ..
Neden mi ?
Çünkü ;
...
Ben , dokuz ay boyunca giderek büyüyen karnı olmayacak bir kadın ,
Ben , kocasına ; "gözümüz aydın hayatım , artık üç kişi oluyoruz.." diyemeyecek bir eş ,
Ben , minik minik patikleri görüp , çocuğuna yapmaya karar veremeyecek olanım ,
Ben , arkasından gözyaşı döküp , gelinliğine bir damlasını bırakacağı bir kızı olmayanım ,
Ben , oğlunun askerden dönmesini ,
Dönüp de mürüvvetini görmeyi hiç bekleyemeyecek olanım ,
Ben , düşmesin diye arkasından koşturacağı bir çocuğu olamayacak olanım ,
Ben , bana mı babasına mı benzeyecek gibi bir düşünceye hiç dalamayacak olanım ,
Ben , o çok sevdiği ismi kızına veremeyecek olanım ,
Ben , her kadının korktuğu o doğum sancısını
İstediği halde hiç çekemeyecek olanım ,
Ben , geceleri ateşi çıktı diye başında sabahlayacağı bir yavrusu olmayacak olanım ,
Ben , o cicili bicili tokaları kızına hiç takamayacak olanım..
Ben bir kadınım ,
Ben bir eşim ,
Ben bir kadının kızıyım ,
Ben eşimin karısı , ama çocuğunun annesi olamayacak olanım ,
Ben annesi olan ama hiç anne olamayacak olanım ..
Ben dilinden anneyi düşürmeyen
Ama kulağına hiç anne kelimesi değmeyecek olanım ..
Dipnot : Hiç olmayan kızımın , hiç bana benzemeyecek gözlerini merak etmiyor değilim..
Offff yüreğim yandi.icim acidi eses...NE ZOR KADERIMIZ VARMIŞ..EN GUZEL DUYGUYA HASRETIZZ...
Topigin kraliceleri bennn geldimmmmm...kimler burda bakalim
Ben hep burdayım
Topigin kraliceleri bennn geldimmmmm...kimler burda bakalim
Offff yüreğim yandi.icim acidi eses...NE ZOR KADERIMIZ VARMIŞ..EN GUZEL DUYGUYA HASRETIZZ...
yaaaa kizlar bi silkelenin..kendinize gelim üzülmek keder dert yapmak yok obebjsler hayirlisiyla gelecekler azicik zaman sadece...
Ben hep burdayım
merhaba canım, batım 13 marttı ama henüz adet olmadım.dün sabah test yaptım negatifti.
yani hamiş değilim ama regl de olamadım.bekliyorum böyle arada derede.ama topiği unutmadım yeni batım belli olunca haber vericem mutlaka
iyiki varsın balımmmm ay gozlerjm erkenden gidiyo heran uyuklayabilirim
Dilerim hamilesindiir cnmm test yanılmıştır
amin canım. rabbim hepimizin muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
ii geceler kuzu benden baska kımse yok canım sigaramı iciyon bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?