infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Eşim arkadaşının nişanına gitti,diğer arkadaşları da gelmiş tabii ..

mesajı aynen yazıyorum ; '' askım arkadaslarımın cocukları kocaman olmus,tuhaf oldum .. ''

cnm üzülme diycem ama seni teselli etmez biliyorum bnmde içim acıyo herkez hamile yengem ikinciye hamile kalmış oğlu var bir yaşında allahın sen büyüksün diyorum ortağımız var adam 45 kadın 40 yaşında 10 günde bi eve gidiyo karısı hamileymiş şookkk oldum demekki herşeyde var bi hayır biz istersek herşeyi yapalım olmıycak rabbim bize vermediycce bu yüzden kendini yıpratma cnm öpüyorum seni

haklısın cnm Rabbim ol derse olur ..
O'na inancımız tammmm

haklısın cnm Rabbim ol derse olur ..
O'na inancımız tammmm
inancımız olmasa zaten hiç dayanamayız cnm ben bugün diyorum allahım adet olmak istemeyiz oluruz bende istiyorum olmuyorum şuan bebiş varsa olmıyım ama yoksa fazla bekletmede bebişim için tedavime başlıyım diyorum 10 olucak ilaç biteli gelen giden yok

aaaaaaaaaaaaa
haydi güzel haberlerle gell bat neydi ?

aaaaaaaaaaaaa
haydi güzel haberlerle gell bat neydi ?

bnm 24 olmam gerekiyodu olmadım 26 dr gittim kan tahlili yaptı yoktu ilaç verdi işte biteli 10 gün olucak olmadım daha öncede kullandım kullanırken 3 gün adet oldum nette gezerken 10 gün olmayıp test yapıp çıkanları gördüm ama ben pek umutlu değilim pztesi bi test yapıcam ama yoksa dr arıycam

aayy haydii insallahhhhhhhhhhhhhhh
pzt. kac kişiden haber gelcekkkkkkk

Offff yüreğim yandi.icim acidi eses...NE ZOR KADERIMIZ VARMIŞ..EN GUZEL DUYGUYA HASRETIZZ...

Dilerim hamilesindiir cnmm test yanılmıştır

iyiki varsın balımmmm ay gozlerjm erkenden gidiyo heran uyuklayabilirim

Sende iyiki varsınız canım
Uyu haydi sen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…