infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canımmmmm kıyamam sana ben yaa offf offf gece gece yıktın dağıttın beni..... ağla ağla hal kalmadı artık

Tamam canım dün başladım bakalım inşallah işe yarar galiba benim ovulasyonum geç ya adet günüme çok yakın zamanda bu olabilir mi kızlar bu durumda olan var mı bilgi verirseniz sevinirimmm

canım en güzeli ovulasyon testi al gittigidiyordan al canım ben eczaneden aldım ama 5 tane var içinde adet düzensizliği olanlar adet bittiği gün ovulasyon testi yapmaya baslamalıymıs bende basladım yapmaya gercek daha kolay anlasılıyor.canım hayırlısı olsun bende simdi içiyorum insallah fayda eder hepimize

Canım evet doğru diyorsun aldım bu ay ovulasyon çarşambadan beri hala tek çizgi o da demek ki gerçekten geç yumurtlamam 10 gün falan var adetime yani diyorum ki böyle durumda olan var mıııı geç ovulasyonum olannnnn mümkün mü buu paylaşırsanız sevinirim

merhaba kzlar her kese selam,esescim nasilsin canim.ben bu aralar pek giremiyorum.yeni hamle kalan yokmu arkadaslar.rabim hepimize guzel hayrli evlatlar nasib etsin insallah.

kzlar sizi cok ozledim.su aralar babama islerinde yardim ediyorum,ben vakit bulduqumda yine gelirim.sizleri cok opuyorum.

kızcelerimmm iyiki varsınızzzz
edamm saol kuzum sende cnm ..
Sevam nerelerdesin kayıpsın özledim..
Anotomi napıosun askımmm
kocis evde,dolastık falan bugunn

canım giremiyorum ne zamandır tüp bebeğe başlamışsın sanırım inş hakkında hayırlsı olur... banada bilgi ver...

tatlım baskasıyla mı karısstırdın cnm..
Ben hicbir tedavi olmuyorum suanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…