gözlerim şaşı görüo sanki cano ile konuşmalarınız okurken başkasıyla karıştırdım sanırımmkusura bakma...
Olabilir canım ya nasılsın
aşılamaya başladım bu ay normalde buğun aşılama yapılcaktım ama yumurtalar çok çabuk tepki verdi doktor çoğul gebelik olur dedi yumurtalar hepsi aynıydı hemen hemen o yuzden kalsın dedi yapmadılar...bir ay daha eksildii canım çok sıkkın...
bugun pazar ya sanırım herkes kocişiyle beraber oturyo gezıyo dolaşıyo olablir kimisi de benım gıbı ev işleri yapıyordur esesimin kocişi evdeymiş
Olabilir canım ya nasılsın
eses cimm ben ebugra degistim adimi bilgin olsun tatlım
gell meleğimmmmmm
Eki Görüntüle 1024076
İyi pazarlar kızlar
aaaa ebugra noldun kız sen mermer mi oldunnnnn
bendee kimm buu diyorummmmmmmmmmmmm
kızlar 10 gün önce tek embriyo transfer edilmişti test günüme 3 gün var ama bu sabah test yaptım silik de olsa pozitifi gördüm çok şükür.... HAMİLEYİİİMMMMM:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerden Allah razı olsun hiç yalnız bırakmadınız beni bu süreçte... çok mutluyum çok... inşallah artarak devam eder çarşamba test yaptıracam dualarınzı eksik etmeyin...
Tebrikler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyyyyyyy cnm cok sevindim içim bi tuhaf oldu inş. saglikli bi gebelik geçirip bebisini alirsin kucagina
Arkadaslar herkese selamlar. Ben uzun zamandir forumlari üye olmadan takip ediyordum. Ama artik uye olup kendi tecrubelerimi sıkıntılarımi paylasmak , sizlere elimden geldigince moral olabilmek amaciyla araniza katildim.
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Esimle 8 ay once bebek istedigimizin farkina vardik. acikcasi ikimizinde yogun is temposu sebebiyle erteliyorduk ve sanki isteyince hemen olacakmis gibi bir guven icindeydik ki durum oyle değilmiş. 13.03.2014 te aşılama yapildi. Benim icin ağrılı bir tecrube oldu. ama hersey bebek icin. Gun gun hissettiklerimi not ediyorum. Tutarsada tutmazsada bu bir tecrube olur çünkü boyle gun gun neler yaşandığı ile alakalı fazla bilgiye rastlamadim. Arkadaslar ne olur dua edin benim icin. 10 gun sonra belli olacak. Allah'tan herkes icin hayırlısı. ..
İnsallah tutar canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyle oldu cnmmm o isimle ben acmamistim değiştim. ..
Selam kizlar nasilsiniz
kızlar 10 gün önce tek embriyo transfer edilmişti test günüme 3 gün var ama bu sabah test yaptım silik de olsa pozitifi gördüm çok şükür.... HAMİLEYİİİMMMMM:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerden Allah razı olsun hiç yalnız bırakmadınız beni bu süreçte... çok mutluyum çok... inşallah artarak devam eder çarşamba test yaptıracam dualarınzı eksik etmeyin...
ayyyyyyyyy cnm cok sevindim içim bi tuhaf oldu inş. saglikli bi gebelik geçirip bebisini alirsin kucagina
kızlar selammm
dün doktordaydım yine.5 tane olan yumoşlardan sadece üçü büyümüş ama 13 mm civarında.normalde 17 olur demişti doktorum.gonalf 75i 2 gün daha vuruldum yarın yine ultrason var ama hiç umudum yok.neden böyle yavaş büyüdüler ya:44:bugün 13.gün adetten sonra.ocakta 15.gün aşılama olmuştum.ha bu arada feci şekilde de grip oldum.doktor dikkat et dedi tam tedavi sürecinde ciğerlere ilerlemesin diye antibiyotikle soğuk algınlığı ilacı verdi.yarın cetroıde diye bir iğne daha yazacakmış.ne işe yaradığını pek bilmiyorum ondan sonra çatlatma iğnesi vurduracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?