infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Anladım kuzum bende 23ocakta aşılama oldum tutmadı ilk kez ama ağrı Sızı olmadı. .
Manevi olarak mola verdim dilerim senin tutar. .

6 hamişimizz hatibi iiiiiii

Iyi yapmışsın olmazsa bende birdaha denemeyip tüp bebek icin cabalamayi düşünüyorum. Rahim agzimin dar olmasi sebebiyle makas gibi birseyle mudahale etti oda agri ve kanamaya sebep oldu.Senin ilk asilamanmiydi? Birde bende pko var onun dışında problem yok dedi doktor. Ilk yumurta takibinde klomen verdi 12. gün igne yapti 21 mm civarında iki tane yumurta olusmustu.igneden 20 saat sonrada asilama oldu işte. Hayırlısı bakalım. Arada igne batar gibi batmalar oluyor kasiklarimda ama bu piskolojikte olabilir :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamısımızmı varrrrrrrrr tebrıklerrr kısceme allahım gule gule kucagına almayı nasp etsın ınsalllahhhhhhhhhhhhhhhhh

İnsallahhh tüp e gerek kalmadan hamile kalalımm

6 . hamişimizz hatibiiiiiiiii
Allahım bizlere de nasip ettt

Kislar bana da dusukten sonra sebepsiz infertilite tanisi koydular bir bucuk yil sonra ikizlerim oldu sabir lazim allah herkesin gonlune gore versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kislar bana da dusukten sonra sebepsiz infertilite tanisi koydular bir bucuk yil sonra ikizlerim oldu sabir lazim allah herkesin gonlune gore versin

Peki tedaviyle mi oldu?

Herkes kendiliginden saniyor genis bir sulaleye geldigim icin boyle bilmelerini istedim doktorun verdigi klomeni bes gun kullandim o ay hamile kalamadim ve yan etki yapti kasinti yapti heryerimde bi dahaki ay doktoru falan kendime yasaklayip iki gun kullanip biraktim o ay oldular

Cok hatirlarim yazilari okuyup agladigimi simdi bi taraftan ayagimda sallayip bi yaraftan baskalarina umut olma istiyorum inanin ki herseyin bir zamani var

Vakti saati gelince oluyoorr
İnanıyorum inşallah hayırlısı ile bizlerinde olur
Sen düşük yaptımmm diyorsun.. yani hamiş olabiliyorsun
Ben hiç hamile olmadım. ..
Dua Et bizlere Allah büyük

Benim iki kizim vardi zaten ama bir gebeligim bes haftalikken sonuclandi simdi ic kizim bir oglum var ve ben coook yoruluyorummm

Hic umidinizi yitirmeyin illaki olucak diye dusunun allahim hepimizden daha merhametli

Cok hatirlarim yazilari okuyup agladigimi simdi bi taraftan ayagimda sallayip bi yaraftan baskalarina umut olma istiyorum inanin ki herseyin bir zamani var

Bizimle paylaştığın için çoook Teşekkürler canım
Güle güle büyüt bebekleriniiii

Bu çevre baskisi malesef hepimizi etkiliyor. Ama bisuna dememisler kişinin en iyi doktoru kendisidir diye. Ornek oldun hepimize :)) allah saglik versin bebislerine...

Tatlım sen kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin?

2 yillik evliyim 28 yaşındayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…