Inşallah eses07 ilk asilamam benim. Ilk asilamada tutma orani cok dusuk umitlenmiyorum ama yaradanin mucizeside olabilir. Tekrar aşılama yaptırmak istemiuorum çünkü vok agrili ve kanamali oldu. Korkuyorum artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamısımızmı varrrrrrrrrtebrıklerrr kısceme allahım gule gule kucagına almayı nasp etsın ınsalllahhhhhhhhhhhhhhhhh
Iyi yapmışsın olmazsa bende birdaha denemeyip tüp bebek icin cabalamayi düşünüyorum. Rahim agzimin dar olmasi sebebiyle makas gibi birseyle mudahale etti oda agri ve kanamaya sebep oldu.Senin ilk asilamanmiydi? Birde bende pko var onun dışında problem yok dedi doktor. Ilk yumurta takibinde klomen verdi 12. gün igne yapti 21 mm civarında iki tane yumurta olusmustu.igneden 20 saat sonrada asilama oldu işte. Hayırlısı bakalım. Arada igne batar gibi batmalar oluyor kasiklarimda ama bu piskolojikte olabilir :))
Kislar bana da dusukten sonra sebepsiz infertilite tanisi koydular bir bucuk yil sonra ikizlerim oldu sabir lazim allah herkesin gonlune gore versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kislar bana da dusukten sonra sebepsiz infertilite tanisi koydular bir bucuk yil sonra ikizlerim oldu sabir lazim allah herkesin gonlune gore versin
Ayyyyy kuzum inşallah darısı bizlere
Güle güle büyüt ikizlerini
Herkes kendiliginden saniyor genis bir sulaleye geldigim icin boyle bilmelerini istedim doktorun verdigi klomeni bes gun kullandim o ay hamile kalamadim ve yan etki yapti kasinti yapti heryerimde bi dahaki ay doktoru falan kendime yasaklayip iki gun kullanip biraktim o ay oldular
Cok hatirlarim yazilari okuyup agladigimi simdi bi taraftan ayagimda sallayip bi yaraftan baskalarina umut olma istiyorum inanin ki herseyin bir zamani var
Herkes kendiliginden saniyor genis bir sulaleye geldigim icin boyle bilmelerini istedim doktorun verdigi klomeni bes gun kullandim o ay hamile kalamadim ve yan etki yapti kasinti yapti heryerimde bi dahaki ay doktoru falan kendime yasaklayip iki gun kullanip biraktim o ay oldular
Bu çevre baskisi malesef hepimizi etkiliyor. Ama bisuna dememisler kişinin en iyi doktoru kendisidir diye. Ornek oldun hepimize :)) allah saglik versin bebislerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?