infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

neyse bi daha denk gelirsem konuşurumen azından iyi olduğunu ögrendim mutlu oldum

bende dısardayken buraya yazmıs cnm , insallah denk gelirizzzzzz
canım eşim başım ağrıyor diyor onunla ilgilencem öpüyorum görüşrüzzzz

Ya bisey sorucam alinti yapildi diye msj geliyor surekli topigi bastan okumak zorunda kaliyorum nasil olucak bu is;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayatim bekleyisler hic bitmiyorki pozitif olunca ilk tekme haftalari sayma doguma hazirlik dogumdan sonra iyilesme sureci ohoooooo hihihiih

cnm bende klomen kullnıorm ılk ayım ıgne oldum beklıorm bende de acayııp kasıntı oluyo bacaklarım resmennnnn yara oldu ılavın yan etkısı heralde bendekıde demı senın yazını okuyunca dusundum. bu arada hayırlı olsn bebıslerın.

Cok sagol hayatim yan etkisi evet cok kotu bi durum biri gelicek diye odum kopuyordu kasinamiycam diye sikintili bi surec tabi

Cok sagol hayatim yan etkisi evet cok kotu bi durum biri gelicek diye odum kopuyordu kasinamiycam diye sikintili bi surec tabi

gece uyutmmuyodu bı ara mahvedıyodu benı kasıntı kremı aldım demk ılactanmıs. bıde kendı kendıne klomen kullandıgın ay yumurtalarını takıp ettırmeden ılıskı gunlerını nasıl hesapladın?

Kendi kendime kullandigimda sadece iki gun kullandim ve biraktim o ay da gunleri hesaplamadim ama bir bucuk yilda vucudumu o kadar iyi tanidim ki kasiklarimda siddetli bir agri olup butun gun ara ara devam ediyorsa yumurtlama gunum oldugunu anliyodum o ay iki kere beraber oldum ortalarina denk geldi sanirim

Fakat hepsini soylemek gerekir faydam olsun istiyorum hamile kalmadan uc ay once rahimdeki yarayi dondurttum ve tuplere baktirttim bunlarin etkisi olurmu bilmiyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…