O kismi zevkli iste
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neyse bi daha denk gelirsem konuşurumen azından iyi olduğunu ögrendim mutlu oldum
bende dısardayken buraya yazmıs cnm , insallah denk gelirizzzzzz
canım eşim başım ağrıyor diyor onunla ilgilencem öpüyorum görüşrüzzzz
aşılama yaptırdım. bekliyorum!
İnsallah gusel haberi alirsin canim
cnm nasıl degıstırdın ısmını bende degıstırıcemmmmeses cimm ben ebugra degistim adimi bilgin olsun tatlım
cnm bende klomen kullnıorm ılk ayım ıgne oldum beklıorm bende de acayııp kasıntı oluyo bacaklarım resmennnnn yara oldu ılavın yan etkısı heralde bendekıde demı senın yazını okuyunca dusundum. bu arada hayırlı olsn bebıslerın.Herkes kendiliginden saniyor genis bir sulaleye geldigim icin boyle bilmelerini istedim doktorun verdigi klomeni bes gun kullandim o ay hamile kalamadim ve yan etki yapti kasinti yapti heryerimde bi dahaki ay doktoru falan kendime yasaklayip iki gun kullanip biraktim o ay oldular
Selam😩😩😩😩😩😩
cnm bende klomen kullnıorm ılk ayım ıgne oldum beklıorm bende de acayııp kasıntı oluyo bacaklarım resmennnnn yara oldu ılavın yan etkısı heralde bendekıde demı senın yazını okuyunca dusundum. bu arada hayırlı olsn bebıslerın.
gece uyutmmuyodu bı ara mahvedıyodu benı kasıntı kremı aldım demk ılactanmıs. bıde kendı kendıne klomen kullandıgın ay yumurtalarını takıp ettırmeden ılıskı gunlerını nasıl hesapladın?Cok sagol hayatim yan etkisi evet cok kotu bi durum biri gelicek diye odum kopuyordu kasinamiycam diye sikintili bi surec tabi
aleykum selam canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?