infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bende 2,5 senelik evliyim evlendim evlenelide korunmadım ama olmadı cnm eşimin spermlerinde ileri hareket sorunu var varıkosel vardı ameliyat oldu düzelme var fakat olmuyo işte bebiş

İnşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız canım, olacağı varsa olur zaten, bende de bir sorun çıkmadı eşiminde değerleri normal çıktı ama yinede bizde de tık yok, herşeyin zamanı var demek ki canım, ama umarım en kısa zamanda tüm isteyenler güzel haber alır.

canım benide ekleyebilirsin 24 mart umudum yok ama umut kesilmez yaradandan rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucagı bos kalmasın

​Siz ne kadar süredir istiyorsunuz bebiş

6 ay oldu canım benim bi kızım var 7 yaşında 2. için ugrasıyoruz kızıma hemen kaldım buda öyle olur sandım ama olmuyo herseyde yolunda ama bakalım 24 mart regl tarihim ama akısına bıraktım cunku gecen aylarda yumurtlama tarihi vesayre doktorun dedigi herseyi yaptım gecen ay klomen kullandım olmadı bu ay yine kullandım bi haftaya belli olur

inşallah cnm inşallah takdir ilahi bundada vardır bir hayır.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ne deyim kadın olmak zormuş. sen neler yapıon cnm bitkisel bişeler yapıyor muusun.

en kısa rabbim ikinciyide kısmet eder inşallah bizde bulsaydık bidene allahın izniyle.

bende 2,5 senelik evliyim evlendim evlenelide korunmadım ama olmadı cnm eşimin spermlerinde ileri hareket sorunu var varıkosel vardı ameliyat oldu düzelme var fakat olmuyo işte bebiş

canım eltimde 2yıl kalamadı ama simdi hamile onlarddada bi neden yoktu sende kalırsın inşallah banada dua et 24 mart regl tarihim

semaas06 ********** ******** 15 mart beklemede

eses cimm ben daha beklemedeyim sanırsam şubat 28 çektiği için bugunde olmassam yarın test yapcam inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm

canım eltimde 2yıl kalamadı ama simdi hamile onlarddada bi neden yoktu sende kalırsın inşallah banada dua et 24 mart regl tarihim

ederim cnmm rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın . ben artık oluruna bırakıcam yaa napayım çok çabaladım yoruldumm artık yorulan hırpalanan düşünen her ay yıkılan biz oluyoz .tek başına çabalamak daha kötü ben de tek başıma oraya koş buraya koş bayaga yoruldum.

merhaba kızlar yeni haftamız inşallah hayırlı sevinçli haberler almamıza vesile olur mutlu haftalarımız olsun inşallah

inşallah cnm inşallah takdir ilahi bundada vardır bir hayır.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ne deyim kadın olmak zormuş. sen neler yapıon cnm bitkisel bişeler yapıyor muusun.

en kısa rabbim ikinciyide kısmet eder inşallah bizde bulsaydık bidene allahın izniyle.

semaas06 ********** ******** 15 mart beklemede

eses cimm ben daha beklemedeyim sanırsam şubat 28 çektiği için bugunde olmassam yarın test yapcam inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm

insallah dualarınızda untumayın
cnm ekliorm

inşallah tatlımm emeklerimizin karşılığı bebek olarak dönecektir inşallah ben inanıyorum valla bende vitaminlerden aldımm :90: eşime yaptığım macundada var polen ve arı sütü

iyi haftalarrr

gripten dolayı izinliyim.sabah doktora gittim.çok yavaş büyüyor yumoşlar dozu arttırdı doktorum.112,5 2 gün vurulacağım.sonradan büyüyenler olmuş.tam ultrason anında elektrik kesildicetroide verdi yarın vurulacağım onuda.peşine de ovitrelle.bu ay iğneye verdiğim para 1.000 tl oldu.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Yumurta takibi için belli bir zaman var mı? hastalıktan ne kadar sonra gidip baktırıyorsun

Aman canım, o cimcime ya da çüklü hayırlısıyla bir gelsin de varsın kilo alalım...

kuzum adet olunca 3 gün başladım ilaca 5 gün kullandım dün bitti yarın kontrole gideceğim 9. günü oluyor yani :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…