- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
Hosbuldul canm 😩😩😩
cnm nasıl degıstırdın ısmını bende degıstırıcemmmm
cnm nasıl degıstırdın ısmını bende degıstırıcemmmm
teşekkür ederim inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin....
nasılsınızz bakemmm keyifler nasıl ben yarın yumuşlar büyümüş mü diye dr ye giedecem heyecan var biraz bide hafta sonu eşime macun yaptımona başladık inşallah etkili olur baya uğraştımm
nasılsınızz bakemmm keyifler nasıl ben yarın yumuşlar büyümüş mü diye dr ye giedecem heyecan var biraz bide hafta sonu eşime macun yaptımona başladık inşallah etkili olur baya uğraştımm
Gunaydin insallah buyumustur cnm ben de bugun test yapmaya basliyacagim bakalim yumurtlamam ne zaman olacak hepimiz hakkinda hayirlisi olsun tatlım bende bal tatcin corek otu yiyorum esimle birlikte arisutu polen yiyoz bu ay bu bal ve polenlerden kilo alacamhersey gelecek olan bebislerimiz icjn bide bugun sogan suyuna baslicam..
merhaba arkadaşlar nasılsınız hafta sonunuz nasıldı
aminn kızın kaç yaşında ne zamandır korunmuyorsunuz sizde ben tam 20 ay oldu ama hayla yok stres çok etkiliyor diyorlarya pekte inanmıyorum ben ya çünki oğluma da 1 yılda hamile kalmıştım onun için ilk başlarda hiç stres yapmadım ne zaman olursa dedim takiii 1 yıl doldu ozman stres tavan yaptı bende :)
Merhaba canım, benim hastasonum bir hılımla geldi geçti hey hey heyyy
Hafta içi çalıştığımdan hafta sonu cumartesim dip köşe temizlik ile geçti pazarda taktım kocamı koluma çıktım gezme yoluna..
Sonra da bir baktım pazartesi olmuş
Merhaba canım, benim hastasonum bir hılımla geldi geçti hey hey heyyy
Hafta içi çalıştığımdan hafta sonu cumartesim dip köşe temizlik ile geçti pazarda taktım kocamı koluma çıktım gezme yoluna..
Sonra da bir baktım pazartesi olmuş
sende bendensin cnm valla ben bu hafta temızlık nede yapamadım ev berbat kayınvalidemlere götürdü eşim hafta sonu pazar eve geldik sadce çamaşırları yıkayabildim başkada bişe yapamadım. ev beni bekliyo yetiştiremıyom artık yaw
Bide çocuk olunca yandık desene
tçocuk olsunda cnm ister kirli desinler ister pasaklı hiiiiç umrumda değil :) sen ne kadarlık evlisin cnm
simdi bunları duyunca korkmaya basladım bizde bukadar beklermiyiz diye hayırlısı ama insan işte sabırsız oluyo bide her ay stres oluyo insan bir an önce olsa istiyo
t
2.5 yıl falan oldu, ama bebiş isteyeli 1 sene olacak. Siz ne kadardır istiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?