infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar 13 marrtta hastalanmama gerekiyordu ama hastalanmadım.hemen hevesledim tabi veeee bir baktımki subat 28 cekiyor sonradan hatırladım.ama yinede inş hastalanmama dua edin olurmuuuuuu

nasılsınızz bakemmm keyifler nasıl ben yarın yumuşlar büyümüş mü diye dr ye giedecem heyecan var biraz bide hafta sonu eşime macun yaptımona başladık inşallah etkili olur baya uğraştımm

nasılsınızz bakemmm keyifler nasıl ben yarın yumuşlar büyümüş mü diye dr ye giedecem heyecan var biraz bide hafta sonu eşime macun yaptımona başladık inşallah etkili olur baya uğraştımm

Gunaydin insallah buyumustur cnm ben de bugun test yapmaya basliyacagim bakalim yumurtlamam ne zaman olacak hepimiz hakkinda hayirlisi olsun tatlım bende bal tatcin corek otu yiyorum esimle birlikte arisutu polen yiyoz bu ay bu bal ve polenlerden kilo alacam hersey gelecek olan bebislerimiz icjn bide bugun sogan suyuna baslicam..

Günaydınnnn kızlar gerçi artık tünaydın demek lazım ama

Yumurta takibi için belli bir zaman var mı? hastalıktan ne kadar sonra gidip baktırıyorsun

Aman canım, o cimcime ya da çüklü hayırlısıyla bir gelsin de varsın kilo alalım...

merhaba arkadaşlar nasılsınız hafta sonunuz nasıldı

Merhaba canım, benim hastasonum bir hılımla geldi geçti hey hey heyyy

Hafta içi çalıştığımdan hafta sonu cumartesim dip köşe temizlik ile geçti pazarda taktım kocamı koluma çıktım gezme yoluna..

Sonra da bir baktım pazartesi olmuş

canım cevabım biraz gec oldu ama kızım 7 yasında e bende 30 oldum artık vakti geldi ama bilemiyorum bi sorunda yok 6 aydır korunmuyoruz 24 mart rgl tarihim merakla bekliyorum ama bu ay okadar takmıyorum her defasında bu ay olur diyip hep hayal kırıklıgı sanki artık hic olmıycakmıs gibi geliyo hayırlısı bakalım

sende bendensin cnm valla ben bu hafta temızlık nede yapamadım ev berbat kayınvalidemlere götürdü eşim hafta sonu pazar eve geldik sadce çamaşırları yıkayabildim başkada bişe yapamadım. ev beni bekliyo yetiştiremıyom artık yaw

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bir hafta dilerim.. haftasonu biz çalışan kadınlar için nasıl geçebilirki cumartesi temizlik yemek pazarda ütü kahvaltı geçti bugün yine tekrar yeni bir hafta inşallah hayırlı haberler alırız amin..

simdi bunları duyunca korkmaya basladım bizde bukadar beklermiyiz diye hayırlısı ama insan işte sabırsız oluyo bide her ay stres oluyo insan bir an önce olsa istiyo

Bide çocuk olunca yandık desene

t

2.5 yıl falan oldu, ama bebiş isteyeli 1 sene olacak. Siz ne kadardır istiyorsunuz.

bende 2,5 senelik evliyim evlendim evlenelide korunmadım ama olmadı cnm eşimin spermlerinde ileri hareket sorunu var varıkosel vardı ameliyat oldu düzelme var fakat olmuyo işte bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…