infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yok canım ikinci birinci tuttu düştüü

insallah tutar canımmmm

10 aylık evliyim 22 yaşındayım canım ya sen

sema sen daha yeni evlisinnn

eşimde varıkosel vardı cnm ameliyat oldu 1,5 sene oluyo yeni yeni spermlerde düzelme başladı ama ileri hareket sorunu var dr olur diyo bakalım ama hayırlısı artık

canım düzelmedimi varikoselden sonraaaaa :44::44::44:
kızlar belimde ağrı midem de bulantı var benım yaaaa

kolay gelsın afıyet olsun cnm

edam kayınwalidem geldi canım cıkmak zorunda kaldım
cay ictik kahwe içtik gitti geri geldim napıosun kuzumm

oh ohhh aFiyetler olsun kuzummmm bende napayım çay içiyorum bi yandan müzik biyandan kk dolasıyorm

aynen semacık daha cok yenı evliiii olur bence onun daha erken olmuyor demesine göre

kaldım yapayalnızzzzz:126::126::126::126:

oh ohhh aFiyetler olsun kuzummmm bende napayım çay içiyorum bi yandan müzik biyandan kk dolasıyorm

aynen semacık daha cok yenı evliiii olur bence onun daha erken olmuyor demesine göre

oohh kuzum benim yalnız bırakmam hemen geldim ayy kusura bakma cıkmak zorunda kaldımm
evettt sema daha tazecik gelin ben nerden atliyim 3 bucuk yıl oluyoooooooooooooooooo

yeni yeni düzelme var cnm ileri hareket sıkıntısı var işte napacam bilmiyom

ilaç vermedi mi doktorunuz?kaç milyon cnm ??
geçen sene benimde eşim oldu ama suan sorun yok düzeldi ..
20 milyon sperm hızında falan sorun yok keciboynuzu icirrr

benım eşimde bu ay keçibuynuzu içti bende incir yedim bol bol bakalımm ya nasipppp

ilaç vermedi mi doktorunuz?kaç milyon cnm ??
geçen sene benimde eşim oldu ama suan sorun yok düzeldi ..
20 milyon sperm hızında falan sorun yok keciboynuzu icirrr

sayısı 30 milyon felan ama kör olasıcalar oldukları yerde kalıyolar :) eşim kilolu bende diyom spermlerinde senin gibi hareket edemiyo diyom :) keçi boynuzu kürü yaptım bir iki gün içti sonra içmiyom dedi

anlayısLıı kuzummm aklım sende kaldıı
acep hamis misin ki kuzummmmmmmmm

ayyyyyyyyyy cokkkk sevinirimm hamiş haberimi alırsammmmm allahım ev bana cok dar gelirrrr yaww ben çıldırırımm hamile isemm alllahım ınsalllahhhhh yaaaaa ayyyy ne guzel duyguuuuu :118::118::118::118:

sayısı 30 milyon felan ama kör olasıcalar oldukları yerde kalıyolar :) eşim kilolu bende diyom spermlerinde senin gibi hareket edemiyo diyom :) keçi boynuzu kürü yaptım bir iki gün içti sonra içmiyom dedi

benimkide tosuncuk
annem içsin içsin söleee
tadı kötü degil ki bacım

Anotomi askım hosgeldin gelsene sohbeteeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…