- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
zaten eşler fazla kafaya takmıyor çünkü olan kadına oluyor o soruyo bu soruyor artık bızler kendımızı neden olmnuyor sorusunu kafamıza takıyoruz bu aslında tamamen bızı sıkboğaza sürükleyen kişilere özgü bir davranış bizde strese giriyoruz aslında en iyisimi hiç kafaya takmamak ama onuda bizler yapamıyoruz napalım inşşalah raabimm aratmaz kimseyiii
kaç günün geçtide olmadın kzı bi git test al bn hayatta duramam:)
çok çabaladım stres yapmamak adına ama olmuyo beceremıyom insanların sormaları karnımı yoklamaları deli ediyo beni.
neden öyle davranıyorki bu bebek oldugu zaman sadece senın rızanla olmuyorki oda onun bı yarısı olucak ozaman oldugundada cocuk hastalnır allah korsun ılgılenmez sorumsuzluk nedir anlamadm :26::26::26:
bugun bir hafta oldu hala ne ggelen ne giden varraman asla yapmam test sonra negatıf cıkyo husrana ugruyorm ağlaıyorum aksam sabah
allahım hıc sorma yaaa sormaları yetememıs gıbı bıde yoklamaları yokmu o bıtırıyo benideeeezaten canımız burnumuzda o esnada dokunsalar ağlarm
evet bende geç anladım çok sorumsuz. senin karın bu kadar çabalıyosa sende emek göster en azından en ihtiyaç duyduğunda elini tutarak destek ver. bazen kendimi çok yalnız hissediyom. gerçi bebek istemem de ki en büyük gerekçede bu zaten
ciciş baya geçmiş bence denemelisin biz bunlara alıştık negatiflere pozitif görüncede afallıyosun yok canım ne pozitifi die ikiside hoş kıı:)
ben kaç kere ağladım cnm . yeter artık diye bağırmak istedim ama yapamadım nefret ediyom anlayışsız insanlardanben her ağladığımda adım kıskanç oldu.
evet bende geç anladım çok sorumsuz. senin karın bu kadar çabalıyosa sende emek göster en azından en ihtiyaç duyduğunda elini tutarak destek ver. bazen kendimi çok yalnız hissediyom. gerçi bebek istemem de ki en büyük gerekçede bu zaten
ahhh canım benım yerım senı ya uzulme kıscemm bızler varız burda canının sıkıldıgı yerde senı dınlemeye herzaman hazırım ben gel derdını anlat ortak olurum elımden geldıgınce destek olurum yanı uzulme yeterkii bebegımız saglam vucuda gelmek ister sağlam dur olurmu annesi
üzülme canım erkekler öyle inanki ben beş yıldır tedavi görüyorum daha hemşire bişey soruyo ya bilmiyor ya hatrlamıyooo halbukü uzun uzun anlatyorummmm
sagol gülüm bende diyom iyiki sizler varsınız . o kadar daralmıştımki allah razı olsun sizden iyiki varsınız gülüm ayakda durmaya çalışıyom çok şükür rabbim yanımda ona sonsuz inancım var o beni seviyoki acı veriyo yılmak yok sabırla bekleyecez inşallah
oyyyyy kıyamam sana yaa rabbim bizim sesimizi duysun ne olur allahım sen bizi gülüncek etme kimseye allahım ıcmızdekini sen bizden ii biliyorsun allahım yardım ettt
hıh söyleeee aynen öyle bebeğim asla yılmak yok canımın içi burda bızler birbirimize destek olarak herseyın ustesınden gelecez beraber bır aile olduk artık bebeklerımıze hamıs olacagız sonra onları beraber buyutecegız bırbırımızden yardımlar alacagız bak bole dusun ne guzell birsey değilmi yeterki allah önce duacı olalaım
üzülmemek bazen elde olmuyo gülüm .insan neden evlenir biz onlara bişe olsa ölürüz ya onlar için çok mu şey istiyoz . bir laf bazen bi söz herşeye değer yaaa
üzldükçe kafana taktıkça sen yıpranıyorsun yine olan sana oluyor eşini karşına kal konuş içini dök en güzeli bence
hatunlar ben çıkyrm artık yemek yapcam anca olur sonrada benmki gelir zaten.kendinizi üzmeyin bol bol dua edinki kabul olsun inşaşşahhh grş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?