infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

çok çabaladım stres yapmamak adına ama olmuyo beceremıyom insanların sormaları karnımı yoklamaları deli ediyo beni.

çok çabaladım stres yapmamak adına ama olmuyo beceremıyom insanların sormaları karnımı yoklamaları deli ediyo beni.

allahım hıc sorma yaaa sormaları yetememıs gıbı bıde yoklamaları yokmu o bıtırıyo benideeee zaten canımız burnumuzda o esnada dokunsalar ağlarm

neden öyle davranıyorki bu bebek oldugu zaman sadece senın rızanla olmuyorki oda onun bı yarısı olucak ozaman oldugundada cocuk hastalnır allah korsun ılgılenmez sorumsuzluk nedir anlamadm :26::26::26:

evet bende geç anladım çok sorumsuz. senin karın bu kadar çabalıyosa sende emek göster en azından en ihtiyaç duyduğunda elini tutarak destek ver. bazen kendimi çok yalnız hissediyom. gerçi bebek istemem de ki en büyük gerekçede bu zaten

bugun bir hafta oldu hala ne ggelen ne giden varr aman asla yapmam test sonra negatıf cıkyo husrana ugruyorm ağlaıyorum aksam sabah

ciciş baya geçmiş bence denemelisin biz bunlara alıştık negatiflere pozitif görüncede afallıyosun yok canım ne pozitifi die ikiside hoş kıı:)

allahım hıc sorma yaaa sormaları yetememıs gıbı bıde yoklamaları yokmu o bıtırıyo benideeee zaten canımız burnumuzda o esnada dokunsalar ağlarm

ben kaç kere ağladım cnm . yeter artık diye bağırmak istedim ama yapamadım nefret ediyom anlayışsız insanlardan ben her ağladığımda adım kıskanç oldu.

ahhh canım benım yerım senı ya uzulme kıscemm bızler varız burda canının sıkıldıgı yerde senı dınlemeye herzaman hazırım ben gel derdını anlat ortak olurum elımden geldıgınce destek olurum yanı uzulme yeterkii bebegımız saglam vucuda gelmek ister sağlam dur olurmu annesi

ciciş baya geçmiş bence denemelisin biz bunlara alıştık negatiflere pozitif görüncede afallıyosun yok canım ne pozitifi die ikiside hoş kıı:)

canımın içi ahh keske pztf oldugunu bılsem hemencık yaparm ama her yaptıgımda negtf gorunce kendımı tutamıyorum oyuzden bu kez yapmamakta karar aldım

ben kaç kere ağladım cnm . yeter artık diye bağırmak istedim ama yapamadım nefret ediyom anlayışsız insanlardan ben her ağladığımda adım kıskanç oldu.

oyyyyy kıyamam sana yaa rabbim bizim sesimizi duysun ne olur allahım sen bizi gülüncek etme kimseye allahım ıcmızdekini sen bizden ii biliyorsun allahım yardım ettt

üzülme canım erkekler öyle inanki ben beş yıldır tedavi görüyorum daha hemşire bişey soruyo ya bilmiyor ya hatrlamıyooo halbukü uzun uzun anlatyorummmm

sagol gülüm bende diyom iyiki sizler varsınız . o kadar daralmıştımki allah razı olsun sizden iyiki varsınız gülüm ayakda durmaya çalışıyom çok şükür rabbim yanımda ona sonsuz inancım var o beni seviyoki acı veriyo yılmak yok sabırla bekleyecez inşallah

üzülme canım erkekler öyle inanki ben beş yıldır tedavi görüyorum daha hemşire bişey soruyo ya bilmiyor ya hatrlamıyooo halbukü uzun uzun anlatyorummmm

üzülmemek bazen elde olmuyo gülüm .insan neden evlenir biz onlara bişe olsa ölürüz ya onlar için çok mu şey istiyoz . bir laf bazen bi söz herşeye değer yaaa

hıh söyleeee aynen öyle bebeğim asla yılmak yok canımın içi burda bızler birbirimize destek olarak herseyın ustesınden gelecez beraber bır aile olduk artık bebeklerımıze hamıs olacagız sonra onları beraber buyutecegız bırbırımızden yardımlar alacagız bak bole dusun ne guzell birsey değilmi yeterki allah önce duacı olalaım

inşallah cnm inşallah o günlerde geleck allahın izniyle inşallah birbirimize bol bol dua edelim her gün boş kaldıkça salatı tefriciye okuyalım olmaz mı ben çok şükür ezberledim her gün bizim için okumaya çalışırım.

üzülmemek bazen elde olmuyo gülüm .insan neden evlenir biz onlara bişe olsa ölürüz ya onlar için çok mu şey istiyoz . bir laf bazen bi söz herşeye değer yaaa

üzldükçe kafana taktıkça sen yıpranıyorsun yine olan sana oluyor eşini karşına kal konuş içini dök en güzeli bence

üzldükçe kafana taktıkça sen yıpranıyorsun yine olan sana oluyor eşini karşına kal konuş içini dök en güzeli bence

bak bunuda çok defa denedim anlamıyo. dinlemiyor bıraz sus diye çıkışıyo yada kapıyı çekip gidiyo. öle eleştirerek de konuşmuyom tatlı dille izah ediyom mesela cnm bende sevmediğin bir hareketin var mı düzelteyim diye konuya giriyom sus tv ye bakacam deyip susturuyor. konuşmayı unuttum desem yeri var.

hatunlar ben çıkyrm artık yemek yapcam anca olur sonrada benmki gelir zaten.kendinizi üzmeyin bol bol dua edinki kabul olsun inşaşşahhh grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…