bende 2.5 yıllık evlıyım 23 yasındayım cnmm
inşallah hamişssindir canım rabbimden hayırlısını dile ve ümidini yitirme
benle birlikte büyür canım .:)
gerçi sende haklısın cnm yaa bende 23 yaşında evlendim çabalaya çabalaya 2,5 sene geçti fakat olmadı bebeğim
neden canım bi tedavı falan oluyomusun sorun mu var acaba yoksa sebebsiz mi
eşimde varıkosel vardı cnm ameliyat oldu 1,5 sene oluyo yeni yeni spermlerde düzelme başladı ama ileri hareket sorunu var dr olur diyo bakalım ama hayırlısı artık
hmm anladım datlım inşallah daha fazla bekletmez sizi bebişinizz
bilmiyorum gülüm ama ben bayaga yoruldum artık oluruna bırakma zamanı geldi sanırım. eşim de öle olsun gibi bir çaba yok mücadele yok benimde artık kendimi yormamam gerekiyor sanırım
cnm seninde yaşın küçük yaa . bu arada evlilik tarihin ne senle aynıyız .bende 2,5 senelik evliyim bu arada çalışıyonmu tatlım
bu ay yapılmadı yumurtalar aynı anda büyüdü die doktor kendiliğinden olabilir siz devam mesaiye dedi:) inş kendiliğinden olurr...
bilmiyorum gülüm ama ben bayaga yoruldum artık oluruna bırakma zamanı geldi sanırım. eşim de öle olsun gibi bir çaba yok mücadele yok benimde artık kendimi yormamam gerekiyor sanırım
belkide eşin seni rahatlatmak için içinden yaşıyodur bazı şeyleri sana yansıtmıyodur iyice seni etkilememek için stresde yapıp çok takarsanda olmazmış biliyorm demesi kolay ama biraz oluruna bırak bakalım kendilinden olur inşallahh
çalısıyorum tatlım öğretmenim evlilik tarıhım temmuz 16 2011 ya sen çalısyormusun?
ama göğüslerimde hiç şişme falan yok :26: her regl olcagım zamanlar göguslerım patlayacak gibi şişerdi
ama göğüslerimde hiç şişme falan yok :26: her regl olcagım zamanlar göguslerım patlayacak gibi şişerdi
inşallah cnmm bak bende regl olamadım korkudan test de yapamıyorum
ne rahatlatması cnm ne zman doktora gittiysm beş krş vermemiştir. 2 kere aşılama yaptırdım 1 lirası yok içinde bu nasıl destek anlam veremıyom bu zman a kadar ne tedavi yaptırdıysam kendim yaptırdım . sonunda yaşadığım hüsranı da kendim yaşadım. en ihtiyaç duyduğumda yanımda yoktu . aşımalarım tutmadığında destek olmak yerine ne aglıyon bir daha yaptırma diye çıkış yaptı her defasında bende anladım çabalamanın manası yok.
ne rahatlatması cnm ne zman doktora gittiysm beş krş vermemiştir. 2 kere aşılama yaptırdım 1 lirası yok içinde bu nasıl destek anlam veremıyom bu zman a kadar ne tedavi yaptırdıysam kendim yaptırdım . sonunda yaşadığım hüsranı da kendim yaşadım. en ihtiyaç duyduğumda yanımda yoktu . aşımalarım tutmadığında destek olmak yerine ne aglıyon bir daha yaptırma diye çıkış yaptı her defasında bende anladım çabalamanın manası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?