infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

neden canım bi tedavı falan oluyomusun sorun mu var acaba yoksa sebebsiz mi

eşimde varıkosel vardı cnm ameliyat oldu 1,5 sene oluyo yeni yeni spermlerde düzelme başladı ama ileri hareket sorunu var dr olur diyo bakalım ama hayırlısı artık

eşimde varıkosel vardı cnm ameliyat oldu 1,5 sene oluyo yeni yeni spermlerde düzelme başladı ama ileri hareket sorunu var dr olur diyo bakalım ama hayırlısı artık

hmm anladım datlım inşallah daha fazla bekletmez sizi bebişinizz

hmm anladım datlım inşallah daha fazla bekletmez sizi bebişinizz

bilmiyorum gülüm ama ben bayaga yoruldum artık oluruna bırakma zamanı geldi sanırım. eşim de öle olsun gibi bir çaba yok mücadele yok benimde artık kendimi yormamam gerekiyor sanırım

bilmiyorum gülüm ama ben bayaga yoruldum artık oluruna bırakma zamanı geldi sanırım. eşim de öle olsun gibi bir çaba yok mücadele yok benimde artık kendimi yormamam gerekiyor sanırım

belkide eşin seni rahatlatmak için içinden yaşıyodur bazı şeyleri sana yansıtmıyodur iyice seni etkilememek için stresde yapıp çok takarsanda olmazmış biliyorm demesi kolay ama biraz oluruna bırak bakalım kendilinden olur inşallahh

zaten eşler fazla kafaya takmıyor çünkü olan kadına oluyor o soruyo bu soruyor artık bızler kendımızı neden olmnuyor sorusunu kafamıza takıyoruz bu aslında tamamen bızı sıkboğaza sürükleyen kişilere özgü bir davranış bizde strese giriyoruz aslında en iyisimi hiç kafaya takmamak ama onuda bizler yapamıyoruz napalım inşşalah raabimm aratmaz kimseyiii

ne rahatlatması cnm ne zman doktora gittiysm beş krş vermemiştir. 2 kere aşılama yaptırdım 1 lirası yok içinde bu nasıl destek anlam veremıyom bu zman a kadar ne tedavi yaptırdıysam kendim yaptırdım . sonunda yaşadığım hüsranı da kendim yaşadım. en ihtiyaç duyduğumda yanımda yoktu . aşımalarım tutmadığında destek olmak yerine ne aglıyon bir daha yaptırma diye çıkış yaptı her defasında bende anladım çabalamanın manası yok.

ama göğüslerimde hiç şişme falan yok :26: her regl olcagım zamanlar göguslerım patlayacak gibi şişerdi

ama göğüslerimde hiç şişme falan yok :26: her regl olcagım zamanlar göguslerım patlayacak gibi şişerdi

inşallahh vucudun kendi kndine verdiği belrtiler değildir datlım inşallahh bebiiişşş yoldadırr benimde 3 gün geçti başım dönüyo gibi oluyo arada bide göğüslerim çok fenaa uçları çıktı iyice koyulaştı sürkli adetm gelckmiş gbi hissidiyom hayırlıısı inşalllahhh

hmm eşinle sorunlarınız varsa ilk başta onları halletmelisiniz datlım haklısın bu durumda kendini hiç üzme vardır rabbimin bir bildiği

neden öyle davranıyorki bu bebek oldugu zaman sadece senın rızanla olmuyorki oda onun bı yarısı olucak ozaman oldugundada cocuk hastalnır allah korsun ılgılenmez sorumsuzluk nedir anlamadm :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…