- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
anammm çikolatam eksik olmaz benım dakka bı cıkolata yemek ıstıyor canm ama cok fazlada yememeye özen gösteriyorum
ben ağzıma sürmem cnm iğrenirim çikolataan ama keşke yiyebilsem . neyse canlarım benim mesai doldu yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnn
ben ağzıma sürmem cnm iğrenirim çikolataan ama keşke yiyebilsem . neyse canlarım benim mesai doldu yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnn
bugün 5 tane yasin_i şerif ..
50 tane salaten münciye okudum ..
hepimize dua ettimmmm
rabbim hayırlısından evlatlar ver ..
Allah Kabul etsin canım agzına sağlık
Aminn canım dua eder,dua beklerim
Rabbim isteyen hepimize versin insallahhh
kızlarrrrr sohbete katılsanızaaa
dualarım senınle cnmmm
Dilerim bebisindir agrı yapannnnnnnnnnnnn
s.a kızçeler...
doktora gittim cumaretsi kan sulandırıcı iğnelere başladık dün salı günüde çatlatma iğnesi yapıcaz hayırlısı olsun inşlalah dedi doktorumda..
rabbim inşllah bu ay bana mucizemi gönderir eğer olmazsa beklicez 3 ay ara vericez sonra aşılamaya geçiçez..inşallah gerek kalmaz aşılmayada kendiliğinden gelir..
inşallah güzelimmmm hepimizin bebegı olsun ne güzel olurrrrrrrrr
s.a kızçeler...
doktora gittim cumaretsi kan sulandırıcı iğnelere başladık dün salı günüde çatlatma iğnesi yapıcaz hayırlısı olsun inşlalah dedi doktorumda..
rabbim inşllah bu ay bana mucizemi gönderir eğer olmazsa beklicez 3 ay ara vericez sonra aşılamaya geçiçez..inşallah gerek kalmaz aşılmayada kendiliğinden gelir..
a. selam kızçemm hg.
Hayırdır kan sulandırıcı iğne neden kan pıhtılaşmasımı var:26:
meleğimmmmmkuzummm hoşgeldinnn çok teşekkür ederimmm ağzına sağlık inşallah daha fazla bekletmez rabbimiz
nasılsın kızçem iyimisinnn
iyiyim edaam çok şükür
evliyiz mutluyuz çok şükür de bi de çocukluolsak tam olucak...
sen nasılsın çalışmaya devam mı
benimde yaklaştı yumurtlama günlerimallahım sen büyüksün bi mucize göndersen ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?