infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Berre'm dilerim gerek kalmadan hepimizide hamis kalırız cnmmmm hosgeldin nasılsınnnnnn

aminn canım inşallahhh
daha iyiyim çok şükür bu ay nasıl geçiçek bakalım benim için 1 nisanda test yaptır dedi ama ben 4 nisanda yaptırcam...
içimde heyecan var kıpır kıpır..
sen nasılsın?

canım aynene dediğin gibi walla evliyiz mutluyuz herşeyimiz tastamam bide bebegimiz olsa bir bütün olucaz ama rabbim verecek ben ınanıyorum kıscem

yumurtlama gunlerını cok ıyı degerlendırın kıscemm allahtan umıt kesılmez oluverir

bende bekliyorum kızcem adetim dahaca gelmedi 7 gun geciktii beklemedeyim

dilerim güzel haberlerle gel kuzum,cok sükür bende yeni bitti adetim işteeee

aminn canım inşallahhh
daha iyiyim çok şükür bu ay nasıl geçiçek bakalım benim için 1 nisanda test yaptır dedi ama ben 4 nisanda yaptırcam...
içimde heyecan var kıpır kıpır..
sen nasılsın?

eee normalde de geçermi bu güzel bi haber test yaptırsaydın yaptırmadın mı
inş 9 ay boyunca gelmez

eee normalde de geçermi bu güzel bi haber test yaptırsaydın yaptırmadın mı
inş 9 ay boyunca gelmez

canım normalde gecıyordu ama 2-3 gun ama sımdı 7 gun oldu ama test yapmayı hıc dusunmuyorum açıkcası cunku cok yıpranıyorum oluruna bırakıverdım gelırse gelır gelmesse bişeyyokk

canım normalde gecıyordu ama 2-3 gun ama sımdı 7 gun oldu ama test yapmayı hıc dusunmuyorum açıkcası cunku cok yıpranıyorum oluruna bırakıverdım gelırse gelır gelmesse bişeyyokk

eneeeeeeeeeeeeee sen hamilesin gibime geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anlıyorum seni insan stres oluyo çook:18::18:
inş rabbim gönlündekini versin tüm isteyenlereama bence kanda baktırsaydın varsa önlemini alırdın
yumurta takibimi yaptırıştın bu ay:26:

edaaaam bu arada çantamı alıyım derken sol tarafıma bir batma oldu inanamazsın şimdi bile batıyo kız yumurtalar mı büyüyo ondan olur mu

anlıyorum seni insan stres oluyo çook:18::18:
inş rabbim gönlündekini versin tüm isteyenlereama bence kanda baktırsaydın varsa önlemini alırdın
yumurta takibimi yaptırıştın bu ay:26:

ben 2,3 ay yaptırdm yumurtalık takibi cok güzelde gelisti asılamamda tutmadı cnm ya nasip

ben 2,3 ay yaptırdm yumurtalık takibi cok güzelde gelisti asılamamda tutmadı cnm ya nasip
ya bende yaptırmak istiyorum aslında 5 kez tüp bebek denedik ama olmadı gitsem drlar deli der belki bana ama aklımda kalmasın istiyorum
bi kezde aşılama yaptıralım diyorum sizin sorununuz neydi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…