Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Berre'm dilerim gerek kalmadan hepimizide hamis kalırız cnmmmm hosgeldin nasılsınnnnnn
iyiyim edaam çok şükür
evliyiz mutluyuz çok şükür de bi de çocukluolsak tam olucak...
sen nasılsın çalışmaya devam mı
benimde yaklaştı yumurtlama günlerimallahım sen büyüksün bi mucize göndersen ne güzel olur
aminn canım inşallahhh
daha iyiyim çok şükür bu ay nasıl geçiçek bakalım benim için 1 nisanda test yaptır dedi ama ben 4 nisanda yaptırcam...
içimde heyecan var kıpır kıpır..
sen nasılsın?
inş canıminsallah tez zamanda bizlerinde olur canımmmmmmmmm
dilerim güzel haberlerle gel kuzum,cok sükür bende yeni bitti adetim işteeee
inş canım
rabbim kimseleri bu yolda bekletmesin
bu halimizede çok şükür çaresiz dert vermesin allahım ....
inş canım
rabbim kimseleri bu yolda bekletmesin
bu halimizede çok şükür çaresiz dert vermesin allahım ....
canım aynene dediğin gibi walla evliyiz mutluyuz herşeyimiz tastamam bide bebegimiz olsa bir bütün olucaz ama rabbim verecek ben ınanıyorum kıscem
yumurtlama gunlerını cok ıyı degerlendırın kıscemm allahtan umıt kesılmez oluverir
bende bekliyorum kızcem adetim dahaca gelmedi 7 gun geciktii beklemedeyim
eee normalde de geçermibu güzel bi haber test yaptırsaydın yaptırmadın mı
inş 9 ay boyunca gelmez
canım normalde gecıyordu ama 2-3 gun ama sımdı 7 gun oldu ama test yapmayı hıc dusunmuyorum açıkcası cunku cok yıpranıyorum oluruna bırakıverdım gelırse gelır gelmesse bişeyyokk
canım normalde gecıyordu ama 2-3 gun ama sımdı 7 gun oldu ama test yapmayı hıc dusunmuyorum açıkcası cunku cok yıpranıyorum oluruna bırakıverdım gelırse gelır gelmesse bişeyyokk
aminnnnnnnn canım insallahh anne oluruz hepimisssssssssdeeee
anlıyorum seni insan stres oluyo çook:18::18:
inş rabbim gönlündekini versin tüm isteyenlereama bence kanda baktırsaydın varsa önlemini alırdın
yumurta takibimi yaptırıştın bu ay:26:
edaaaam bu arada çantamı alıyım derken sol tarafıma bir batma oldu inanamazsınşimdi bile batıyo kız yumurtalar mı büyüyo ondan olur mu
inşo gün bi gelse herkese ilan edicem
ya bende yaptırmak istiyorumben 2,3 ay yaptırdm yumurtalık takibi cok güzelde gelisti asılamamda tutmadı cnm ya nasip
eneeeeeeeeeeeeee sen hamilesin gibime geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
olabilir bebegımm hayırdır ınsallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?