infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

anlıyorum seni insan stres oluyo çook:18::18:
inş rabbim gönlündekini versin tüm isteyenlereama bence kanda baktırsaydın varsa önlemini alırdın
yumurta takibimi yaptırıştın bu ay:26:

yok melekım 4-5 aydır herangı bı doktora gitmedim bu ay esım kecıbuynuzu pekmezı bende kuru ıncır yedım bakalım ya nasıppppppp

kısceler ben cıkayım eve geçicemm hoşçakalın evden devam ederız aksama burda emiiiiiii

yok melekım 4-5 aydır herangı bı doktora gitmedim bu ay esım kecıbuynuzu pekmezı bende kuru ıncır yedım bakalım ya nasıppppppp
inş rabbim onları vesile kılmıştır olması için
peki, ne zaman yaptırıcan test bence hamilesin sen

benimde geçmezdi hiç geçen ay ilk kez bir hafta gecikti ama sonrasında geldine olurdu gelmeseydi

inş o gün bi gelse herkese ilan edicem

ınsallahhhh kıscemmm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

valla bilmyiom kuzum inşallah hayırlı olandır. zaten bu ay adetimde salaklaştı. normalınde 7 gün olurdu 3 gün devamlı olurdu 2 günde bitti acaba kist mi var yaa

benim hic adet düzensizligim yoktu ta ki kasım ayında adet gelmeyince test yaptım negatif
saglık ocagına gittim kan verdim negatif .. doktorum dediki 8 yıl benim olamdı acelen ne
aradım özel bir hastaneyi randevu aldım 2,3 ay yumos takibi,klomen,ovitre,asılama negatif ..
simdi ara verdim subatta bebek yerine kırmızılar geldii cok yıkıldımmmmmmmmmm
hicbir sorun yok doktor pko baslangıcı dedi attı tuttu bisiyler ama inanıorum ki olcak
2 yıl istemedik 1 yıldır da olmuyo cnm ya nasip olunca rabbim ol deyince olur insallahh

inş daha fazla beklemessin olur canım sanırım yaşında küçük daha boşver takma balayındaymış gibi gez toz
benimde 8 yıl olacak bi kaç ay sonra her ay bu ay olur diyorum olmuyo sonra yıl geçiyo bu yıl diyorum yine yok belki 8. yılımızda gelir inş gelir inş nasibimizde vardır
hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim benimle bir evlenenler 2. yi bile doğurdu ben hala bekliyorum

insallah kuzum 23 bitcek işte yazaaa
insallah cok beklemeyiz cnm sen kac yasındasın
senin sorun varmı nedir ? Allahım nasip etttttttttttt

insallah kuzum 23 bitcek işte yazaaa
insallah cok beklemeyiz cnm sen kac yasındasın
senin sorun varmı nedir ? Allahım nasip etttttttttttt
amiiiiiin...
ben 30 oldum ablan sayılırım

spermlerle iligili bizim sorun sayı var ama az harekette yetersiz
yinde çok şükür sayımız var daha kötü durumda olanlarda var
iyi akşamlar canım çıkıyorum bende

inşallah rabbim ol der de oluverir
hayırlı aksamlar abla m.oldummm

burdayım canım kocişimi bekliyorum sen napıyosun
hosgeldin tatlım nasıl geçti gününnnnnnnnnnnnnnnn

bende aynıııı iyi işte ark geldi sabah işte sınavlar başladı malesffff öğrenci olmak zorrr yaaaa
senin nasıl geçti canımmmm

bende aynıııı iyi işte ark geldi sabah işte sınavlar başladı malesffff öğrenci olmak zorrr yaaaa
senin nasıl geçti canımmmm

bende temizlik,yemek yaptım ..
kayınwalidem geldi cay&kahwe muhabbet iyiydi ..
cok takıyosun kızım üzülme Rabbim verir dua et dedi ..
o gitti işte kocişimi bekliourm cnm napayım ..
yarına da yemeğe misafir çagırmıs kocisim ..

menüye kara verdin miii

Evlilik iki kişilik bir yolculuktur!

Denge ister, emek ister, paylaşmak ister, yollar hep düz olmaz.

Virajlarda dikkat yokuşlarda kuvvet, inişlerde sabır ister.

Bir de ara sıra küçük tatlı sürprizlerle yenilenmek tazelenmek ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…