infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İnsallah olur ya benim esim kuru inciri de cok yedi faydadi oluyor yukselmede canim İnsallah yukselir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizde varikosel varmıydı kaçtı sayınızçç nekadara kadar arttı nekadardır mücadele ediyorsnuz canım.. birde ünv.hastanesi ücretsiz mi nasıl randevu aldın ?

Deneyin ama %10 dedi bize canim ya sana bisey diyecegim ama yanlis anlama Salati tefriciye okusana yakinlarinla birlikte 4444

2005 nisan asilamayla olmaz dedi bize doktor bosa vakit kaybetmeyin dedi

evet aşılamayla şans daha az aslında ama geçen günü arkadaşım dedi bi tanıdığı defalarca tüp bebek yaptırmış olmamış sonra bide aşılama yaptırıyım demişl ve hamile kalmış rabbim ol diyecek ve olacak aslında hepsi birer sebeb

canım wallahı dayanıyorum aslında cok merak edıyorum ama yapmama kararı aldım yaparsam sımdı negatıf cıkarsa 1 hafta kendıme gelmıyorum oyuzden yapmayı dusunmuyorum :44::44::44:

oyy kıyamam cnm sende bendensın..bende o kadar cok tek cızgıyı grdumkı artık sırf onu görmemek ıcın testlerden nefret ettım..inşallah bebısın gobusundedır tatlım inşallah güzel haberler verırsın bıze..nasıl hıssedıyorsun kendını ?

Deneyin ama %10 dedi bize canim ya sana bisey diyecegim ama yanlis anlama Salati tefriciye okusana yakinlarinla birlikte 4444

yok canım niye yanlış anlıyım daha önce okudum canım bi kaç kez ama yine okusam iyi olur dediğin gibi

Muhteşem üçlü :) ya canim insan her duydugunu yapmak istiyor benim esim bana kiziyo her duyduguna inanma diye erkekler neden boyle ?

canım walla hı psikolojıkmı yoksa gerçekmı bılmıyorum ama belım de agrı ve mıde bulantım var ama her regl gunumde goguslerım cok sıserdı ama suanda hıc bırseyım yok sadece kasıntı var:44::44::44:

Son düzenleme:
umutsuzluğaa gerekk yookk,inşallahh o bebişşş bu göbişleree girecekkkkk

benim eşimde aynı panaks ları aldığımda benim zorumla aldı çakşır suyunu benim zorumla içti şimdi muhteşem üçlüyüde alalım diyoruz ama benim ısrarlarımla
bana çok acele ediyosun diyo daha nereye kadar bekleyebilirim ki
Muhteşem üçlü :) ya canim insan her duydugunu yapmak istiyor benim esim bana kiziyo her duyduguna inanma diye erkekler neden boyle ?

Son düzenleme:

Haklısın,ama denemek lazım ne kaybederizki

İnşallah hamilesindir

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.

hayırlısı olsun cnm..belirtilere çok takılmamaya bak..aslında bi test yapsan ıyıydı beehh

meleğimmm olsun sabrın sonu selamettır uzme kendını bebegımm bebegımız saglam vucuda gelmek ıster

sizde varikosel varmıydı kaçtı sayınızçç nekadara kadar arttı nekadardır mücadele ediyorsnuz canım.. birde ünv.hastanesi ücretsiz mi nasıl randevu aldın ?

Evet canim varikosel dediginde dr.sayimiz 10 mil.ameliyattan sonra 0 indi daha sonra kürlerle gida takviyeleriyle cikti suan 12 mil. Canim 5 yildan.beri ugrasiyoruz 9 yillik evliyim üniversiteden 1 hafta once aldim randevuyu 16 nisana verdiler bekliyorum iste tüp bebek bolumunu ariyorsun en az 3yillik evli olman sart saglik raporu cikartiyorsun once sonra bekliuorsun insallah surec hizli olur

Canim üniversitede saglik raporun ciktiktan sonra %20 sini oduyorsun maliyet nekadarsa az bi kismini oduyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…