- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
Evet canim varikosel dediginde dr.sayimiz 10 mil.ameliyattan sonra 0 indi daha sonra kürlerle gida takviyeleriyle cikti suan 12 mil. Canim 5 yildan.beri ugrasiyoruz 9 yillik evliyim üniversiteden 1 hafta once aldim randevuyu 16 nisana verdiler bekliyorum iste tüp bebek bolumunu ariyorsun en az 3yillik evli olman sart saglik raporu cikartiyorsun once sonra bekliuorsun insallah surec hizli olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyle diyorum sonuna kadar mücadele edicez inş olur ama olmasa bile ilerde pişmanlık yaşamayız uğraştık her yolu denedik olmadı deriz inş alnımızda yazılıdır en kısa zamanda gelir bebişlerimiz çifter çifterHaklısın,ama denemek lazım ne kaybederizki
kimi zaman hiç takmıyorum da bugün yine bir sürü hamile gördüm efkar bastımeleğimmm olsun sabrın sonu selamettır uzme kendını bebegımm bebegımız saglam vucuda gelmek ıster
aslında fazla takmamaya calısıyorum ama testte yapmadıgım ıcın takılmadan da olmuyor
rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.
çifter çifter girsinler ama
ben ikiz istiyorum
ayy hergeçen gun ınsanın ıcınde nsl umutlar yeşerir kız sabaha yap bi test sende rahatlla bızde rahatlyalım
size iyi muhabetler kızlarben çıkıyorum biraz da tv seyredeyim
AYŞEM'i izleyeniniz yokmuuu
Evet canim varikosel dediginde dr.sayimiz 10 mil.ameliyattan sonra 0 indi daha sonra kürlerle gida takviyeleriyle cikti suan 12 mil. Canim 5 yildan.beri ugrasiyoruz 9 yillik evliyim üniversiteden 1 hafta once aldim randevuyu 16 nisana verdiler bekliyorum iste tüp bebek bolumunu ariyorsun en az 3yillik evli olman sart saglik raporu cikartiyorsun once sonra bekliuorsun insallah surec hizli olur
Ben survıvor ızlıyorum melegımmm :126::126::126::126::126::126::126:
iyi o zaman iyi seyirlerBen survıvor ızlıyorum melegımmm :126::126::126::126::126::126::126:
iyi o zaman iyi seyirlerinş güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum
nbr kuzu ben geldimm didimm cvb yazmdınn banaa
size iyi muhabetler kızlarben çıkıyorum biraz da tv seyredeyim
AYŞEM'i izleyeniniz yokmuuu
wallahı yeserıyor ama fazla umıt vermıyorum kendımee belkım sabaha sag salım cıkarsam olablır 8 gun olucak yarın
merhabaa kızlarrr benn geldımmmhaftasonu yoktum gezmelerdeydimmm
inşallah hakkınızda hayırlısı olur canımmcım
ayyy telefondan girmek ne uyuz,pc en güzeli alısmısımmmm
kuzumm hosgeldinnn nasılsınn bakalım usagum görüsmeyeliiii
Hosgeldiniz kızcelerimmmm
Yumurta takibi için belli bir zaman var mı? hastalıktan ne kadar sonra gidip baktırıyorsun
Aman canım, o cimcime ya da çüklü hayırlısıyla bir gelsin de varsın kilo alalım...
bende öyle diyorum sonuna kadar mücadele edicez inş olur ama olmasa bile ilerde pişmanlık yaşamayız uğraştık her yolu denedik olmadı deriz inş alnımızda yazılıdır en kısa zamanda gelir bebişlerimiz çifter çifter
kimi zaman hiç takmıyorum da bugün yine bir sürü hamile gördüm efkar bastı
benim ne eksiğim var ki dedim ya bi test yapta bizim merakımızda gitsin:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?