infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşallah hakkınızda hayırlısı olur canımmcım

Haklısın,ama denemek lazım ne kaybederizki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyle diyorum sonuna kadar mücadele edicez inş olur ama olmasa bile ilerde pişmanlık yaşamayız uğraştık her yolu denedik olmadı deriz inş alnımızda yazılıdır en kısa zamanda gelir bebişlerimiz çifter çifter
meleğimmm olsun sabrın sonu selamettır uzme kendını bebegımm bebegımız saglam vucuda gelmek ıster
kimi zaman hiç takmıyorum da bugün yine bir sürü hamile gördüm efkar bastı
benim ne eksiğim var ki dedim ya bi test yapta bizim merakımızda gitsin:18::18:

Son düzenleme:
size iyi muhabetler kızlar ben çıkıyorum biraz da tv seyredeyim
AYŞEM'i izleyeniniz yokmuuu

ayy hergeçen gun ınsanın ıcınde nsl umutlar yeşerir kız sabaha yap bi test sende rahatlla bızde rahatlyalım

wallahı yeserıyor ama fazla umıt vermıyorum kendımee belkım sabaha sag salım cıkarsam olablır 8 gun olucak yarın

inşallah canım.. Allahım yardımcınız olsun... inşallah güzel haberlerini alırız..
sevgiler iyi akşamlar

size iyi muhabetler kızlar ben çıkıyorum biraz da tv seyredeyim
AYŞEM'i izleyeniniz yokmuuu

iyi akşamlar cnm bende survivor izliyorum

wallahı yeserıyor ama fazla umıt vermıyorum kendımee belkım sabaha sag salım cıkarsam olablır 8 gun olucak yarın

hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım sonuç ne olursa olsun moral bozmak yok

ayyy telefondan girmek ne uyuz,pc en güzeli alısmısımmmm
kuzumm hosgeldinnn nasılsınn bakalım usagum görüsmeyeliiii

aşkım laptopuna ne oldu..
hoşbuldum uşagum ıyıyım haftasonu gezdım moral depoladım..yarında doktor randevum var doktor 12. gun cagırmıstı benı bakalım ne dıycek doktor bey amcam hergun baltarcın çörek otu yıyorum merak edıyorum yumoşlar ne alemde dıye..
sen nasılsın cnm benım

Doğru diyorsun,
Aynen suanda 6 tane hamile var cevremde akraba ve arkadas onlari gorunce bende kotu hissediyorum ama napalim Allahim goruyor bizleride

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…