Hiç denemedik canım bakalim ilk olucak olursa aşilama falanda denemedik zaten doktorlar artk direk tüp diyorlar sizin problem neydi canm ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikizim olsunn insallahh cnm nerde yasıyosunn?nerelisinnnn?
ikizim olsunn insallahh cnm nerde yasıyosunn?nerelisinnnn?
bizimde spermler sorunumuz ve 5 başarısız tüp bebek denememiz var
sizin sayınız kaç:26:
Bursa'liyim canm bursada oturuyorum merkezde
cookk güzell canımmm
bende antalya alanyaa
cookk güzell canımmm
bende antalya alanyaa
Üzuldum yainsallah olur canm bizim sayi suanda 1 ccde 12 milyon totelde 20 milyon ama bu sayilar degisiyor zamanla dusuyor elimizde 6 tane sperm testi var herbiri birbirinden farkli hareketlilik %30 larda ama tam detayli bir test degil son yaptirdigimiz sizin nasil?
Senin de güzel :) Alanyaya tatile gelmistik 2 yil once cok guzeldi :)
Hoşbulduk arkadaşlar evet sizlerdenim bende
28 yasindayim 9 yillik evliyim problem esimde sperm sayisi ve hareketlilik maalesef üniversiteye basvurdum tüp bebek icin randevu gunumu bekliyorum 16 nisan belki bir mucize diyorum hamile kalsam da dogal yolla olsa ah ah
aslında azo spermli hastaların eşleri bile bi çoğu ilk denemede hamile kalıyo ben bu tedavilere başladığım da 24 yaşında falandım ve yaşıma rağmen olmalıydı ama nasip değilmiş sanırım olmadı..
bu yaz 5. denememizide yaptık o da negatif ,negatif sonuç almak çook zor inş senin ilkinde olur
bizim sayılarda çok değişiyo bir sürü test var ilkinde sayımız 5 milyondu hareketlilik yüzde 30 sonra bi kaç yıl sonra tekrar yaptrıdıklarımızda 20 m,lyonu geçti fakat hareket yüzde 10 civarı 2 yıldır sayıya baktırmıyoruz bilmiyorum şu an kaç eşim çakşır suyu kullandı 6 litre inş fayda etmiştir yine yaptırıcak test inş sayımız iyi çıkar...
gene bekleriz efendim,begendiğinize sevindimmmm
merhaba canım hoş geldin,
bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. eşimin sperm sayısı 1 milyon ama varikosel yok çok şükür.. hareketlilik hiç yok..
rabbim yardımcımız olsun sen hangi ilde yaşıyorsun.. ben istanbull ve hngi üniversiteye başvurdun canım
bizde çok şey kullandık bi proxedd plus kullanmadık dediğin gibi panakslara çok para harcadık bizde bide utanmadanAh arkadasim neler kullanmadikki bizde hele su Mustafa erarslanin gida takviyelerine 2500bin harcadik olmadi proxedd plus'i kullandik artk yeter dedim gida takviyelerine para verecek kadar zengin degiliz dedim esime maddiyatim olsa hemen yaptirim ozele gidip yok amacok iyi anliyorum Rabbim den istemek gerekiyor cookk O ol der olur insallah olur
Hosbuldum canim Bursada yasiyorum ben de Uludağ üniversitesi canim senin yas kac kac yillik evlisin?
bizde çok şey kullandık bi proxedd plus kullanmadık dediğin gibi panakslara çok para harcadık bizde bide utanmadanyazın beni aradılar yine satıcaklarmış dedim harcadıklarım ne olacak boşuna gitti hiç bi işe yaramadı
bak ben şunlarıda deneyelim diyorum eşime
sende oku belki fayda eder
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=618016
sen hangi yılda evlendin:26:aşılamayı düşünmüyomusunuz ben şimdi aşılama yaptırsak mı diyorum aslında hiç yaptırmadık ama ne biliyim o daha az masraflıya:26:
6. hamişimizz olmuşş hayırlıı olsun arkadaşım allah kucağına almayıda nasıp etsın
edaAaAaaAm tatlımmm nasıl dayanıyorsun yaa bi test yapsanaaa :18:
bizde çok şey kullandık bi proxedd plus kullanmadık dediğin gibi panakslara çok para harcadık bizde bide utanmadanyazın beni aradılar yine satıcaklarmış dedim harcadıklarım ne olacak boşuna gitti hiç bi işe yaramadı
bak ben şunlarıda deneyelim diyorum eşime
sende oku belki fayda eder
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=618016
sen hangi yılda evlendin:26:aşılamayı düşünmüyomusunuz ben şimdi aşılama yaptırsak mı diyorum aslında hiç yaptırmadık ama ne biliyim o daha az masraflıya:26:
bende istanbuldayım.. 5 yıllık evliyim 4 yıl korunduk 1 yıldır bıraktık ama olmadı... 1 ay önce doktora gittik eşim sperm testi verdi ve 1,5 milyon sperm çıktı doktor bu durumda normal yolla zor tüp bebebeğe sevk etti.. bizde gıda takvilerine başladık canım.. bakalım nisanda tekrar 2. testi yaptırcaz ama başka hastanede yaptırcaz inşallah yükselme olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?