infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Gelip gidiyorum ama kusura bakmayın eşim grip oldu yatak döşek yatıyor bende ona bakmakla mükellefim Rabbim onu başımdan eksik etmesin :) özledim yahuu

Eses benide yazabilirsin 2 mart bat

:44::44::44::44:canım 2 mart mıııııııııııı

Hayirliysa hepimiz anne olalim inşallah:)

amın canımcım hemde kocamannnn aminbenım safak yarınn cok heyecanlıyım kızlar bıraz once kuzenle konustum ruyasında gormus benı hamıleymısımm ınsallah yaaa gel de umutlanmaa şimdiiii

amın canımcım hemde kocamannnn aminbenım safak yarınn cok heyecanlıyım kızlar bıraz once kuzenle konustum ruyasında gormus benı hamıleymısımm ınsallah yaaa gel de umutlanmaa şimdiiii

hosgeldin sewdam nasılsın cnm varmı belirtiler falan?
insallah 7.hamisimiz sen olursun cnmm umut ol bizee

hosgeldin sewdam nasılsın cnm varmı belirtiler falan?
insallah 7.hamisimiz sen olursun cnmm umut ol bizee
tsk ederım bıtanemmm ınsallah cumlemız toptann kalırrızz dualarımız sayesinde... vala cnm bn bu ay tedavıye ara verdım takmadım o kadar gectıkı ay ınanamammm adet gunum yarın ama pco oldugum ıcın ılac alıp ıcmam lazım adet gormem ıcın progestan ıceyım mı dedım dr bu ay gebelık testı yap yoksa ıc dedı bıdeyde anlamadımmm neysee... ben de bugun doktora gttım devlette b kandan baktırayım dedımm ayy allahım doktorla tartıstımm bın dereden su getrıyorlar bı tahlıl ıcın ıyı gecmedı yanı gunummm ..ole hevesım ıcımde terkettım hastaneyı walla ne desem bos bgn ınannın test yapsam var yada yok derdımm ama bende bılmıorum .. sadece 2 gundur sabahları ve gun ıcınde mıdeme kramp seklınde agrılar gırıyor bulanacak gb oluyorum ve cokm cabuk yoruluyorumm cnm bunu hısseddım ıkı gundur tum gun karnım kasıklarım agrıyo ve afedersınız acayıp gaz olusuyor anlamadımm usutuumm sanırsamm
annemde bugun bana durup duruken hamılemısın acaba sakı bugun bıraz gozume cırkın geldınn dedıı yanı durumlar bunlar sevınsemm mı uzulsemm mı bılemedımm cnm ya :) ama bı hafta sonra kana bakmayı dusunuyorum acele etmıcemm hep husran cunku cok sıkıldımmm (

o kadar iyi anlıyorum ki ..
negatif test görüp ağlamaktan sıkıldım ..
sende benim gibi oluruna bırak canım ..
Allah devlet hastanesine düşürmesin ..

o kadar iyi anlıyorum ki ..
Negatif test görüp ağlamaktan sıkıldım ..
Sende benim gibi oluruna bırak canım ..
Allah devlet hastanesine düşürmesin ..
aynen oyle cnm bı havalar bı tafralar cocuk ısteeyenlere bıraz daha sabırl ve yumusak olmalılarr yaa nefret eettımm bgn bır kez daha

aynen oyle cnm bı havalar bı tafralar cocuk ısteeyenlere bıraz daha sabırl ve yumusak olmalılarr yaa nefret eettımm bgn bır kez daha

malesef devlet hastanelerindeki muamele yüzünden , borca girip özele gidiyorum ..

malesef devlet hastanelerindeki muamele yüzünden , borca girip özele gidiyorum ..

AYNEN OYLE CANIM YAA BU DEVLETIN BIZE VERDIGI BIR HAK ONLARIN BIZE SAYGIDA KUSUR ETMEMESI LAZIM KEN BIZ AFRA TAFRA CEKIYORUZZ
ZATENN DERDIMIZ YETIYOR INSANIN SINIRLERI BOZULUYOR IYIDEN IYIYEEE SADECE INSAN GB MUAMELE ISTIYORUZ AMA O DA YOK BAZILARI HARIC TABI AMA BEN IC O BAZILARINADA DENK GELMEDIMM O DA AYRII

evett canım evet ...

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…