infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Hoşbuldum canımmm

Test yapamadm canım ya sabah işe koştura koştura geldim geç kalıyordum :30

Ama test yapmasam da iyiydi ya negatif cıkarsa :

Senin batın geçeli çok oldu diye aklımda kalmış, iyi sabırlısın kuzum senden umutluyum ben

Senin batın geçeli çok oldu diye aklımda kalmış, iyi sabırlısın kuzum senden umutluyum ben

aynen canım batım geçeli 8 gun oldu
yalnız hala ne gelen var ne giden
ama sabırlı olmam gerektiğini anladım cunku herzaman o teste bakıp tek çizgi görmekten bıktım oyuzden oluruna bıraktım bu ayy

ama sabırlı olmam gerektiğini anladım cunku herzaman o teste bakıp tek çizgi görmekten bıktım oyuzden oluruna bıraktım bu ayy

gülüm bence var bebiş inanıyomm ben yaa . len ben şimdiye kırk kere yapmıştım :)

selam kızlar dün gece hep bebek aklımdaydı ve düzgün uyuyamadım bile bii türlü kafamdan atamıyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum oda olmuyo bi yol gösterin lütfen nasıl oyalasam kendimi

günaydınn kızlarrr

doktoruma gittim geldimm baya bii baktı kurcaladı durdu :90:
2 büyük yumurtm var cuma tekrar gideceğimm inşallah güzelce büyürr bebiş olarak dönerr

Bu ay çift çizgi görelerden olursun inşallah ee peki ne zaman yapmayı düşünüyorsun.

canım bugun de bklım yarında gelmesse kırmızılar sizin için yaparım dua edin banaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

tmmm cnm dualarımız senle kuşum. inşallaahh senle beraber tek tek hamişiz demeye başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…