infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Kızlarrr günaydınnnnnnnnnnHadi bakalım batı geçenler batı yaklaşanlar hayırlı haberler alın inş.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir kızım var ancak bi bebişimiz daha olsun istiyoruz hepinizin başından geçen testler iğneler ilaçlar vs bende yaşadım ama olmuyor işte tek sebebi infertilite bunada sebep denilirse, son olarak rahim filmi kaldı onuda bu cumartesi yaptırıyorum ancak kafam karışık ve endişeliyim rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda kuzucuklar nasip etsin

cnm Allaha şükret yine bitane evladın var. ne güzel annelik duygusunu tatmışsın inşallah en kısa zaman da ikinciyede kavuşursun Rabbim bizede ilkleri tatdırmayı nasip eder inşallah

rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin şimdi yasi okuyup tüm müminlerimize dua edicem rabbim kabul eylesin....

rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin şimdi yasi okuyup tüm müminlerimize dua edicem rabbim kabul eylesin....

Allah kabul etsin canım...
Hayırlı sabahlar,hayirli isler...

Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app

cnm Allaha şükret yine bitane evladın var. ne güzel annelik duygusunu tatmışsın inşallah en kısa zaman da ikinciyede kavuşursun Rabbim bizede ilkleri tatdırmayı nasip eder inşallah

İnşşşşaaallaah annelik duygusunu tadıcaksınızdır canı gönülden inanıyorum.

Ama şuan bende sizlerle cocuk özlemi konusunda aynı duyguları paylaşıyorum emin olun

İnşşşşaaallaah annelik duygusunu tadıcaksınızdır canı gönülden inanıyorum.

Ama şuan bende sizlerle cocuk özlemi konusunda aynı duyguları paylaşıyorum emin olun

cnm anlıyorum seni hemde çok iyi. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın. isteyen herkese versin Allahımmm.

ben çekindim cnm anestezili oldu ama benimki . o yüzden hiç bişe bilmiyom

Ciddimisin yani o derece korkunç bişimi acaba, ya şöle bişeyki kimisi çok kötü geçti kimiside hiç bir şey anlamadım diyorlar bunu neye göre yorumlanıyor anlamadım şimdiden heyecanlıyım doktorum gerek yok anesteziliye dedi moral verdi ama bilemeyizki , birde netten okuduğum kadarıyla radyasyon nedeni ile bi kaç gün ilişkiye girilmemesi gerekiyor gibi şeyler okudum kafam iyice karıştı:44:

evet cnm ilişki yasak bir kaç gün. valla diyom ya ben hiç bişe anlamadım kalkıncada bişe hissetmedim ama 20 gün kanamam oldu . doktorlar tam bir teşhis koyamadı kanamam a düşük dediler ama ortada net bir açıklama olmadı

kızlar günaydınnn

ben çekildim rahim filmi anestezisiz.başlarda iyiydi ama sol tüpümdeki yapışıklık sebebiyle basınç fazla verilince canım baya yanmıştı.doktora biraz beklemesini bile söylemiştim.ağrı eşiğiniz yüksekse anesteziye gerek yok bence

bizde ilişki yasağı yoktu.kanamamda sadece ilk gün olmuştu sonra geçti

Bu cumartesi rahim filmi çekileceğim aranızda çekilen varmı korkuyorum da

selaö canım ben de çektirdim gitmeden bi ağrı kesici içmeni tavsiye ederim bence anestezilik bi durum yok sanırım ağrı eşiği düşük olanlar çok korkunç olduğunu söylüyo bu da kişiden kişiye değişiyo yaşamadan anlayamıycaksın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…