Kizlar gunaydinnn
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir kızım var ancak bi bebişimiz daha olsun istiyoruz hepinizin başından geçen testler iğneler ilaçlar vs bende yaşadım ama olmuyor işte tek sebebi infertilite bunada sebep denilirse, son olarak rahim filmi kaldı onuda bu cumartesi yaptırıyorum ancak kafam karışık ve endişeliyim rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda kuzucuklar nasip etsin
insallah tutar canımmmm
sema sen daha yeni evlisinnn
canım düzelmedimi varikoselden sonraaaaa :44::44::44:
edam kayınwalidem geldi canım cıkmak zorunda kaldım
cay ictik kahwe içtik gitti geri geldim napıosun kuzumm
rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin şimdi yasi okuyup tüm müminlerimize dua edicem rabbim kabul eylesin....
cnm Allaha şükret yine bitane evladın var. ne güzel annelik duygusunu tatmışsın inşallah en kısa zaman da ikinciyede kavuşursun Rabbim bizede ilkleri tatdırmayı nasip eder inşallah
İnşşşşaaallaah annelik duygusunu tadıcaksınızdır canı gönülden inanıyorum.
Ama şuan bende sizlerle cocuk özlemi konusunda aynı duyguları paylaşıyorum emin olun
Bu cumartesi rahim filmi çekileceğim aranızda çekilen varmı korkuyorum da
ben çekindim cnm anestezili oldu ama benimki . o yüzden hiç bişe bilmiyom
Ciddimisin yani o derece korkunç bişimi acaba, ya şöle bişeyki kimisi çok kötü geçti kimiside hiç bir şey anlamadım diyorlar bunu neye göre yorumlanıyor anlamadım şimdiden heyecanlıyım doktorum gerek yok anesteziliye dedi moral verdi ama bilemeyizki , birde netten okuduğum kadarıyla radyasyon nedeni ile bi kaç gün ilişkiye girilmemesi gerekiyor gibi şeyler okudum kafam iyice karıştı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?