• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

preseed de baya iyi diyolar
bide hayıt hapını içebilirsin canım o da işe yarar.. tüp bebekle cok fazla şans yok sen yine de kürleri filan dene
özellikle incir kürü de cok iyi yada yiyebilirsin her gün..

canım genelde şunlar:
1.kecioynuzu ( cig de yenebilir, kürü de yapılabilir pekmezi de yenebilir)
2. bal polen karışımı

benim bildiğim bunlar keciboynuzu pekmezi filan cok iyi diyolar haberin olsun.. araştır istersen.

saol canım arı sütü bal polan ve keçiboynuzu ürünlerini kullanıyoruz başka bir sitede azoyla yıllardır uğraşmış şehir şehir gezmiş bir bayan arkadaşının tavsiyesiyle bir aktarla tanıştığını ve onun hazırladığı macun sayesinde spermlerin 2 ayda 0 dan 20 milyona ulaşıp şuan 2 aylık hamile olduğunu yamzış düngece aktarla bende görüştüm ve şimdiye kadar hiç olumsuz bir durumla karşılaşmadığını hatta doktorların hastalarını ona yönlendirdiğini söledi bana sadece 2 ay sabredeceksiniz dedi ve her yere kargo gönderiyo bir zamanlar abiside azoymuş arştıra araştıra bulduk biz bu formülü dedi ve faiyatı konusunda da çok yardımcı oluyor ilgilenen varsa yardımcı olurum aktar yeni bir site açmış henüz çok yeni reklama girer diye ismini söyleyemiyorum inş bizede şifa olur

sağol canım cevabın için. incir kürünü de denedim ama olumsuz.hayıt hapını bilmiyordum bide onu araştırayım.
:34:

inşallah işe yarar birsom benim sen inan ki güzel şeyler gelsin tamammı canım arkadaşcım:38::38:

ewet aris bu ay az çalışmıştım küsmüştük eşimle

yarın dra gidiyorum bakalım tahlillerimi isticem yenilemek için

hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim

ben biliyom cicim doğuştan hcgliyim ben dedim size

ahanda ben daha test yaparmıyım hiç Allah korusun aldım ağzımın payını ben 2.sefer valla bu kadar yeter

ilaca devam edicekmiyim bilmiyorum yarın dra gidiyim sonuçlarımı alıyım kist oldu sanırım bu ayda bende sonra karar veririm

sen neden ara verdin ki yaaaaa bakıyım

ay kız biz ara vermeyi düşünüyorduk ama vazgecirdim devamediyoruz eşimde bende kullanıyoruz suanda...:32:

saol canım arı sütü bal polan ve keçiboynuzu ürünlerini kullanıyoruz başka bir sitede azoyla yıllardır uğraşmış şehir şehir gezmiş bir bayan arkadaşının tavsiyesiyle bir aktarla tanıştığını ve onun hazırladığı macun sayesinde spermlerin 2 ayda 0 dan 20 milyona ulaşıp şuan 2 aylık hamile olduğunu yamzış düngece aktarla bende görüştüm ve şimdiye kadar hiç olumsuz bir durumla karşılaşmadığını hatta doktorların hastalarını ona yönlendirdiğini söledi bana sadece 2 ay sabredeceksiniz dedi ve her yere kargo gönderiyo bir zamanlar abiside azoymuş arştıra araştıra bulduk biz bu formülü dedi ve faiyatı konusunda da çok yardımcı oluyor ilgilenen varsa yardımcı olurum aktar yeni bir site açmış henüz çok yeni reklama girer diye ismini söyleyemiyorum inş bizede şifa olur

vay süper.. benim eşimin ihtiyacı yok ama başka topikte ihtiyacı olan kızlar var. siz kullanın bakalım fayda olucak mı ona göre arkadaşlara tavsiye ederiz.

inşallah size de şifa olur.

brancalı ve preseedli ilk ayım negatif... bu gün regli oldum...33-34 günde adet olan ben bu ay 28 günde oldum...geçen ay brancayı kullandığım için bu ay kullanmayacağım..bir ay kullanılıp bir ay kullanılmayacak diye söylenmişti burda .. hayırlısı... bu ay çalışmalara ve umuda devammm... sizlerden müjdeli haberleri sabırsızlıkla bekliyorum... sevgiler...

brancalı ve preseedli ilk ayım negatif... bu gün regli oldum...33-34 günde adet olan ben bu ay 28 günde oldum...geçen ay brancayı kullandığım için bu ay kullanmayacağım..bir ay kullanılıp bir ay kullanılmayacak diye söylenmişti burda .. hayırlısı... bu ay çalışmalara ve umuda devammm... sizlerden müjdeli haberleri sabırsızlıkla bekliyorum... sevgiler...

hayırlısı canım en azından düzene koymuş bu iyi bi bişey..
inşallah en gec 3 ayda gelir bebişin..
evet yeni ilac 1 ay kullan 1 ay kullanma seklindeymiş
hem tatlı kaşıgı oldugu için miktarıda fazla .. hadi hayırlıs bi 30 gün daha beklicez artık :31::31:
benimde son 2 gün gelicekler :72:

selam
ilgimi çekti görüşmek isterim bu aktarla.özelden bilgi verebilirmisin.
Teşekkürler

canım sabır inşallah güzel haberler peşpeşe gelecek.kullanmaya başlama tarihi çok yakın arkadaşların.sırayla bekliyoruz güzel haberleri

hayırlısı canım en azından düzene koymuş bu iyi bi bişey..
inşallah en gec 3 ayda gelir bebişin..
evet yeni ilac 1 ay kullan 1 ay kullanma seklindeymiş
hem tatlı kaşıgı oldugu için miktarıda fazla .. hadi hayırlıs bi 30 gün daha beklicez artık :31::31:
benimde son 2 gün gelicekler :72:

canım ben hayatım boyunca hiç 28 günde bir adet olmadım.. sağlıklı bi kadın 28 günde bir adet olurmuş.. bence de bu güzel bi gelişme.. inşallah önümüzdeki aylarda herşey daha da güzel olur...

elbisescim inşallah senin güzel haberlerini alırız...seni takipteyim tatlım...

Son düzenleme:
canım sabır inşallah güzel haberler peşpeşe gelecek.kullanmaya başlama tarihi çok yakın arkadaşların.sırayla bekliyoruz güzel haberleri

iremcim...

Yürüdüm biraz güç, biraz huzursuz....
Dikenli, çetin, taşlı bir sahadan.
Önüm bir yokuş, hep çakıl diken.
Yürüdüm fakat ben inatla sabırla...

güzel haberlerimizi hep birlikte burda paylaşmak dileğiyle..

sen neler yapıyosun..var mı bi gelişme...

Sitenin linkini bana mesaj atarmisin lutfen?

iremcim...

Yürüdüm biraz güç, biraz huzursuz....
Dikenli, çetin, taşlı bir sahadan.
Önüm bir yokuş, hep çakıl diken.
Yürüdüm fakat ben inatla sabırla...

güzel haberlerimizi hep birlikte burda paylaşmak dileğiyle..

sen neler yapıyosun..var mı bi gelişme...

canım güzel arkadaşım bende iyiyim.iş değişikliğim oldu yoğunum ama mutluyum.Her yeni başlangış yeni umutlarla yeni umutlar da yeni mutluluklarla inşallah.
sevgiyle canım

canım güzel arkadaşım bende iyiyim.iş değişikliğim oldu yoğunum ama mutluyum.Her yeni başlangış yeni umutlarla yeni umutlar da yeni mutluluklarla inşallah.
sevgiyle canım

yeni işin hayırlı olsun

bana sitenin adresini gönderirsen sevinirim

sağol menekşem .diğer yere yazamıyorum acaba engellendim mi.bilgin var mı ?

branca ursilui temini için iremcim bana yardımcı olurmusn lütfen bu ilaca çok ihtiycım var.belki vesiledir evlat sahibi olmam için.5 yıldr erken yumurta yetmezliğim var ilaçla adet görüyorum aşılama ve tüp denedik tutmadı eşimde de hareket azlığı ve yapı bozukluğu var.lütfen yardımcı olurmusn arkdaşım burdan bi arkdaştan ona çok yardımcı olduğunu okudum.sen fayda gördünmü.cevabını dört gözle bekliyorum sevgiler.

branca ursilui temini için iremcim bana yardımcı olurmusn lütfen bu ilaca çok ihtiycım var.belki vesiledir evlat sahibi olmam için.5 yıldr erken yumurta yetmezliğim var ilaçla adet görüyorum aşılama ve tüp denedik tutmadı eşimde de hareket azlığı ve yapı bozukluğu var.lütfen yardımcı olurmusn arkdaşım burdan bi arkdaştan ona çok yardımcı olduğunu okudum.sen fayda gördünmü.cevabını dört gözle bekliyorum sevgiler.

Merhaba
hala bulamadıysanız ben romanya dan getirmeye çalışıyorum branca ursuliyi isterseniz site bir şişe ayırabilirim.

Merhaba benim sorunum yumurta rezervi bitmek üzere onunla ilgili aktar birşeyler yapabiliyormu. Aktarın linkini bana iletirmisiniz. tşk ederim.

Getirtebilirsen ben de almak isterim.Bana özelden mailini mesaj atabilirsen ordan görüşebiliriz çünkü ben henüz özelden mesaj atamıyorum.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,amin.

Merhaba
hala bulamadıysanız ben romanya dan getirmeye çalışıyorum branca ursuliyi isterseniz site bir şişe ayırabilirim.

Mesajını yeni okudum.ben özel mesaj atamıyorum henüz sayı dolduramadım.Ama 3 ay kullanmak lazımmış en az, erken yumurta yetmezliği için sanırım.Sevinirim getirtirseniz siz bana özelden mail adresinizi yazın bende size maille adres ve tel yazayım.Bir deneyim diyorum.Yan etksi yok sanırım bi ara çekindim üstüne durmadım temin için.Ama çoğu kişi kullanıyor bakarsın yumurta gelişimi destekler.

Back
X