ayyy çok sevindim darısı başımıza :) adetlerinz nasıldı???? ben ilaçsız adet bile olamıyorumMerhaba bende pkoluyum ve 2 yıllık evliyim bir kürtajım birde kimyasal gebeliğim var, temmuz ayı itibariyle tekrar düşündük bebek, ekim ayında 1 kutu 30 adet inofolic kullandım 2. Kutuyu aldım ve hamile oldugumu ögrendim, Allah isteyen herkese nasip etsin inş
lütfen canım aydınlatır mısın beni lütfeeeen??????Bende de var pco ve inofolic kullandım yaklaşık bir sene sonunda bebeğim oldu. Allahım hayırlı zamanda tüm isteyenlere nasip etsin.
lütfen canım aydınlatır mısın beni lütfeeeen??????ben pkoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum.7. yılıma grecem evliliğimn. 3.ayım oluyor infolic kullanalı. kullandığımdan beri her ay düzenli siyah sanki paslı gibi akıntım oluyr.tam olarak adet kanamsı gibi kırmızı değil ama dediğim gibi siyah akıntı lekelenmelr... lütfen detaylı anlatabilir misn????senn adetlern kaç yıllık evlisn tedavi süreçlern vs??????
Haftaya 3 yıllık evli olacağım canım. 2. Evlilik yıldönümünden birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim :) öncelikle pcos hamileliğe engel değil buna emin olabilirsin. Ben de ilaçsız adet göremiyordum. Hatta adet görmeyen bir kadın nasıl hamile kalir ki diye düşünüp duruyordum. Hamile olduğumu öğrenince en çok kendime bunun için kızdım. "Al işte hamilesin, o kadar da imkansız birşey değilmiş. Boş yere kendini üzdün" demiştim :)
Ben 18 yaşından beri doğum kontrol hapı kullanarak adet düzeni oturtmuştum. İlaçsız adet görmüyordum ya da aşırı adet görüyordum. 23 yaşımda evlendim ve ilacı bıraktım. Tam 6 ay adet görmedim. Sonra doktor tedavisine başladık. Söktürücüyle adet görüyordum. Bir yandan da inofolic kullaniyordum. İlk olarak 3 ay klomenle yumurta oluşturmayı denedik sadece 1 sefer oluştu ve çatladı ama döllenmedi. Sonra hsg rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Sonra glucophage isminde bir şeker hastalığı ilacı önerdi doktor. O ilacı içerken söktürücü olmadan adet görmeye başladım. Cok düzenli sayılmazdı ama yine de en fazla 40 günde oluyordu. Günüm belli olmadığı için ovulasyon testleriyle de ovülasyonu yakalayamıyordum. Bir defa yakaladım onda da yine bebek olmadı...
Neyse geçen sene 23 ağustosta son adetimi görmüştüm 13 Ekimde hala adet olmayınca geciktiğini düşünerek test yaptım ve 0.5 cıktı. Doktor önce söktürücü vereyim dedi sonra vajinal ultrasonla baktı. Rahmin kalınlaşmış kendi kendine adet olacaksın dedi gönderdi. Ben de nede olsa adet olacakmışım diye herşeyi bıraktım :) 3 hafta geçmiş hala gelen giden yok. 9 kasım günü bir şansımı deneyeyim dedim evde de test vardı. Veee süprizzz 2 çizgi :) en imkansız dediğim zamanda mucizem gerçek oldu.
Alternatif tıp olarak sırasıyla soğan kürü, incir kürü,bal-corekoti-tarçın karisimi kullandım. Dua olarak da 40 yasin adadım ve aklıma bebek geldikçe elimi karnıma koyup "ya bari, ya halik, ya musavvir" esmalarini zikrettim.
Vesilem neydi bilmiyorum. İnşallah siz de vesilenizi enn kısa zamanda bulursunuz. Allah isterse ol der ve olur. Gerisi bahane. Siz elinizden geleni yapın takdiri Allaha bırakın.
Ne guzel cnim ins Rabbim bizlerede nasip eder.bnde asla ilacsiz adet olamayan direncli pkoyum ;(( inofolik saseye basladim 1ay olucak.mayistan beride sabah aksam 1000mg glukofen iciyorum ama hala kendi kndime olmus diilim adet.sen ne kadar sure kullandin seker hapini da adetin kendi gelmeye basladi?????
Ben kullandığım ilk ayda adet olmuştum. İnofolik i bir yıl, glucophage ı 6 ay kullandığımda hamile kaldım yani.
Rabbim hayırlı zamanda size de nasip etsin. Önemli olan sizin ruh ve beden sağlığınız zaten. Sağlık olunca bebiş de olacak inşallah :)
Ins canim ne guzel soledin.ins benimde bu ay gelir adetim kendisi.daha 1ay olucak saseyi kullanali.sen 1 sene duzenlimi ictin canim saseyi?gunde kac poset?
çok çok tşk ederim o kadar uzun yazmışsın ki üşenmeden... ne kadar teşekkür etsem azdırSabah aksam birer poşet içtim canım. Arada unutmaları saymassak düzenli içtim :)
çok çok tşk ederim o kadar uzun yazmışsın ki üşenmeden... ne kadar teşekkür etsem azdırcanımsın yaaa canım şase ile her ay düzenli adet oldun yani değil mi??? hani şeker hapı da kullanmışsın ya günde 2 tane mi 1 tane mi???
çok tşk edrmmmBence ben seker hapiyla adet gördüm çünkü onu kullanmadan önce 6 ay kadar inofolic kullanmistim. Hic öyle birsey fark etmdim. Ayrıca şeker yapıyla da yine de düzenli adet oldum sayılmaz, bazen 25 günde bazen 35 günde adet oluyordum.. O ilacı da günde 2 kere kullanıyordum. 850 mg lık olandan kullanmıştım bu arada.
Kürtajdan önce adet döngün düzenliydi,21 günde olurdum, sonrası döngüm bozuldu 21 ila 28 gün arası oluyordum, ekim ayında kullanmaya başladım inofolic, sabah akşam ac karna günde 2 paket içiyordum, cok düzenli içtim hiç şaşmadı, eylül ayındada sogan kürü yapmıştım inş isteyen herkese unut olsun nasip olsunlolita555 potipoto
canım benim çok tşk. darısı başımıza inşşşşş :) pkolusun değil mi? adetlern nasıldı? ben ilaçsız adet dahi olamıyorumMerhabalar..bende 2*2 şeklinde inofolic şase kullandım yaklaşık 7 ay kadar onun öncesinde gliforda kullanmıştım yalnız..artık inofolicin yardımı olmuştur sanırım tam çatlatma tedavisine başlamak için doktora gittiğimizde hamile olduğumu öğrendim çok şükür.inşallah herşey yolunda gider ve inşallah tüm bekleyenlerin yüzü güler..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/lolita555.666567/ loli canım bak umut olsun bizlere :)Merhabalar..bende 2*2 şeklinde inofolic şase kullandım yaklaşık 7 ay kadar onun öncesinde gliforda kullanmıştım yalnız..artık inofolicin yardımı olmuştur sanırım tam çatlatma tedavisine başlamak için doktora gittiğimizde hamile olduğumu öğrendim çok şükür.inşallah herşey yolunda gider ve inşallah tüm bekleyenlerin yüzü güler..
Evt kemdimi bildim bileli pkoluyum desem yalan olmaz adet düzenimde evet aynen senin yaşadığın gibi inşallaj son bulacak kızlar sabırcanım benim çok tşk. darısı başımıza inşşşşş :) pkolusun değil mi? adetlern nasıldı? ben ilaçsız adet dahi olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?