infolic şase ile hamile kalan pko'lular????

pko'lular infolic şaseyi ne kadar süre kullandınız,sonuç aldınız mı?

• Ankete Katılan
    6
Evt kemdimi bildim bileli pkoluyum desem yalan olmaz adet düzenimde evet aynen senin yaşadığın gibi inşallaj son bulacak kızlar sabır
ayyy çok tşk edrm umut oldun.gliforu kaç ml'
Evt kemdimi bildim bileli pkoluyum desem yalan olmaz adet düzenimde evet aynen senin yaşadığın gibi inşallaj son bulacak kızlar sabır
ayyy çok tşk edrm umut oldun bana :) gliforu kaç ml'lik kullandn ve günde kaç adet???

ayyy çok tşk edrm umut oldun.gliforu kaç ml'

ayyy çok tşk edrm umut oldun bana :) gliforu kaç ml'lik kullandn ve günde kaç adet???

ne demek canım herkes gibi bende yaşadıklarımı paylaşıyorum sadece :) 2*2 şeklinde yani günde toplam 4 poşet kullandım farklı mllikleri var mı bilmiyorum 1000lik ti benimkiler

glifor 1000 ml olandan günde iki tane mi aldn?? ben de ikiye çıkaraym :)

ne demek canım herkes gibi bende yaşadıklarımı paylaşıyorum sadece :) 2*2 şeklinde yani günde toplam 4 poşet kullandım farklı mllikleri var mı bilmiyorum 1000lik ti benimkiler

canım yanlış anladın galiba. önceki mesajımdada dediğim gibi farklı mlikleri yok diye biliyorum, (pembe renkli poşetlerdendi benimki) sanırım 1000likti. 2*2 yani 4 poşet kullandım..yani sabah 2 akşam 2 ok

canım yanlış anladın galiba. önceki mesajımdada dediğim gibi farklı mlikleri yok diye biliyorum, (pembe renkli poşetlerdendi benimki) sanırım 1000likti. 2*2 yani 4 poşet kullandım..yani sabah 2 akşam 2 ok
canım infolik şase ilacı anladım da hani sen şeker hapı glifor da kullanmışssın ya onu sordum...anlatamadm galiba bir türlü

Pöff evet ya yazmissin bide glifor diye glifor kısa bi süre kullandım aynen senin gibi günde 1 defa 1000lik 3 ay kadar kullandım sonra sadece inofolic devam edildi

Pöff evet ya potipoto yazmissin bide glifor diye glifor kısa bi süre kullandım aynen senin gibi günde 1 defa 1000lik 3 ay kadar kullandım sonra sadece inofolic devam edildi

potipoto canım üşenmiceksen oku baby dün uzun uzun yazamadım durumumu kısaca özetleyeyim. Bildiğin üzere kendimi bildim bileli reglim düzensizdir ve pko var..bekarken yasmin kullanırdım hep sonra evlenir evlenmez bıraktım ama yumurtlama değerlerim çok düşük olduğu için tutmuyordu. progestan kullandım bi dönem o reglimi kısmen düzene soktu ama gene gebelik olmadı..sonra glifor (Günde 1 tane 1000ml) ve inofolic (2 Poşet) kullandım, kilolu değilim ama biraz kilo verdim, tempolu yürüyüş yaptım iş çıkışlarında aç karnına.. bu süreçte yani glifor+inofolic kullanmaya başladıktan 3-4 ay kadar sonra hamile kaldım ama malesef kalbi gelişmediği için gebeliğim sonlandırılmak durumunda kaldı daha 7 haftalık falandı.. sonra doktorum gliforu bıraktırıp inofolici 4 poşete çıkardı. sadece inofolic kullanırken 2 kere soğan kürü yaptım ve testere dişli aslan pençesi çayı içtim (bunların hepsi bi ümit diyerek yaptığım ek şeyler) neyse sadece inofolic kullandıktan 8 ay kadar sonra gene tarlusala kaldım öff gene regli olmadım diye söylenirken ve artık çatlatma tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendim..Fakat önceki kaybımdan ötürü içim sıkıntılı pazartesi gelişim ne derece ilerlemiş göremeye gidicem doktora.kalp sesini duysam bir oh diycem inşallah.. genede sormak istediklerin olursa buralardayım

çok tşk ederim her şeyi çok güzel detayı detayına anlatmışsın :)
canım bu sefer kucağına alacaksın inşşşşş :) inanıyorum.....
canım ben de senn gbiym aynen. bekarlığımdan beri yasmin diane vs kullandım.

1 eylülde başladım infolic şaseye. ve 11 eylül çok yoğun adet oldm kendiliğinden ve ben şok oldum tabi. ilk defa ilaçsız adet oluyordum çünkü. 12 ekim ise sadece siyah kahve pas gibi akıntım oldu 4-5 gün falan. 11 kasımda yine siyah akıntım oldu ama bu seferki azdı. ama ben bu olanlara bi anlam veremedim ya iyi mi kötü mü neydi bu siyah akıntı,niye adet kanamasına dönüşmedi, niye ilk kullandığımdan 10 gün sonra yoğun adet oldum,bu sorular kemiriyor beynimi ((

Benim İnofolicin sayısını arttırdığımızda seninki gibi kendiliğinden geldi 1 kere..anlattığınız tarzda manasız ve anlam veremediğim akıntılar yaşıyordum ama alışkanlık mı artık nedir önemsememeye başlamıştım.ama doktoruma sorduğumda içerde kalan atılamayan pis kandır demişti ilişki sonrası günlerde atılır bazen olabilir falan demişti ama gene de net bi cevabı yok. İnşallah olucak seninde..iyi iletişim kurabileceğini düşündüğün bir doktor bul kendine ve ne olursa hep ona git farklı doktorlarda insanın kafasını karıştırıyor.

Allah senden razı olsun, gani gani razı olsun verdiğin bilgiler için :) infolici maximum gunde 4 poşete çıkarablyorz galiba. ben şu an sabah iki akşam iki poşet içyrm. sen de 4 poşeti geçmedin değil mi??? zaten ikili poşet birbirine yapışık.

günde bir poşet mi içtiniz?

Evet ben bunu kullandım sabah ve akşam olmak üzere günde 2 paket
ben de tek içiyorum yatmadan önce ama olmadı ben de 2 ye öıkarayım o zaman doktor mu tavsiye etmişti canım ben başka folik asit içiyordum buna başladım

Merhaba birçok kişi yazmış ama bende yazayım dedm örnk olarak. Ben pkolu değildim bildiğim hiç bi problemim yoktu bi ay kullandım bir ay bıraktım sonraki ay yine kullandım sadece sabahları içtim ve o ay hamile kaldım. Ne kadar etkisi var bilmiyorum artık.. Brde süt maydonoz viks kürü yaptm üstüne oturdum..

ben de tek içiyorum yatmadan önce ama olmadı ben de 2 ye öıkarayım o zaman doktor mu tavsiye etmişti canım ben başka folik asit içiyordum buna başladım
ben folbiol kullanıyordumönceden, faydasını görenler cok olmuş inofolic i kullanmaya başladım ,doktor tavsiye etmedi kullanmaya başladıktan snra sordum bir sakıncası varmı kullanmamın diye hayır yok dedi :)

estağfurullah canım forumun hakkını veriyoruz bilgi paylaşarak :) 4 poşeti geçmedim sabah 2 akşam 2 içtim. Aynen birbirine yapışık ikisi zaten aaynaa nın paylaştığı foto.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…