infolic şase ile hamile kalan pko'lular????

pko'lular infolic şaseyi ne kadar süre kullandınız,sonuç aldınız mı?

• Ankete Katılan
    6
estağfurullah canım forumun hakkını veriyoruz bilgi paylaşarak :) 4 poşeti geçmedim sabah 2 akşam 2 içtim. Aynen birbirine yapışık ikisi zaten aaynaa nın paylaştığı foto.
siz ne kadar zamanda hamile kaldınız bu inofolıcı kullanınca

siz ne kadar zamanda hamile kaldınız bu inofolıcı kullanınca
Benim olay biraz karışık ya..kısaca şöyle diyeyim inofolic+gliforla 3 ay sonra hamile kaldım ama kaybettim.sonra sadece inofolicle 8-9 ay falan geçti canım..

Benim olay biraz karışık ya..kısaca şöyle diyeyim inofolic+gliforla 3 ay sonra hamile kaldım ama kaybettim.sonra sadece inofolicle 8-9 ay falan geçti canım..
anladım canım ALLAH hayırlarla sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah amin

bende b12 li folidoce var.limon sarı akıntım oluyor kullanınca kullanmayınca olmuyor.bende bunu anlamadım.
ne marka olursa olsun 3 aydan fazla kullanınca yan etki yada sıkıntı yapmaz mı?bir senede folik asit ile hamile kalanlar gebeliklte 3 ay mı devam edecek sadece.

canım senn dedğn ilacı bilmiyorum ki inan ben infolic şase kullanyrm.... bildiğim kadarıyla zararı yok sürekli kullanablyosun. fazlasını vücut atyrmuş.

canım senn dedğn ilacı bilmiyorum ki inan ben infolic şase kullanyrm.... bildiğim kadarıyla zararı yok sürekli kullanablyosun. fazlasını vücut atyrmuş.
forumda da denk geldi senin gibi düşünen ve yapanlar tam karşısı 3 aydan fazla kullanılmaz diyenler.sonuç olarak içinde b12 var diye özellikle kullanıyorum folidoce u.şase deyince enjeksiyon olarak alıyorsun dimi?daha etkilidir normal haptan.bende pko var.özellikle inceledim gerçekten pko olanlara faydası var.gizli şeker de var içtiğim gizli şeker ilacı var bu ilaç b vitamininin emilimini azaltıyor.ona da bi faydası olur diye düşünüyorum.

canım benm kullandığım infolic şase toz şeklinde. iki poşeti bir bardak suya boşaltm içiyrm.... ben kullanabldğm kadar kullanacam....doktorlar sitesinde tüm doktorların görüşü istedğnz kadar kullanablrsnz demişler infolic şase için. ama senn dediğn folic ilacını blmyorm bilgim yok ne kadar kullanldıyla ilgili ...

Kızlar kaybettim bebeğimi bu ikinci kaybım..yazamıyorum bile daha fazla
aaaa bu sefer niye oldu söylenecek laf bulamadm ya canım teselli olsn diye demiyorum ama en azından hamile kalablyorsn lütfen bu açıdan bak kaç haftalık olmuştu? sennle baya yazışmıştk blyorm hikayeni

aaaa bu sefer niye oldu söylenecek laf bulamadm ya canım teselli olsn diye demiyorum ama en azından hamile kalablyorsn lütfen bu açıdan bak kaç haftalık olmuştu? sennle baya yazışmıştk blyorm hikayeni
8 haftalıkken kalbi durmuş kontrole gittiğimizde öğrendim, yıkıldım.. artık sebebini araştırmaya başlıcaz.. bi daha ne zaman hamile kalırım bilmiyorum kalsamda bu korkularla nasıl geçer onu da bilmiyorum hakkımızsa hayırlısı canım teşekkür ederim

sebebni kesnkle araştrsınlar üzernde durun ihmal etmeyin. nedeni bulunursa bir daha öyle bir şey yaşamazsn inş Allah sabır versn canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…