İngiliz Cocker Bakımı Hakkında Yardımmm

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kızlar,

Babamın bir arkadaşı köpeğini bakamadığı için verecek birini arıyordu kardeşim de istediği için annem de kabul etti bugun gidip alacak annem :)

Şöyle ki cinsi ingiliz cocker 30 günlük yavru evimiz de teras var teras yarı kapalı kış bahçesi gibi yani köpek yuvasını oraya koysak üşür mü sizce hasta olur mu ?

bir de bakımı hakkında internette pek bişey bulamadım bilgisi olan var mı ? ne yer ne içer ne yapmamız gerekiyor :)

internette bu cinsle ilgili kıskanç saldırgan olabilir yazıyor bir de bir sendromdan bahsediliyor öfke nöbetleri falan doğru mu bu peki ?

böyle bişey

yardımcı olursanız çok sevinirim

asla ılk 3 ay dısarda tutulmamalı
hatta tuvalet ıcın bıle 2.5 3 aydan sonra cımlere cıkabılır asıları yapılmak kaydıyla.

2 sene ben baktım hemde evde,çok şımarık oluyorlar,daha çok küçük terasta filan bırakmayın sakın hasta olur.
Aşılarıda yoktur daha,tuvalet içinde gazete kağıdına yapsın,kokusundan dolayı bir yere koyun gidip orada yapar ..

ve saldırganlık olayına gelırsek kopeklerın yetıstırılmesıne baglıdır bu durum.aynı durum terrıer ve kanısler ıcın de yazılır ama cogu zaman durum boyle olmaz
elbette ıcgudusel olarak bazı cınsler saldırmaya yatkındır ama bunu saklamak yada ortaya cıkarmak sız sahıplerın elınde
bu tur cınsler asla cıg et yememelı ve yavru bakımı cok onemlıdır kesınlıkle asılarını kacırmayın.hele bu havalarda sakı
n sakın dısarı cıkarmayın.ve yıne yavru oldugundan mutevellıt hazır mama yemelı proteın bakımından zengın mamalar alınmalı bu ılerıkı yaslarına ve omrune yatırımdır

hımm anladım abla ilk başta zor olacak ama alışır herhalde , yuva bile olsa soğuk olur diyosun :)

asıları var tum yavru kopeklerın helekı ılk 3 ay ası bakımından cok ama cok onemlı
sevgıler

hımm öyle mi :) tuvalet konusunda eğitimi var mı bilmiyorum nasıl alıştıracağız evin içinde
ılk yaptıgında ıdrarı gazte kagıdına surun bır parca
sonra o kagıdı alıp tuvalete koyun
cok ufak oldugundan bıraz zaman alıcak ama yılmadan aynı ses tonuyla hafıf tepkılı konusarak kendısıne karsı o cıslı gazete kagıdını burnuna tutun koklamasını saglayın sonra da o kagıdı tuvaelte koyun

anladım teşekkür ederim

yavru olduğu için sadece hazır mama verilmeli dimi :) aşı durumunu da bilmiyorum akşam eve gidince konuşacağız ne gerekiyosa ,

hımm anladım abla ilk başta zor olacak ama alışır herhalde , yuva bile olsa soğuk olur diyosun :)

Evet ilk başta zorluk olabilir ama sevgileriyle yaklaştılarmı tadına doyum olmuyor.

asıları var tum yavru kopeklerın helekı ılk 3 ay ası bakımından cok ama cok onemlı
sevgıler

Ben aldığımda yoktu,daha sonra yapıldı aşıları,hatta aşısı yapıldıktan sonra banyosunu yaptırdım.
Aşı çok önemli çünkü,ihmale gelmiyor işte.
Sizede sevgiler..

anladım deneyeceğiz bakalım , inşallah çabuk alışır oda bize daha çok küçük ya eğitimi yoktur herhalde :)

ve bırde banyo asla yaptırmayın sakın....yasına gırmeden asla banyo yaptırmayın
hayvan koku yapabılır bazen o zamanda ozel tozlar v ar tuylerının tersı ıstıkametınde suruyorsunuz bunu ıkı uc ayda bır yapın aynı bebek pudrası gıbı bır sey
Banyo olayı cooooook cok sonra belkı senede 2 kez daha sonraları yaptırabılırsınız
asla sampuan kullanmayın onu da yaptırırken

merak ediyorum bakalım hiç evcil hayvan beslemedik daha önce yani kedi , köpek gibi :)

anladım deneyeceğiz bakalım , inşallah çabuk alışır oda bize daha çok küçük ya eğitimi yoktur herhalde :)
evet elbettekı yoktur olsa da suan anlayacak buyuklukte degıl..sabırla cozulecektır tuvalet problemı de..ev yemegı vermemeye calısın bu sonrakı zamanlarda cok buyuk sorun oluyor ve cıg et vs vermeyın.tavuk kemıgı asla vermeyın
usutmemesıne dıkkat edın. ılk uc ay cok muhım.sonrasında zaten hem buyuyor hem sızlerı tanıyor
kolaylıklar dılerım

aa öyle mi bunu bılmıyodum annem yıkamaya çalışırdı yoksa koktu diye çok teşekkürler

extra herhangı bır sorun yasanmaz umarım ama olursa ıletısıme burdan gecebılırsınız yada ozel msjla
yardımcı olurum
tekrar kolaylıklar

anladım mama konusunu da :) kıyafetler alırım ona

bakalım neler olacak sağolun

1 sene çok fazla ama,yazın 15 günde yıkardım,kışında ayda 1 kere filan,veterinerimiz öyle demişti..

extra herhangı bır sorun yasanmaz umarım ama olursa ıletısıme burdan gecebılırsınız yada ozel msjla
yardımcı olurum
tekrar kolaylıklar

tabii teşekkür ederim hadi hayırlısı bakalım
Şimdi yavru olduğu için sevimli gelecektir,birdeçok kucağa filan alma sakın alışmasın kerata
heheh tamam abla teşekkürler

neler beklıyor bızı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…