- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
tabii teşekkür ederim hadi hayırlısı bakalım
hehehtamam abla teşekkürler
neler beklıyor bızı bakalım :)
tabi en kısa zamanda veterinere de götüreceğiz bir baksın diye oda ne dıyecek bakalım1 sene çok fazla ama,yazın 15 günde yıkardım,kışında ayda 1 kere filan,veterinerimiz öyle demişti..
cok enteresan 15 yıldır bu ısın ıcındeyım yıkayın dıyenını ılk kez duyuyorum hocalarım duymasın..yıne de ne desem bılemedımtabi en kısa zamanda veterinere de götüreceğiz bir baksın diye oda ne dıyecek bakalım
kuzummmmmmmmmmmmmm
ipuçları için çok teşekkürlerşeker vermeyın sekerlı bırsey yemesın mumkunse mamadan baska bırseyın tadını bılmesın
henuz kucuk oldugundan kucuk kaplarda gunde 3 ogun yıyecek uzun bır sure
bu asamada sızın hosunuza gıden extra bırsey yaparsa yada dıyelım tuvaletını duzgun yere yaptı
basını severek ınce ve guzel br ses tonuyla yaptıgının dogru bırsey oldugunu ona anlatmak adına (onlar cumleleerımızı anlamazlar ama ses tonumuzla onlara yaptıgı seyden memnun oldugunuz duygusunu gecırmek ıcın bu sekılde yapıyoruz) sevgo gosterısı yapın ve kcuuk marketlerde ucuza satılan odul kemıklerı var onlardan bır tane verın
yanlız bu kemıklerden yavru kopekkler ıcın olanını secın dıslerıne ıyı gelecektır
extradan dıs ıcın bırtakım seyler bulun kı terlıklerınıze ayakkabılarınıza sarmasın..yoksa kucuk dıs ızlerı heryerde olabılır koltuk kenarları dahıl
eheheh kazağıda var yaaa
cok enteresan 15 yıldır bu ısın ıcındeyım yıkayın dıyenını ılk kez duyuyorum hocalarım duymasın..yıne de ne desem bılemedım
eheheh kazağıda var yaaa
ne tatlııı biimki baya küçük şapşik daha
evet aynen oyle bırde mantar oluyorlar en cok gelen hasta bu bıze.yıkanıp hayvanda tuy dokumu mantar enfeksıyonu kapabılıyorlar.hayvancagıza da ezıyet oluyor bu durum goruntu olarak da cok kotu oluyorlar. ısın ıcıne gırmeden bana da bazı seyler angarya gıbı gelıyordu yok odul maması yok mamalar arasındakı fıyat farkı hatta ucurum olusu...ama gordukce yasadıkca deneyımledıkce anlıyorum kı hıcbırsey bosuna pahalı degılHerkes farklı söylüyor o zaman,bende şaşırdım şimdi..
Çok fazla yıkanmadığını biliyorum,derilerinin alt tarafında yağ dokusuna zarar verebiliyormuş herhalde öyle değilmi..
bizimkide dişi galiba pembe tasması var resimdeÜşümesin diye kıın giydiriyordum,her 6 ayda da adet oluyordu,minicik bebek külotlarını alıp kuyrukkısmından kesip ped yapıştırıyordum.ÇAok komik oluyordu,yürürken hışır hışır ses çıkıyordu
hımm anladım annem diker ona çeşit çeşit elbiselerTahmini yaptım yani,veterinerde hazır olanlardan göz ucuyla baktık annemle,önce annem ördü onu parçaladı..
Sonra kendim ördüm,tahmini bu boya minik bişey örnek lazım.
evet aynen oyle bırde mantar oluyorlar en cok gelen hasta bu bıze.yıkanıp hayvanda tuy dokumu mantar enfeksıyonu kapabılıyorlar.hayvancagıza da ezıyet oluyor bu durum goruntu olarak da cok kotu oluyorlar. ısın ıcıne gırmeden bana da bazı seyler angarya gıbı gelıyordu yok odul maması yok mamalar arasındakı fıyat farkı hatta ucurum olusu...ama gordukce yasadıkca deneyımledıkce anlıyorum kı hıcbırsey bosuna pahalı degıl
mamaların ıcındekı proteın oranı onemlı
ornegın kımı hayvanın tavuga alerjısı oluyor tavuk etlı mamayı dayıyorlar hayvan ıc kanama gecırdı bır keresınde
ona et turu mamalar var pırınclı var vs bunlardan verılmelıymıs
yanı var da var bırsuru sey
bizimkide dişi galiba pembe tasması var resimde
hahaha hadi yaa aneeem ne değişikk:):):):)
Üşümesin diye kıın giydiriyordum,her 6 ayda da adet oluyordu,minicik bebek külotlarını alıp kuyrukkısmından kesip ped yapıştırıyordum.ÇAok komik oluyordu,yürürken hışır hışır ses çıkıyordu[/QUOTE
aynen benımkıde o sekılde yasıyor
hımm anladım annem diker ona çeşit çeşit elbiseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?